Съзнавам отговорността, която поемам с този пост. Държа на приемствеността

...
Съзнавам отговорността, която поемам с този пост. Държа на приемствеността
Коментари Харесай

Новият регионален министър държи на три приоритета в работата си

" Съзнавам отговорността, която поемам с този пост. Държа на приемствеността и на три целта, които ще съблюдавам в работата си – успеваемост, качество и надзор. " Това сподели в коридорите на Народното събрание през днешния ден новият министър на районното развиване и благоустройството Петя Аврамова откакто встъпи в служба и добави, че за нея ще бъде скъпо да получи поддръжката на досегашния министър Николай Нанков и да има опцията да употребява неговите познания и опит.

Петя Аврамова акцентира, че ще разчита на професионализма, опита и компетентността на всички чиновници на Министерството на районното развиване и благоустройството. " Ще работя взаимно с общините в Република България, с сектора, със съсловните организации и имам вяра, че с ангажираността на всички и на законодателната власт ще успеем да свършим работата, която ни предстои  за облагородяване на нашата страна, за добра градска среда и положителни пътища ", означи тя.

Николай Нанков изрази убеденост, че Петя Аврамова ще се оправи добре с обрисуваните цели. Изключително съм благополучен, че оставяме подредена къща на добър собственик, сподели той и съобщи подготвеност да оказва помощ при нужда.

По-късно, в Министерството на районното развиване и благоустройството Николай Нанков показа на новия районен министър екипа на ведомството.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР