Сблъсъкът от полуфиналите на Ролан Гарос между Новак Джокович и

...
Сблъсъкът от полуфиналите на Ролан Гарос между Новак Джокович и
Коментари Харесай

Конърс: Неприемливо е Алкарас да крампира след два сета; не е нормално да се предадеш така

Сблъсъкът от полуфиналите на Ролан Гарос сред Новак Джокович и Карлос Алкарас обещаваше да се трансформира в една от огромните съвременни тенис класики, защото двамата състезатели ни подариха с феноменално ниво на игра през първите два сета, само че тялото на младока е устоя и крампите му попречиха да бъде равнстоен в останалата част от мача. Впоследствие самият Джокович изрази своето състрадание към младия си сътрудник, само че именитият Джими Конърс е на мнението, че някогашният номер едно не заслужава сходно снизходително отношение и виновността е напълно негова:

" Всички смятаха, че Алкарас към този момент е изцяло узрял и това е по този начин, тъй като приказваме за момче на 20 години, което към този момент има купа от Големия шлем. Все още обаче Новак Джокович е тук и той няма никакво желание да отстъпва и да му каже по какъв начин към този момент може да има всичко. Карлос ще би трябвало да си го заслужи.

Новак е в страхотна физическа форма и го потвърди на тазгодишния Ролан Гарос. Алкарас пък стартира да крампира след втория сет, а това за мен е недопустимо предвид на досегашния му към този момент богат опит в сходен вид дуели и привидно впечатляваща физика. Не знам дали става въпрос за нерви или хората от неговия щаб имат виновност, само че просто не е обикновено да се предадеш толкоз рано. Знам, че Джокович вкарва съществено напрежение върху своите противници, само че би трябвало да си подготвен да играеш пет сета, в случай че искаш да имаш шансове против тенисист от неговия сан " - споделя 8-кратният първенец от Шлема в своя подкаст

 

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР