Създаването на специален инвестиционен фонд беше договорено на днешната среща

...
Създаването на специален инвестиционен фонд беше договорено на днешната среща
Коментари Харесай

Специален инвестиционен фонд договориха държавите от инициативата Три морета

Създаването на специфичен капиталов фонд беше контрактувано на днешната среща в границите на самодейността " Три морета " в Букурещ. Идеята е в този фонд да се събират средства за общи районни планове в региона на превоза, енергетиката и връзките. Създава се и мрежа сред търговско-промишлените покои на 12-те страни от Централна и Източна Европа, които вземат участие в самодейността.

Президентът Румен Радев, който взе участие в срещата, разяснява: “Имаме към този момент на практика начинания като мрежата на търговско-промишлените покои, като самодейността за капиталов фонд, общ за всички, като бизнес форума, като присъединяване към този момент на Европейската комисия в лицето на нейния президент, секретарят по енергетиката на Съединени американски щати, министърът на външните работи на Германия, т.е. търсят се към този момент на практика подходи да има повече поле за бизнес и за икономическо развиване “.

Представители на бизнеса от 12 европейски страни и Съединени американски щати разискват в Букурещ общи планове за районна съгласуваност в Централна и Югоизточна Европа.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР