Счетоводител твърди, че тя почти умря“, когато Ryanair я хвана

...
Счетоводител твърди, че тя почти умря“, когато Ryanair я хвана
Коментари Харесай

Пътничка на Ryanair „почти умря“, след като беше „в капан“ в приземен самолет по време на астматичен пристъп

Счетоводител твърди, че тя „ съвсем умря “, когато Ryanair я „ хвана в капан “ на партерен полет с развален климатик по време на астматичен припадък и припадна.

Шарлейн Сийуърд споделя, че се е прибирала от почивка за девойки в Тенерифе, Испания, предишния месец [14 януари], когато неумишлено се е качила на аероплан, който не може да излети заради щета в климатика. 24-годишната твърди, че след към 45 минути, прекарани в кабината, задушният въздух я е предиздвикал да хипервентилира и да получи астматичен припадък.

Когато инхалаторът й спрял да работи, тя споделя, че попитала личния състав дали може напусна самолета, с цел да подиша чист въздух, само че те отхвърлиха. Шарлейн твърди, че офанзивата се е влошила и тя е припаднала на седалка в предната част на самолета, единствено с цел да се разсъни, до момента в който получава лекуване от лекарите. Тя споделя, че чиновниците са желали тя да слезе от полета, само че когато тя е отказала, са й дали кислородния контейнер да употребява. Счетоводителят „ вярваше, че тя ще почине “, до момента в който а...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР