ScaleFocus, компания, специализирана в професионалните технологии, софтуерното инженерство и дигиталната

...
ScaleFocus, компания, специализирана в професионалните технологии, софтуерното инженерство и дигиталната
Коментари Харесай

ScaleFocus разраства технологичното си портфолио с присъединяването на Upnetix

ScaleFocus, компания, профилирана в професионалните технологии, софтуерното инженерство и цифровата промяна, причислява 100% от софийското сдружение Upnetix към портфолиото си. Upnetix е една от 50-те организации в света, сертифицирани за разработка на Гугъл, с фокус върху цифрова промяна и устойчиви уеб и мобилни софтуерни решения.

" Заедно с екипа на Upnetix, ScaleFocus ще усили потенциала и техническите си умения в софтуерното инженерство и цифровата промяна ", споделя Пламен Цеков, изпълнителен шеф на ScaleFocus. "Радваме се да приветстваме в нашето семейство хора, които споделят същите полезности и пристрастеност към нововъведения, разцвет на клиентите и развиване на гения. " С присъединението на Upnetix, екипът ще наброява над 600 експерти, които дават цялостна консултация, дейно осъществяване и нововъведения на своите клиенти. Чрез договорката виждаме чудесна опция да повишим добавената стойност, която предоставяме на клиентите си, да ускорим растежа си и да се превърнем в една от най-значимите, основани в Европейски Съюз, компании в региона на цифровата промяна, прибавя Цеков.

Изпълнителният шеф на Upnetix Радослав Гайдарски споделя във връзка присъединението: "Горди сме и сме разчувствани да станем част от фамилията на ScaleFocus. През последните години сме сътрудници по голям брой планове. Заедно сътворяваме софтуерни решения с най-високо качество. Като се вземат поради сходните полезности и задачи на двете компании, присъединението ни към ScaleFocus е разумната последваща стратегическа стъпка. Убеден съм, че това е типичен сюжет на печеливша обстановка, при която клиентите на Upnetix и ScaleFocus ще се възползват от актуализирано и разширено портфолио от артикули и услуги, а екипите ни ще придобият спомагателни умения. Upnetix ще реализира още по-високи темпове на напредък и ще разшири обсега на клиентите си, като остане фокусирана върху главните си пълномощия. Казано с елементарни думи - разчувствани сме, че сме тук през днешния ден! "

ScaleFocus е учредена през 2012 година в София. Компанията е профилирана в региона на актуалните софтуерни технологии и цифрова промяна посредством автоматизация, потребление на облачни технологии и рационализация на наследствени системи. Обслужва междинни и огромни корпоративни клиенти в Северна Америка и Западна Европа. Има офиси в Лондон, Мюнхен, Цюрих, Вашингтон, Пловдив и Бургас. През октомври т.г. компанията възнамерява да открие свое посланичество и във Варна. Към септември 2018 година ScaleFocus има над 500 чиновници.

С личен състав от 120 софтуерни експерти, Upnetix е един от най-големите снабдители на софтуерни разработки в България и най-влиятелната локална мобилна и фокусирана върху цифровите трансформации компания. През 2017 година Upnetix стана първата и единствена сертифицирана организация за програмисти на Гугъл. Компанията има голям брой награди от институции като Forbes и GSA. Обявена е за най-динамично разрастващата се организация във софтуерния и аутсорсинг бранш в България за 2017 година и 2018 година в класацията "Топ 100 " на ИКТ.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР