Създаване на любовна връзка – Зодиакална съвместимост Истината е, че не

...
Създаване на любовна връзка – Зодиакална съвместимост
Истината е, че не
Коментари Харесай

Зодиакална съвместимост: знаци, които трябва и не трябва да излизат

Създаване на любовна връзка – Зодиакална съгласуемост

Истината е, че не може да се каже по кое време ще се случи тази единствена по рода си връзка или какво ще е належащо, с цел да пламнат две души. Астрологията и хороскопите обаче имат за цел да насочат всички зодиакални знаци към верния път към тяхното бъдеще – и същинската обич. Така че, в случай че търсите евентуален сантиментален претендент, може да вземете под внимание какво споделят астролозите по отношение на зодиакална съгласуемост. Въпреки че всяка зодия има привлекателни качества, не всички от тях се схващат добре дружно.

Овен (21 март – 19 април)

Овенът е преобладаваща персона. Хората от тази зодия са склонни да бъдат нетърпеливи и подготвени да поемат лидерството; всички те са за деяние и ще се изправят пред проблемите. Когато става въпрос за сантиментални връзки, те се нуждаят от някой, който няма да им пречи. „ Овенът търси на първо място сътрудник, който ще насърчи външното им изражение и няма да потисне жаждата им за живот “. Разбира се, това не значи, че желаят и артист, които няма мнение. Идеален сътрудник би бил някой, който знае по какъв начин да се държ тях.

Съвместими знаци

Зодиакална съгласуемост с Овен:
Стрелецът е страховит сателит, тъй като хората от този знак са рисковани и общителни; двамата ще поддържат взаимно силата си. Близнаците са добра двойка по сходни аргументи, до момента в който Везни също могат да изградят връзка, учредена на взаимно почитание и схващане.

Несъвместими знаци

Овенът е прекомерно несъответстващ за знаци като Скорпион и Рак. Дева също би била несъответствуваща двойка, тъй като двамата непрекъснато биха се сблъскали по отношение на това, което считат за верен курс на деяние. Последното нещо, което желаете, е да бъдете уплашени във връзката си.

 

Телец (20 април – 20 май)

Фиксираният земен знак на Телец е много нагласен по своите пътища. Понякога това може да значи, че са упорити, само че на по-дълбоко равнище те са сигурни кои са и какво желаят. „ Телецът търси на първо място сътрудник, който ще оцени тяхното движение, тяхната пристрастеност и желанието им да задържат вътрешното си схващане и мощ “. Буквално и преносно, Телецът е канара за същинската им обич и ще застане до тях, каквото и да става.

Съвместими знаци

Зодиакална съгласуемост с Телец:
Другите земни знаци, Козирог и Дева, са превъзходен сътрудник за Телец, защото споделят същата фундаментална природа. (Това в действителност е същността на зодиакалната съгласуемост.) Ракът също е добър избор, тъй като те са също толкоз буйни и грижовни като Телеца и одобряват своята отдаденост към обичаните си хора също толкоз съществено.

Несъвместими знаци

Доколкото Телецът обича благосъстоянието и чувствеността, този знак не цени парадирането, когато става въпрос за връзки. Лъв, Водолей и Стрелец са прекомерно темпераментни за Телеца, който избира по-земния характер.

Близнаци (21 май – 20 юни)

Близнаците обичат да се забавляват и са склонни да бъдат сложни за установяване. Те отиват накъдето ги води вятърът и имат потребност от сътрудник, който е също толкоз чевръст. „ Близнаците желаят сътрудник, който ще насърчи тяхната свободна мисъл и ще тръгне с тях на мини-приключения, които разрешават положителните времена да се завъртят. “

Съвместими знаци

Зодиакална съгласуемост с Близнаци:
Като човек, който може да види две страни на всеки спор, Везните са идеално подобаващи за Близнаци, знакът на Близнаците. Докато някои биха могли да нарекат Близнаците двулични, Везните схващат, че в тях има повече, в сравнение с се вижда на пръв взор. Освен това Стрелец и Водолей споделят същото интелектуално любознание и потребност от проучване като Близнаците.

Несъвместими знаци

Козирогът и Телецът не харесват непредсказуемата природа на този знак, който считат за променлив. Скорпионът също може да се усеща естествено мнителен към Близнаци.

Рак (21 юни – 22 юли)

Независимо дали приказваме за храна, дарове или внимание, Ракът е любящ знак, който обича да дава и търси някой, който споделя същите полезности. „ Ракът търси сътрудник, който ги кара да се усещат като вкъщи си и който се грижи за себе си и за другите “. Те са повече от подготвени да бъдат рамото, на което можете да плачете, и ще се усещат сигурни във връзка, която им обезпечава същия комфорт.

Съвместими знаци

Зодиакална съгласуемост с Рак:
Скорпион и Риби, два доста интуитивни и прочувствени знака, надълбоко ще оценят любовта и отдадеността на Рака. Девата също обича да подхранва и цени благонадежден сътрудник като Рака.

Несъвместими знаци

Близнаци, Стрелец и Лъв са прекомерно самостоятелни и няма да задоволят Рака, който има потребност от уют. Те не са безусловно егоисти, само че не копнеят за същото равнище на домашни условия.

Лъв (23 юли – 22 август)

Лек и разговорлив, Лъвът желае най-хубав другар толкоз, колкото и ухажор. „ Лъва се нуждае от сътрудник, който е подготвен да играе с тях и който вижда – и прави оценка – техния искра “. Те са одухотворени хора, които желаят сътрудник със същия възторг за живота. За тях зодиакалната съгласуемост значи да намерят някой, който няма да бъде изплашен или отхвърлен от огромната им персона.

Съвместими знаци

Зодиакална съгласуемост с Лъв:
Стрелец, Водолей и Близнаци споделят стремежите и вълнението на Лъва, което ги прави доста подобаващи за съвпадане. Разбира се, зодиакалната съгласуемост не постоянно е задоволителна, с цел да избегнете спор, само че да знаете кои са най-хубавите дни за осъществяване на избрани неща може да ви помогне да избегнете някои от тези неравности по пътя.

Несъвместими знаци

Козирог, Телец и Дева могат да бъдат прекомерно регламентирани за Лъв, който може да се почувства заседнал в техните правила. Земните знаци са склонни да считат, че Лъвовете би трябвало да преодолеят себе си.

Дева (23 август – 22 септември)

Астролозите изясняват, че „ Дева търси на първо място сътрудник, който е хладнокръвен, любящ и етичен и който прави оценка техния деликатен метод към живота. “ Този знак прави всичко целеустремено и чака сътрудникът им да направи същото. Поради техните неповторими стандарти, те могат да бъдат сложни за схващане и облекчаване и те намират по-безгрижните знаци за прекомерно небрежни или глупави.

Съвместими знаци

Зодиакална съгласуемост с Дева:
Козирогът споделя любовта на Девата към упоритата работа и слагането на цели. Телецът и Скорпионът са буйни и доверени евентуални сътрудници. Въпреки че може да не споделят една и съща Полярна звезда, Девата се възхищава на обстоятелството, че тези знаци имат собствен личен кодекс на държание, по който да живеят.

Несъвместими знаци

Стрелец, Близнаци и Водолей евентуално биха изтощили търпението на Девата, като тестват границите или работят по непредвиден метод. Вярвате или не, има сходен развой, когато избирате верния домакински любим за вас. Това са породите кучета, които са най-съвместими с вашия зодиакален знак.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Везните са белязани от везните на справедливостта и, по-общо, от концепцията за баланс. Според астролозите, „ Везните търсят на първо място сътрудник, който внася баланс и посока в живота им, който нито им диктува, нито ги следи пасивно. “ Тази интелектуална зодия обича да учи и желае взаимноизгодни и равноправни връзки. Забавен факт: Тази зодия ражда и най-вече милиардери.

Съвместими знаци

Зодиакална съгласуемост с Везни:
Тъй като Везните са толкоз премерени, партньорството с различен Везни е може би най-логичният избор. Хората от тази зодия също могат да се оправят добре с Овен или Водолей, които дават завладяващо предизвикателство и умствена стимулация.

Несъвместими знаци

Една част от това, което прави любовта толкоз прелестна, е тази първична искра, а Везните нормално не усещат тази сила от Дева или Козирог. Рибите също могат да бъдат несъответствуващи, тъй като са прекомерно необвързани с действителността, предпочитайки вместо това да живеят в свят на изкуство, усеща и фантазии.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

В Скорпиона има дълбочина, която почтено казано не може да бъде срещната или разбрана от всеки. Хората от тази зодия могат да бъдат мощно затворени, тъй че желаят да са сигурни, че всеки, който пуснат вътре, си коства риска да се отвори. Това може да накара Скорпиона да наподобява, че няма предпочитание, само че те имат мощно предпочитание да намерят този специфичен човек. „ Скорпионът търси сътрудник, подготвен да влезе надълбоко с тях и да ги види такива, каквито в действителност са под повърхността “, споделят астролозите.

Съвместими знаци

Зодиакална съгласуемост с Скорпион:
Другите два водни знака, Риби и Рак, също претърпяват света най-вече посредством своите страсти и могат да подхождат на интензивността на Скорпион. Тези знаци са подготвени да изковат мощните връзки, за които Скорпионът скрито жадува. Девата обича да се пробва да реши пъзела, който е Скорпион, и те също намират, че този тип дълготрайна инвестиция си заслужава. Този деликатен, грижлив земен знак е типът предан сътрудник, от който се нуждае Скорпионът.

Несъвместими знаци

Точно както главата и сърцето не постоянно се виждат очи в очи, Водолеят може да бъде прекомерно неблагоразумен за чувствения Скорпион. Лъвът и Овенът също са несъответствуващи сътрудници за Скорпион, чиято решителност да изпълнят личните си упоритости би провокирала спор. Ако желаете да бъдете по-продуктивни, има верен и неверен метод да го извършите, според от вашата зодия.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Стрелецът е знак, който опознава себе си посредством прекарвания, заради което тези хора обичат да изследват и пробват нови неща. Точно както Лъвът желае да си откри приятелка за игри, Стрелецът желае собствен личен другар за завършения. Стрелец желае някой, който е подготвен да се задълбочи.

Съвместими знаци

Зодиакална съгласуемост с Стрелец:
Друг Стрелец или Близнаци несъмнено биха могли да вибрират с този вид ученолюбив и деятелен метод на живот. Овенът, различен знак, който обича да бъде деен, също може да бъде в положение да обезпечи твърда, насочваща ръка, където е нужна.

Несъвместими знаци

Стрелецът е прекомерно избухлив за хора като Козирог и Телец и не е задоволително умел в предаването на страсти, с цел да излезе сполучливо на среща с Риби.

Козирог (22 декември – 19 януари)

Ако зодията беше класна стая, Козирогът щеше да е детето, което се гордее доста с оценките си, учи религиозно за всеки изпит и оплаква всичко по-малко от 6. Те обичат да се усещат приключени и копнеят другите също да виждат достиженията им. Все отново те са единствено хора. „ Козирогът търси на първо място сътрудник, подготвен да ги поддържа и да ги види за всичките им превъзходства, както и за техните уязвимости “, споделят астролозите.

Съвместими знаци

Зодиакална съгласуемост със Козирог.
Девите и другите Козирози ценят и почитат устрема на този знак и симпатизират на желанието да бъдат съвършени. Скорпионите знаят, че в този знак има освен това от това, което наподобява на пръв взор, защото самите те постоянно биват неразбрани.

Несъвместими знаци

От друга страна, Лъв, Близнаци и Стрелец гледат на Козирога като на прекомерно сериозен и твърдоглав.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Не е за традициите, Водолеят постоянно е либерален, който поредно се стреми към усъвършенстване. Хората, родени под този знак, търсят нетърпеливо нови отговори на остарели проблеми, черпейки ентусиазъм от най-невероятните източници. Що се отнася до сантименталните партньорства, този въздушен знак търси някой, който може да разсъни интелектуалното им любознание. „ Водолеят търси на първо място сътрудник, който може да мисли надълбоко и ясно “, споделят астролозите, „ и който може да сътвори същинско партньорство с дълбочина и правдивост. “

Съвместими знаци

Зодиакална съгласуемост с Водолей:
Водолеят ще бъде най-добре със себеподобните си или с Близнаци, които са също толкоз енергични и пъргави. Везните, последователи на справедливостта и фенове на проучванията, също дават отговор на филантропичните пристрастености на Водолея.

Несъвместими знаци

Начинът на мислене на Скорпиона може да бъде прекомерно безизходен за Водолея, който избира логиката и откритостта пред страстите и потайността. Ракът, различен воден знак, също няма да има доста шанс заради тази причина. Телецът несъмнено няма да се гаври с Водолей, защото това е зодия, която обича да обръща всичко с главата надолу.

Риби (19 февруари – 20 март)

Знакът Риби, обича да се върти към по-водните зони на подсъзнанието. Те се усещат удобно с нематериалното и ефирното, като мистиката и артистичното творчество. Поради тази причина някои зодии може да ги считат за „ прекомерно там “, само че феновете обожават техния видимо елементарен метод на живот.

Съвместими знаци

Зодиакална съгласуемост с Риби:
Скорпион и Рак са като Риби по това, че са надълбоко вложени в прочувствени връзки. Скорпионът има специфична обвързаност към способността на този знак да мисли и да живее нереално, което дава отговор на оценката на астролозите, че Рибите се нуждаят от „ сътрудник, който може да се ориентира в света с тях, до момента в който се гмурка надълбоко в духовни и артистични инициативи “. И въпреки да е изненадващо, става известно, че Козирогът също е прелестен сателит за Риби – най-хубавият образец за това по какъв начин противоположностите се притеглят.

Несъвместими знаци

Излизащите знаци като Близнаци, Стрелец и Лъв в действителност не приказват същия език като съзерцателните Риби, които могат да бъдат нежни и срамежливи.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР