Считам, че Джок Полфрийман не се е поправил и решението

...
Считам, че Джок Полфрийман не се е поправил и решението
Коментари Харесай

Приятел на Андрей Монов разкри какво ще направи Полфрийман, щом напусне България

Считам, че Джок Полфрийман не се е поправил и решението на съда бе прибързано. Това съобщи другар на жертвата на австралиеца Андрей Монов – юристът Николай Минков.

„ Избягвам да виждам изявленията с него. Винаги, когато го питат за виновността му, той заобикаля въпроса и повтаря свои версии. Никога не се е извинил и не е споделил, че съжалява. След като му прочетоха определението, че го освобождават, отново крещеше”, разяснява Минков пред bTV.

По думите му Фрийман се чувствал като някаква интрига, като част от Армията на спасението.

Според него, до момента в който е в България, килърът няма да приказва доста, само че напусне ли родината ни, ще стартира още веднъж да атакува страната ни и да приказва срещу правосъдната и затворническата ни система.

Прокурор с тежки думи след скандалното освобождение на килъра Полфрийман

Николай Минков показа още, че Андрей Монов е бил доста необятно скроен човек. „ Нелепо е, че го показват част от крайнодясна фашистка организация и секта на Левски, която върви по улицата и бие хората. Никога не е взел участие в такива нападателни групировки”, безапелационен бе той.

„ Всеки е мислил хипотези какво е можело да се промени. Остава единствено горчивината от загубата му”, сподели още младият мъж.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР