Сблъсък като за последно видяха зрителите в „Игри на волята:

...
Сблъсък като за последно видяха зрителите в „Игри на волята:
Коментари Харесай

Чудомир отпадна на крачка от финала в Игри на волята

Сблъсък като за последно видяха феновете в „ Игри на волята: България”. С по една победа на Арената тази седмица и двете племена бяха принудени да предлагат състезател, който да се изправи в борба за оцеляване. За място на финала на приключенското риалити сили премериха Тодор и Чудомир. Двамата бяха подготвени за мъжка битка, само че най-тежката физическа задача поставяна в миналото в играта препъна фитнес инструктора в желанието му да надвие първенеца по джиу-джицу.

„ Причината да съм тук е, тъй като желаех да се изправя против същински боец и да запазя племето цяло. Струваше си цялото премеждие – даде ми доста уроци, доста рани и съм признателен за него. От „ Игри на волята” си потеглям освен физически по-здрав, само че и душевен. Тук научих доста за човешката воля – не ми беше елементарно. Получих много скъпи уроци от хората и борбите и знам, че най-хубавото предстои”, сподели Чудомир при отпадането си от предаването.

В съюзническата борба сили премериха Вайс и Милен. Двамата трябваше да пренесат съд с вода върху висок кол, само че комплициране на мениджъра по клинични изследвания първоначално коства преимуществото на неговия съотборник. Малко по-късно,като същински гладиатори, двамата номинирани се хвърлиха в дуел, който тества тяхната устойчивост, предвидливост и разум. Те се движеха паралелно по терена, само че няколко неточности на Чудомир разрешиха на Тодор да натрупа преднина. Синият гладиатор и за момент не се отхвърли в стремежа си към успеха, само че изоставането му и преимуществото, което имаше противника, работеха срещу него.

„ Бях сигурен, че ще победя в тази борба. Много си имах вяра, доста дадох от себе си, от силата си и нещата се получиха.Уважавам Чудо – бори се доста мъжки и заслужава поздравления”, сподели Тодор, който с тази победа се трансформира в деветия кандидат за победа във втория сезон на „ Игри на волята: България”.

От идващия епизод участниците стартират самостоятелната битка за 100 000 лв.! Специален, по-дълъг епизод, с начален час 20:00 ч. следва в понеделник, а в него почитателите на предаването ще видят две борби. Наградата за успеха в първата ще бъде имунитет, а втората ще бъде директна елиминация и един от участниците ще напусне шоуто откакто е бил съкрушен на арената. Всеки ден до финала в петък редиците на претендентите за огромната премия ще оредяват след тежки тествания. А най-после, в петъчната вечер, воинът с най-силна воля ще грабне огромната премия! Не пропускайте да видите развиването на взаимоотношенията измежду деветимата финалисти в " Игри на волята: България "!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР