Създаването на подходящ коледен плейлист е един от най-важните аспекти

...
Създаването на подходящ коледен плейлист е един от най-важните аспекти
Коментари Харесай

7 поп парчета за вашия коледен плейлист

Създаването на подобаващ коледен плейлист е един от най-важните аспекти на празничното въодушевление през декември. Тематичната музика ще ви помогне да се настроите на коледна вълна, а и да изберете коледните дарове не с скука, а с неспокойствие. Също и да почерпите ентусиазъм за украсата, трапезата и въобще всеки детайл от магията на.

Затова ви представяме нашата селекция от 7 поп части, които ще озвучат празниците ни тази година:

" You're A Mean One, Mr. Grinch "

Ако сте ценители на майсторските вокални осъществявания, наложително би трябвало да чуете Pentatonix – музикалната акапелна група, която рядко извършва песните си инструментал. Вместо това членове на групата основават ритъма чрез бийтбокс, а други прибавят разнообразни мелодични линии, с цел да създатат същинско произведение на изкуството. Обожаваме You're A Mean One, Mr. Grinch, само че ви предлагаме да чуете целия им коледен албум - The Best of Pentatonix Christmas (2019).  



“Santa, Tell Me ”

Възможно ли е някоя ария да се трансформира в класика още щом излезе? Изглежда, че да – го потвърди през 2014 година, когато издаде този празничен сингъл. Тогава тя изясни, че това е за тези, на които „ някак им писнало от Дядо Коледа, тъй като той не се оправя добре от самото начало “. В песента певицата го моли да не я кара да се влюбва, в случай че половинката й няма да бъде до нея през идната Коледа.



 

Има и още... 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР