Сбъднатата мечта на премиера Кирил Петков да лети всяка седмица

...
Сбъднатата мечта на премиера Кирил Петков да лети всяка седмица
Коментари Харесай

Приземиха гордостта на Киро, няма да лети до Скопие вече

Сбъднатата фантазия на премиера Кирил Петков да лети всяка седмица до Скопие оцеля единствено няколко месеца. Българската самолетна компания Gullivair приключва от 21 май резервациите за полетите по линията София – Скопие и билети за тази дестинация към този момент не могат да бъдат закупени.

Най-вероятната причина е, че не е стопански преференциално за компанията един аероплан да лети всяка седмица празен по към 200 км.

Това се случи и с още една фантазия на премиера - заводът за електрически автомобили в Ловеч. Но тя се стовари с гръм, и тропот още по-бързо и от полетите до Сев. Македония.

Пари, хвърлени напразно, а дадени от народа, който в действителност единствено това му остана - всяка фантазия не премиера Кирил Петков да се оказва вятър работа.

Вятър, който прави течение, породено от гръмките заглавия и пердашене в гръдите на " новите Променящи ". Той народа ясно го е споделил " Иху, иху, след това безшумно ".

Та, тези фантазии на Петков провокираха голям възторг в българския гласоподавател, дал своя вот за предприемачите и пишман икономисти на Харвард.

Патосът, обаче, се приземи бързо, също като самолета София-Скопие.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР