Сбиване между пътничка и автобусен шофьор е довела до падането

...
Сбиване между пътничка и автобусен шофьор е довела до падането
Коментари Харесай

13 души загинаха след падане на автобус в река

Сбиване сред пътничка и автобусен водач е довела до рухването на рейса в река Янцзъ в Китай, при което са починали минимум 13 души, съобщи ДПА, като цитира Синхуа.

Драмата се разиграла в неделя в югозападния мегаполис Чунцин. Тринайсет тела са извадени от водата, двама души остават в неопределеност. Властите са заели 70 плавателни съда, водолази и подводни роботи за претърсването на водите на реката, съобщи Франс прес.

Разпространен от китайските медии видеозапис от камерата за наблюдаване, която дружно с тахографа е извадена от вътрешността на рейса, демонстрира по какъв начин дамата удря водача по главата с мобилния си телефон. В отговор той също стартира да я удря, изпуска кормилото и рейсът внезапно завива наляво. Камерите за сигурност на моста са снимали по какъв начин той навлиза в насрещното придвижване, удря се в кола, разрушава защитната ограда и пада в реката.

Разследването открило, че 48-годишната Лю се скарала с водача, тъй като пропуснала спирката си. Шофьорът трябвало да направи отклоняване заради ремонт на пътя и предизвестил пасажерите авансово да слязат по-рано. Жената не го направила и когато по-късно осъзнала, че е пропуснала спирката си, поискала от водача да спре, само че той отказал, тъй като нямало постоянна спирка наоколо. Пътничката се ядосала и избухнала кавгата, която прераснала в юмручен пердах и довела до смъртоносния край.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР