Счита се, че финансистът Нейтън Майер Ротшилд е отбелязал, че

...
Счита се, че финансистът Нейтън Майер Ротшилд е отбелязал, че
Коментари Харесай

Бедствието на WeWork е възможност за Адам Нойман

Счита се, че финансистът Нейтън Майер Ротшилд е отбелязал, че „ времето за пазаруване е, когато има кръв по улиците “. Това допуска, че има опция за вложение в офис здания, доста от които остават полупразни, защото работодателите се борят да убедят чиновниците да се върнат.

Има доста признаци на финансови усложнения, като една постройка в Canary Wharf се продава за 60 % отстъпка от предходната си цена, а акциите на New York Community Bancorp падат заради опасения по отношение на заемите за парцели. „ Пазарът на офиси има екзистенциална рецесия сега “, сподели Бари Стърнлихт, основен изпълнителен шеф на Starwood Capital, компания за вложения в парцели.

Разбира се, един безвъзвратен оптимист разруши прикритието: Адам Нойман, съосновател на WeWork, доставчикът на еластичен офис, който предходната година изпадна в неплатежоспособност по глава 11 в Съединени американски щати. Нойман се отдръпна като негов водач през 2019 година измежду насмешки след несполучливия си опит да го направи обществено притежание, само че в този момент той тъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР