Счетоводната компания оптимизира работния процес и общува по-лесно С интеграцията

...
Счетоводната компания оптимизира работния процес и общува по-лесно С интеграцията
Коментари Харесай

cMailPro се грижи за бизнес комуникациите на Saldo.bg

Счетоводната компания усъвършенства работния развой и поддържа връзка по-лесно

С интеграцията на cMailPro екипът на Saldo.bg си обезпечава задоволително запаси за безпроблемна работа със своята е-поща, които не са лимитирани от употребяваната уеб хостинг или безвъзмездна имейл услуга (илюстрация: ICN.Bg)

Имейл кореспонденцията е съществена част от онлайн връзката в актуалния бизнес. Независимо дали поддържа връзка със свои клиенти, чиновници или сътрудници, съвсем всяка една компания употребява имейл решения за задачата.

Бизнеси като Saldo.bg, които работят с чувствителни данни и поверителна персонална информация, би трябвало да си подсигуряват, че решението, което употребяват, предлага сигурност при обмена на данни, отбрана от спам и криптиране при преноса на информация. Това е от решаващо значение за репутацията на бизнеса и доверието на клиентите, които работят с него.

Казусът пред saldo.bg: Огромен размер на имейл кореспонденцията

Saldo.bg предлага необятна гама от счетоводни услуги за бизнеси от разнообразни сфери. Фирмата обслужва както физически лица, по този начин и дребни и огромни компании във връзка с счетоводни и административни въпроси, персонален състав, регистрации на компании, правене и попълване на разнообразни типове заявления и информации.

Клиенти на Saldo.bg са едни от най-бързо разрастващите се компании у нас, както и доста стартъпи от ИТ бранша и български компании с съществена активност в Щатите. В компанията работят някои от най-опитните експерти в областта на счетоводството с дълготраен опит в ръководството на държавни организации и български и интернационалните компании от частния бранш.

Това значи, че целият работен развой на компанията включва интензивна връзка сред всеки сътрудник и представители на компанията. В съответния случай проблем за Saldo.bg съставлява размерът на излъчената информация – огромните файлове, доклади и документи. Екипът изпитва усложнения при съхранението на огромен брой имейли и документи в пощенската си кутия, защото тя е с стеснен размер.

Saldo.bg осъзнава потребността си от профилирано имейл решение, което да даде задоволително пространство за предпазване на цялата значима за бизнеса информация и документи и да разреши естествена действие на главната имейл услуга. Това решение би трябвало да дава и съществено равнище на сигурност и отбрана за споделяните данни и файлове, както и да защищава подателя от попадане в спам листи. За позволение на своя проблем Saldo.bg се обръща към своя хостинг сътрудник ICN.Bg.

cMailPro като уместно решение за счетоводни бизнеси

В отговор на потребностите на своя клиент, ICN.Bg предлага имейл платформата cMailPro. Тя съставлява профилирано бизнес решение, ориентирано към компании с интензивна имейл връзка и огромен размер на споделяната информация.

„ Предложихме на своя клиент точно cMailPro, тъй като услугата отговаряше на всички негови потребности. Наличното дисково пространство разрешава предпазване на всички значими за бизнеса файлове, без това да вреди на имейл функционалността. Убедени сме и в сигурността на cMailPro във връзка с отбраната на споделяните файлове и криптирането на обменяната информация – нещо, което всеобщите безвъзмездни имейл услуги не могат да подсигуряват. Всичко това ни кара да имаме вяра, че cMailPro е уместно решение за всеки един бизнес като Saldo.bg, за който имейл връзката в и отвън компанията е основен развой ”, описа Юлиян Бориславов, ICN.Bg.
още по тематиката
С интеграцията на cMailPro екипът на Saldo.bg си обезпечава задоволително запаси за безпроблемна работа със своята е-поща, които не са лимитирани от употребяваната уеб хостинг или безвъзмездна имейл услуга. Миграцията към професионалната имейл платформа разрешава на екипа да резервира цялата си нужна информация и файлове, без това да затруднява имейл кореспонденцията.

Сред спомагателните изгоди от потреблението на cMailPro са спам филтрите на платформата, които свеждат до най-малко непоисканите известия към бизнеса. В същото време, с потреблението на услугата Saldo.bg си подсигурява, че изпращаните от компанията имейли също няма да бъдат разчитани като спам от имейл клиента на получателя.

Екипът на ICN.Bg спомага на своя клиент и за настройването на пощенските кутии по най-удобния за бизнеса метод.

„ Получихме цялостно подпомагане от страна на ICN.Bg за настройването на cMailPro. Новата услуга ни обезпечи задоволително пространство за всички наши файлове и документи, а работата с платформата се оказа по-удобна за нас от решението, което използвахме преди този момент. Сега сътрудниците ни имат опция напълно елементарно да провеждат работния си развой и да съхраняват значимите за тях файлове и документи на предпазено място. Сигурността на информацията на нашите клиенти е приоритет за компанията ни, а cMailPro се оказа вярното решение, което да я подсигурява ”, показа Мариела Илиева, Saldo.bg.

Обединени връзки като услуга

Професионалната имейл услуга cMailPro разполага още и с криптиран чат, ръководство на контакти и календари, синхронизация на разнообразни устройства, шерване на файлове и документи и други функционалности. Това я прави изцяло информационно решение от вида „ Unified Communications as a Service ” (UCaaS).

ActiveSync протоколът на cMailPro разрешава синхронизирането на всички имейли, контакти и задания на потребителя на всяко едно мобилно устройство. Потребителите могат да употребяват електронния документ S/MIME, с цел да се подписват и криптират писмата. Това подсигурява, че те ще бъдат четими само за подателите и получателите на всеки един имейл.

За облекчение на потребителите, cMailPro може да се интегрира с всеки известен имейл клиент, което би улеснило потребителите в фирмите да се приспособяват към потреблението на платформата.

cMailPro към този момент има сполучливи интеграции в български и задгранични бизнеси, измежду които са и 4 телекома (тези на Мавриций, Шри Ланка, Тунис и Судан), което прави услугата налична за над 29 милиона консуматори по света. Хостинг компания ICN.Bg бе отличена за сполучливото внедряване на платформата с премиите за „ Бизнес план на годината ” и „ Бизнес договорка на годината ” на „ Годишните награди на b2b media 2017 ”.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР