Съзнателно или без умисъл, в обществото се създава впечатление, неправилно

...
Съзнателно или без умисъл, в обществото се създава впечатление, неправилно
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Който не си плаща таксите, не може да бъде скрит

" Съзнателно или без предумисъл, в обществото се основава усещане, погрешно освен това по един значим проблем. " С тези думи министър председателят Бойко Борисов стартира днешното държавно съвещание.

В ръцете си държеше отчета на Държавната финансова ревизия. Вчера беше извършена акция на прокуратурата в Комисията по хазарта. Именно този отчет, адресиран до прокуратурата и финансовия министър, сподели през днешния ден министър председателят на своите министри.

Каза, че вътре има имена на доста компании, само че защото прокуратурата ги проверява към този момент, няма да загатва имената им. Каза обаче, че на никое място не попада " Левски " и попита къде е връзката. В същото време уточни, че който не си заплаща таксите, не може да бъде прикрит.
Бойко Борисов, министър ръководител: Редно ли е този отчет да бъде спретнат и прикрит. Къде виждате в това, че този отчет, пристигнал при мен от АДФИ, през финансов министър, сезиран прокурор и което и да е физическо лице, да не приказваме футболен клуб. Къде има тук някъде футболен клуб " Левски "? Аз съм левскар, всички знаят и то болен левскар. Но би трябвало ли когато пристигна този отчет, по хипотеза, тъй като мога да си помисля нещо, та би трябвало да го скрия.  Прокуратурата и полицията влязоха на инспекция в Държавната комисия по <a href=хазарта " > Прокуратурата и полицията влязоха на инспекция в Държавната комисия по
хазарта
Прокуратурата и полицията претърсиха Държавната комисия по
хазарта. Обискът продължи близо 6 часа. Разследването е на Специализираната прокуратура. Пр...

Премиерът Бойко Борисов разяснява и думите на Васил Божков, че се прави опит за наложително изземване и национализиране на неговия бизнес.
Бойко Борисов, министър ръководител: Никой на никого не взима компанията. Тази активност е лицензионна. И в случай че някой не си е платил таксите, ще му се отнеме лиценза. Фирмата си е негова. Къде е одържавяването, къде е национализацията?
Борисов попита редно ли е, когато " въртиш " бизнес за 3 милиарда да не се вършат инспекции.

По тематиката за измененията в Закона за
хазарта Бойко Борисов беше безапелационен, че е упълномощил на финансовия министър Владислав Горанов, както и на шефа на бюджетната комисия Менда Стоянова категорично в измененията в закона да бъде записано, че всичко, което премине към страната, ще бъде държавно и няма да бъде отдавано или аутсорсвано.
 Божков ще се отдръпна от лотарии " > Божков ще се отдръпна от "Левски " при лишаване на лиценза на частните
лотарии
Васил Божков ще се отдръпна от финансирането на Левски, в случай че се одобряват поправките в Закона за
хазарта, които национализират частните лотарии. На среща...

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР