Създавай пълноценни връзки, начини за общуване и себеизразяване с първата

...
Създавай пълноценни връзки, начини за общуване и себеизразяване с първата
Коментари Харесай

Samsung Galaxy A80 е вече на българския пазар

Създавай пълноценни връзки, способи за другарство и себеизразяване с първата ротираща се тройна камера и вълнуващ екран „ от край до край “ на Samsung
Samsung разгласи през днешния ден, че новия Galaxy A80 е към този момент наличен на пазара в България. Създаден за ерата, в която споделяш „ На живо “, Galaxy A80 предлага значими нововъведения, интегрирани върху сигурна и надеждна платформа: първата ротираща се тройна камера и завладяващият нов Инфинити екран на Samsung.
“Galaxy A80 е основан за ерата, в която споделяме „ На живо “ – свят, в който представителите на цифровото потомство улавят, споделят и се свързват на момента “, сподели DJ Koh, президент и основен изпълнителен шеф на дивизия IT & Mobile Communications в Samsung Electronics. „ Последните нововъведения в камерата, дизайна и продуктивността на Galaxy A80 доставят едно ново мобилно преживяване, което дава отговор на потребностите на днешното потомство: постоянно на линия и постоянно подготвени за деяние “. Сподели прекарванията си онлайн
Galaxy A80 е първият смарт телефон в фамилията Galaxy, който има революционната ротираща се тройна камера на Samsung. Тя разполага с висококачествени обективи – по едно и също време предни и задни, с цел да не правиш в никакъв случай компромис с яркостта на своите видеоклипове и изображения. Ротиращата се тройна камера също ти разрешава непрестанно да заснемаш фрагменти, без значение дали снимаш с предната или със задната камера, с цел да могат спомените ти да бъдат запечатани в едно видео.

  Независимо дали се катериш в планината денем или се наслаждаваш на вкусна храна от нощните улици на града, със своята 48MP съществена камера Galaxy A80 ти разрешава да заснемаш ясни и ярки изображения, както денем, по този начин и през нощта. С наличния ултраширокоъгълен обектив със 123-градусов зрителен ъгъл, към този момент може да си спокоен, че можеш елементарно да заснемеш или споделиш онлайн видео от всичко, което виждаш сега.

Оборудван с 3D камера за дълбочина, Galaxy A80 ти разрешава да запечаташ обичаните си моменти онлайн с функционалности като режима Live Focus Video, който основава клипове, наподобяващи филми. В допълнение, режимът Super Steady Video редуцира несъвършенствата или вибрациите за динамични видеоклипове на професионално равнище.
Потопи се в завладяващо мултимедийно преживяване като на кино
Galaxy A80 разполага с първия Нов Infinity екран на Samsung – просторен, „ от край до край “, 6.7-инчов FHD+ Super AMOLED екран[2]. Със съответствие на екрана 20:9, Новият Инфинити екран ти разрешава изцяло да се потопиш в обичаното си мултимедийно наличие. Пренеси своето аудио-визуално преживяване в по-добро измерение с Dolby Atmos, като използваш слушалки или Bluetooth високоговорители.
Остани обвързван елементарно и несъмнено
Като част от Galaxy преживяването, Galaxy A80 разполага и със Samsung Knox, платформата за сигурност на Samsung, основана да пази изцяло устройството – от чипсета до софтуера. Заедно със Samsung Pass, към този момент можеш несъмнено и елементарно да достъпваш приложения и уеб уеб сайтове посредством датчика за пръстов отпечатък.

  С интелигентния Performance Enhancer на Galaxy A80, можеш да очакваш твоя Galaxy A80 да работи по-ефективно, по-бързо и по-дълго, когато и да ти е нужен. Неговият ръководен от изкуствен интелект програмен продукт за оптимизация на продуктивността усилва оптимално потенциала на централния процесор, RAM паметта и батерията на устройството, адаптирайки успеваемостта на Galaxy A80 към всекидневните ти потребности.
Отличи се с различим дизайн
Galaxy A80 се предлага в три цвята: Ангелско златно, Облачно бяло и Мистично черно. Вариантите Ангелско златно и Облачно бяло са надлежно с нотки на розово и синьо, позволявайки ти да демонстрираш персоналния си жанр.
Samsung Galaxy A80 Спецификации   Galaxy A80 Display 6.7-inch FHD+ (1080×2400) Super AMOLED,

New Infinity Display

* Екранът, измерен по диагонал като общоприет правоъгълник, без да се взимат поради заоблените ъгли Camera Front/ Rear Main: 48MP, F2.0

Ultra Wide: 8MP, F2.2 (123°)

3D Depth

Rotating Camera

* Зрителният ъгъл се понижава в режим „ Селфи “ на Ultra Wide камерата. Body 165.2 x 76.5 x 9.3 mm AP Octa Core (2.2GHz Dual + 1.8GHz Hexa) Memory 8 GB RAM

128 GB Internal Storage Micro SD Not Supported Battery 3,700mAh (typical)

25W Super Fast Charging

* Типичният индикатор е пробван в самостоятелни лабораторни условия. Оцененият (минимален) потенциал е по-малък. За повече информация, апелирам посетете www.samsung.com/bg OS Android 9.0 (Pie) Biometric Authentications On-Screen Fingerprint Color Phantom Black, Angel Gold, Ghost White

*Наличността на другите цветове може да варира на другите пазари Design 3D Glass + Metal Frame
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР