SBTech, световен разработчик на софтуер за спортни залагания в регулирания

...
SBTech, световен разработчик на софтуер за спортни залагания в регулирания
Коментари Харесай

Софтуерният разработчик SBTech България отвори нов офис в София


 Новият офис на SBTech разполага и голф игрище. Снимка: SBTEch

SBTech, международен разработчик на програмен продукт за спортни залагания в контролирания бранш „ iGaming”, отвари собствен нов офис в София, като в него е заложено доста върху спорта. В района компанията има над 1100 чиновници, 750 от които са в България.

В новия офис ще работят към 500 души от екипа на SBTech в София. „ Пространството дава отговор на динамичния темперамент на компанията и дава опция на хората да спортуват в неповторима и особено конструирана работна среда “, обявиха от компанията.

В новия офис ще бъдат ситуирани отделите „ Връзки с клиенти “ и „ Разработване и внедряване “ на SBTech, които работят с разнородни технологии, в това число ReactJS, NodeJS,.NET, Java/Scala & Apache Flink, Kafka, MongoDB, C#.

„ Ние, в SBTech, наемаме най-хубавите експерти и им даваме опция да станат още по-добри. Нашите чиновници са най-важният ни актив и вършим всичко допустимо да им осигурим най-хубавата работна среда, в която да се развиват “, показа Ричард Картър, основен изпълнителен шеф на SBTech.

В новото работно пространство са ситуирани игрище за голф, открита зона за релакс, маса за билярд, както и тематични конферентни зали, отдадени на световноизвестни спортни шампионати, в това число Уимбълдън, Шампионска лига и НБА (Национална баскетболна асоциация).

Неотдавна компанията получи премията за най-хубав програмен продукт за
залагания в действително време („ Best In-Play Betting Software”) за трета поредна година и бе избрана за „ Най-добър снабдител на спортни залози за 2018 “ на гейминг премиите за Централна и Източна Европа.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР