Създателят на явлението Нефтохимик Христо Порточанов който получи само 8

...
Създателят на явлението Нефтохимик Христо Порточанов който получи само 8
Коментари Харесай

Порточанов обяви пълна подкрепа за Бербатов

Създателят на явлението " Нефтохимик " Христо Порточанов който получи единствено 8 гласа на Извънредния конгрес на БФС, даде обещание пред уеб страницата цялостна поддръжка на Димитър Бербатов и екипа му.
" До този миг към момента не оповестен протоколът и всички документи от Конгреса, извършен на 12 октомври. И от там идва следващото запитване от страна на екипа на Димитър Бербатов. Бъдете сигурни, че от тук насетне се чакат доста забавни неща ", сподели Порточанов. Той даже чака съдът да назначи нов конгрес.
" Знаете какви са разпоредбите – събират се подписи от 1/3 от клубовете, внасят се и БФС има период от две седмици да разгласи насрочване на Конгреса. Ако не го направи, ще го направи съдът. Това е. Искам да разглася цялостната си поддръжка към младите, към екипа на Димитър Бербатов ", разгласи бургазлията и се закани да направи всичко, в случай че бъде потърсена помощта му.
Той очакваше на Конгреса да получи най-малко 100 гласа, само че за него гласоподаваха единствено 8 делегати.
" Не може всички да са станали предатели единствено за една вечер. Имам лист с към 185-190 гласа и внезапно при гласуването получавам 8! Как става по този начин?! Казват ми, че има окрадени гласове. Един мой непосредствен ми споделя – шефе, не може в 28 области да нямаш най-малко по 1 правилен човек, който да гласоподава за тебе… Не ви ли се коства прекомерно необичайно. Лошото е, че измяната идва от бургаските клубове, които дълги години бяха на хранилка при мен и съм им помагал с какво ли не.
А допустимо е и техни хора да са купували гласове. Нещо се е случило. Не може от 180 авансово декларирани гласа в моя поддръжка внезапно да станат 8. Един бог знае какво е станало, тъй като много се забави и самото излизане на резултатите от преброяването. Знаете ли какъв брой празни бюлетини бяха върнати на Камен Костадинов?! Не знам за какво Камен Костадинов не ревизира кворума преди самото гласоподаване. Уж е бил апаратчик, бил умел, само че нямаше да се стигне до тази обстановка, в случай че преди гласуването бяха преброили какъв брой души има в залата. И тогава, като стане ясно, че има 480 индивида, на Борислав Михайлов му стигат тези 241 гласа в негова изгода. Само че в Устава е записано, че за победа са нужни 50%+1 глас НЕ от гласувалите, а от присъстващите, които са се записали. За край желая да ви кажа, че чакам огромно следствие от страна на прокуратурата дали има вероятно пазаруване на гласове на Конгреса. Информацията ми е, че към този момент има формирана кореспонденция.
БФС лиши лиценза на Нефтохимик, само че нямам отношение към този клуб от месец март 2004 година ", приключи Порточанов.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР