Създаването на устойчиви условия за развитие на строителния бранш е

...
Създаването на устойчиви условия за развитие на строителния бранш е
Коментари Харесай

Формулата за растеж – ефективни решения за бизнеса, съчетани с идеи за дома

Създаването на устойчиви условия за развиване на строителния отрасъл е обвързвано с построяването на ефикасна обща платформа, която да показва трендовете, концепциите и бъдещето, като в същото време дава място за среща на представителите на бранша. Изложението Българска строителна седмица бележи над 30% растеж спрямо предното си издание, с което потвърждава, че е намерило точната формула и посока за развиване. Единственото в страната събитие тази пролет, фокусирано върху строителството, ще отвори порти за 18-и път, от 7 до 10 март в Интер Експо Център.

Новите компании, които ще вземат присъединяване и ще показват най-актуалното на пазара, досега са над 60. Това значи, че през тази година ревюто ще събере над 250 показани компании от сферата на строителството от България, Германия, Румъния, Турция, Гърция.

Груповият щанд на професионалните озеленители

Насочено към енергийната успеваемост и екологичността, от тази година ревюто се трансформира в привлекателен център и за професионалните озеленители. Асоциацията на професионалните озеленители в България също ще бъде показана и ще вземе присъединяване в Българска строителна седмица със специфичен колективен щанд. Той ще запознае посетителите с трендовете в построяването, оформянето и поддържането на озеленените площи, както и ще изтъкне смисъла на потреблението на качествени и сертифицирани артикули. Компаниите от сектора ще показват многочислени нововъведения и професионални практики за планиране и основаване на зелени площи от разнороден темперамент, измежду които японски и покривни градини, отвесно озеленяване в интериора и екстериора, снабдяване и засаждане на едроразмерна растителност, както и противоерозни техники.

Като ревю, одобрено в обединяването на екологичните практики, Българска строителна седмица ще предложи разнородни решения за основаване на нискоенергиен и щадящ природата дом.

Съпътстващата стратегия – изпълнена с визия и хрумвания

Съпътстващата стратегия на ревюто ще бъде разнообразна и ще е обвързана с самодейността „ Европейска година на по-зелените градове 2020”, част от която е и проявата „ За по-зелени градове в България 2020”. В рамките на програмата ще бъде показан и планът „ Визия за София “. Свой семинар ще организира и Българската асоциация за изолации в строителството, а съдружие „ Български порти, прозорци и фасади “ ще провежда в границите на ревюто своята национална конференция. Събитието ще бъде обогатено и от семинар за 3D планиране и визуализиране в региона на ландшафта.

Българска строителна седмица, със своята 18-годишна история, утвърждава ролята си за развиване на сферата и своето място в сектора като един самобитен „ дом за строителството “. Изложението продължава интензивно да основава действителна платформа за разцвет на бизнеса, реализиране на контакти, както и да предлага богат набор от настоящи артикули. От 7 до 10 март в Интер Експо Център новите високотехнологични и новаторски артикули още веднъж ще потвърдят преимуществата и качествата си в границите на Българска строителна седмица.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР