Създаваме тези стъпки за действие заедно с вас, за да

...
Създаваме тези стъпки за действие заедно с вас, за да
Коментари Харесай

Отровното трио предлага "ПЛАН ЗА БЪЛГАРИЯ"

" Създаваме тези стъпки за деяние дружно с вас, с цел да очертаем пътя напред, посредством идентифициране на нови хрумвания, с въображение и познания, от свободни хора. Това подсигурява, че нашият площад, „ Отровното трио и жителите “ е към този момент придвижване на хора, насочени към предстоящ триумф ", показват проф. Минеков, адв. Хаджигенов и Арман Бабикян.

Ето какво оферират:

" Идентифициране на основни хоризонти:

Хоризонт 1: Спиране на кражбите!
Днешният преобладаващ модел би трябвало да бъде разграден още след установяването на ново ръководство в страната. 10 милиарда лв. годишно от нашите пари зареждат мафията и олигархията посредством корупция. Битката е точно за тези пари! Те са разпределени в обръчите на компаниите и техните спътници към БОРИСОВ И ПЕЕВСКИ (ГЕРБ и ДПС).

Хоризонт 2: Промяна и битка за правдивост
Реформа в правораздаването и изваждането на прокуратурата от нейното недосегаемо място, за обезпечаване на правова страна за нас и децата ни. Възстановяване върховенството на закона!

Хоризонт 3: Инвестиция в бъдещето на поколенията. 
Започваме с най-ценното – това е човешкият запас. Още в този момент би трябвало да осигурим на Е-поколението (цифровото поколение) качеството на живот: съвременно обучение, електронно ръководство, цифрова система на високотехнологично и дейно опазване на здравето, и достъп до просвета. Моделът на напредък за България би трябвало да се промени – не да предлагаме ниски разноски за труд като конкурентно преимущество, а надарени хора; добра инфраструктура; културна среда; качествено обучение и висока цифровизация. Нужна е сериозна финансова поддръжка за родителите. Ако не тръгнем в тази посока, ще продължим да се стопяваме, с което си отива и капацитетът на страната.

Хоризонт 4: Икономически растеж, учреден на научни проучвания, нововъведения и цифровизация.
На България е необходим резистентен годишен растеж от 6-8%, основан на нововъведения, който ще даде явен обществен резултат. Обновлението на страната ще пристигна с помощта на мощта на нововъзникващите технологии - изкуствен интелект, машинно образование, високоскоростна съгласуваност. Това ще разреши нововъведенията да надграждат върху нововъведения и да усъвършенстват бизнеса, и света към нас.

Четвъртата индустриална гражданска война тече сега (INDUSTRY 4.0). Ако я изпуснем, поради слаби политици и мощна мафия, страната ще изостане окончателно. Българите са надарени и умеят да измислят нови способи за работа и основаване на артикули. 

Нужна е Зелена стопанска система, тъй като скоростта, с която изразходваме естествените запаси, складираме непознат отпадък и незаконното безгрижие на властта, рискуваме нашето богатство, както и способността на природата да ни доставя с нужното. Налага се да преобразим радикално метода, по който произвеждаме, използваме и живеем. Трябва да влагаме в естествените си запаси - сила, горско стопанство, земеделие и храни, вода и метали, както и в опазване на здравето, обучение и интеграция на уязвимите групи, тъй като индивидът е част от общата екосистема и това ни дава обществена резистентност.

Хоризонт 5: Качество и успеваемост на държавните институции.
Те са длъжни да извършват задачата, поръчана от жителите и бизнесмените, а не да действат като репресивни органи и рекетьорски структури, довеждащи до корупционни практики. Нуждаем се от устойчиво и предвидимо ръководство, което да поддържа широкообхватен напредък за всички хора, не за защити групи олигарси и свързани лица. 
Справедлив и ефикасен данъчен режим, който преразпределя приходите измежду обществото, в поддръжка на общественото развиване, обучение, опазване на здравето и просвета, и дава постоянна данъчна политика, използвана за всички предприемачи;
Подходяща степен на отбрана на правата на интелектуална благосъстоятелност, която подсигурява физически лица и компании да са възнаградени за своите нововъведения, стимулиращи софтуерния напредък и предприемачество;
Ефективно контролиране на околната среда, което предизвиква резистентен стопански растеж; 
Високи равнища на доверие, което предизвиква бизнеса да работи в границите на нашата страна и подкрепя обществено доближаване.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР