Създателят на първия български футболен отбор от деца на възраст

...
Създателят на първия български футболен отбор от деца на възраст
Коментари Харесай

Иван Ченчев: С Нинова БСП е единствената алтернатива за България

 Създателят на първия български футболен тим от деца на възраст 15-16 години и депутат от Българска социалистическа партия в сегашния парламент Иван Ченчев разяснява във Facebook първия в историята на левицата и в летоброенето на политическите партии у нас след прехода директен избор за ръководител на социалистите. Ето какво написа журналистът от попрището на политиката:

" Благодаря на всички организации, които ме предложиха за ръководител на Българската социалистическа партия. Приемам това като оценка за напъните ми в Народното събрание, както и отвън него. Правя си отказ от присъединяване в директния избор на ръководител на Българска социалистическа партия, като поддържам номинацията за втори мандат на досегашният ръководител на левицата Корнелия Нинова.

През последните 4 години под управлението на Корнелия Нинова Българска социалистическа партия се потвърди като незаобиколим политически фактор и се трансформира в единствената опция на статуквото. Тя бе непреклонна и отхвърли всички оферти и изкушения, да стане част, от това против което се бори. Но не го направи. Нито един път тя не подведе българските социалисти в желанието им да имат естествен и заслужен живот, с бъдеще за младежите и почтени старини за пенсионерите.

За тези 4 години под председателството на Корнелия Нинова партията завоюва изрично президентските избори, както и непроменяемо бележи растеж на всички избори - парламентарни, за Европейски парламент, както и локални избори.

За първи път в 129-годишната история на Българска социалистическа партия ръководителят на партията ще бъде определен от всички свои членове. Така всеки социалист ще има опция да изрази мнението си и да предопредели пътя на Българска социалистическа партия, както и на България.

Когато никой не смееше да надигне глас против Бойко Борисов и порочното му ръководство, само Нинова се осмеляваше да се бори за правдивост. Нейните старания през последните 4 години способстваха за това хората всеобщо да се освободят от страха си и да излязат на улицата.

С оглед на горе изброеното, считам, че Корнелия Нинова има всички нужни качества, с цел да бъде избрана отново за ръководител на Българска социалистическа партия, като съм сигурен, че ще бъде още по-успешен лидер на Българската социалистическа партия “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР