Създаването на едно работещо държавно предприятие не струва нищо. Това

...
Създаването на едно работещо държавно предприятие не струва нищо. Това
Коментари Харесай

Ескперт: Освен хеликоптери за борба с горските пожари, трябват и пилоти, които да ги управляват

Създаването на едно работещо държавно дружество не коства нищо. Това е една държавна компания, само че са ни нужни и квалифицирани водачи, тъй като когато след 5 години дойдат поръчаните, ние няма да имаме нито един водач, който да ги ръководи. Това съобщи в студиото на " Лице в лице " по БТВ инж. Мариян Боновски, който е член на Европейска комисия на ХЕМС.

Според него обаче идващите 5 години могат да бъдат употребявани за основаването на такава държавна организация, построяването на нейна инфраструктура, бази и площадки. " На второ място би трябвало да стартира образованието на водачи, тъй като те са нещо, което няма по какъв начин да си купим ", сподели инж. Боновски.
 Янев: Имаме единствено един хеликоптер за гасене на горски пожари Янев: Имаме единствено един хеликоптер за гасене на горски пожари
Служебният министър председател Стефан Янев не изключи вероятността България да потърси посредством европейския механизъм помощ за справяне с пожарите в ст...

Планът за резистентност и развиване би трябвало да бъде ревизиран в частта си за медицинските хеликоптери, тъй като е написан " извънредно необразовано " и там да бъде планувано и подготовката на водачите на летателните апарати.

Още от ОБЩЕСТВО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР