СъздателятКлючовата дума за родените в периода есъздател. Това време съответства

...
СъздателятКлючовата дума за родените в периода есъздател. Това време съответства
Коментари Харесай

Какво казва за теб седмицата, в която си роден: Стрелец II


Създателят

Ключовата дума за родените в интервала е основател . Това време подхожда на интервала от живота, когато човек може да въплъти новооткритата си независимост в новаторски планове и истински занимания, които отразяват неповторим и зрял мироглед. Индивидът има смелостта да бъде себе си и да се отстоява, без значение дали е признат или не.

Хората, родени в Стрелец II, са разнообразни и не се опасяват да го покажат . Трудно е да бъдат сложени в някоя категория, тъй като всеки от тях е характерен и като че ли личността му не го разрешава. Те не харесват одобрените правила за държание и обществените навици. Имат си собствен личен метод, по който правят нещата. Те просто не умеят да бъдат никой различен с изключение на самите себе си.

Трудно се живее с сходни индивидуалисти. По някакъв метод те чакат от другите да схванат комплицираните им мисловни процеси и ексцентрично държание. Личностите им постоянно нервират " естествените "  хора. Стрелците II не обичат да вършат взаимни отстъпки и би трябвало да чакат спорове както на работа, по този начин и в персоналния си живот. Всичко зависи от това, дали са задоволително усърдни да продължат.

За тях е значимо да намерят сътрудници и занимания, които да дават отговор на необикновената им природа . Те нямат никакво желание да се извиняват поради правилата си, метода си на живот или персоналните си решения.

Много от тези Стрелци не са изключително амбициозни и не им пука дали ще реализиран самопризнание. Колкото и да е парадоксално, на някои от тях просто им е писано да съумеят , без значение дали това им харесва или не.

Препоръки

Опитай понякога това, което вършат другите. Не се самоизолирай , вярвайки, че никой не те схваща. Допусни другите в персоналния си свят. Не се отхвърляй от живота, погледни го от различен ъгъл.

По " The Secret Language of Birthdays ", Gary Goldschneider, Joost Elffers

Родени сте в седмицата 25 ноември  –  2 декември? Заповядайте!



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР