Сборният резултат на националистическите формации, участващи в управлението, е под

...
Сборният резултат на националистическите формации, участващи в управлението, е под
Коментари Харесай

Йордан Цонев: Сборният резултат то националистите е под нашия

Сборният резултат на националистическите обединения, участващи в ръководството, е под този на Движение за права и свободи. Това разяснява пред Би Ти Ви депутатът от придвижването Йордан Цонев.

Той изясни настоящия резултат - към 13.6% съгласно социологическите организации по отношение на 17.27 на предходните евроизбори с по-ниската изборна интензивност и с това, че огромен брой българи са на работа в чужбина. " Ние сме най-засегнати от усенналостта и резултатът за нас е естествен. Хората са на работа в чужбина и ситуацията е доста тежко. Цялата акция мина под това мото -кой е пътят да върнем хората в България ", сподели Цонев.

В отговор на въпрос той посочи, че партийният водач Мустафа Карадайъ, който е лидер на листата, няма да става евродепута. За втория в листата - Делян Пеевски, ще се взема решение " откакто се обясни ситуацията ", а решението ще се вземе и от партията, и от самия Пеевски. По-рано денем в отговор на въпрос на " Дневник " Пеевски сподели, че избира " и в нашия, и в европейския парламент ".

Помолен да разяснява обръщението на почетния ръководител Ахмед Доган към гласоподавателите преди изборите Цонев сподели, че това е било апел " всички разсърдени в фамилията на Движение за права и свободи да си простят и най-големият дава образец за това ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР