Сблъсъците между Акарди и Андреев продължават в новите епизоди на

...
Сблъсъците между Акарди и Андреев продължават в новите епизоди на
Коментари Харесай

Сандо започва да подозира Гери в „Братя“

Сблъсъците сред Акарди и Андреев не престават в новите епизоди на „ Братя “ тази седмица по NOVA. Двамата толкоз се ненавиждат, че не съумяват да спрат войната между тях, съзнавайки, че тя не им носи нищо положително. Разменени остри реплики сред тях предизвикат Радо и той подмята пред врага си информация, обвързвана с приятелката му Гери, с цел да го уязви. Сандо фактически се повлиява от чутото и стартира да подозира, че неговата обичана крие неприятни секрети от предишното. Дали изказванието дава отговор на истината и какво ще предприеме Акарди, с цел да стигне до отговорите, които търси?

Междувременно новият оръжеен бизнес на Топал е заплашен. Голямото му предпочитание да излезе на ярко и да остави противозаконните покупко-продажби зад тила си, не му икономисват последващи проблеми и той се натъква на машинация, която може да провали неговите проекти за бъдещето. На какво се дължат затрудненията в завода и ще се оправи ли Денис с напрегнатата обстановка, преди тя да е ескалирала?

Завърнал се на работното си място, Черкезов напълно се концентрира върху следствието на виновниците за гибелта на най-хубавия му другар – Калин Йосифов. Неговият директен шеф Жеков, обаче, не утвърждава това и настоятелно го поучава да остави случая „ Топал “, с цел да насочи вниманието си към новия необут на нарко пазара – Радо Андреев. Ще го послуша ли Димитър или има своя идея, която му е по-важна?

Голямото отчаяние, че Денис и Радо не желаят да водят война един с различен, стимулира Ива да измисли нов проект за деяние, с цел да реализира задачата си. Отчаяната жена не може да се успокои, до момента в който не открие метод да отмъсти на Топал за трагичната гибел на брачна половинка си. Следвайки сляпо своята тактика, тя слага в заплаха най-близките си хора и подлага на непрекъснат стрес бебето, което пораства в нея. Може ли нещо да разклати решителността й и до каква степен е подготвена да стигне в жаждата си за възмездие?

Не пропускайте новите епизоди на „ Братя “ от вторник до петък в 22:30 ч. по NOVA!

Последвайте профила и страницата на „ Братя “.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР