Създателят на Отбор на надеждата Виктор Кирков ще изнесе презентация

...
Създателят на Отбор на надеждата Виктор Кирков ще изнесе презентация
Коментари Харесай

Българин ще изнесе презентация преди финала на Шампионска лига

Създателят на " Отбор на вярата " Виктор Кирков ще изнесе презентация в деня на откриването на тазгодишния UEFA Champions Festival, който се провежда от УЕФА в дните преди финала на Шампионската лига в Истанбул. Лекцията на българския състезателен управител ще се състои на специфичен футболен терен, построен на известния площад " Таксим ", и ще стартира в 16:00 часа на 27 май във времевия слот наименуван #EqualGame.

Продължителността на презентацията е 60 минути, като в този интервал и осем някогашни национали от " Отбор на вярата " ще създадат проява на мач по стрийт футбол във формата на международното състезание за бездомни хора.

Виктор Кирков ще презентира на UEFA Champions Festival по покана на шотландската фондация Homeless World Cup (HWC), която всяка година провежда обществения мондиал, носещ нейното име. Преди всеки край на Шампионската лига HWC получава от УЕФА по един час в програмата на огромния фестивал и на собствен ред дава опция на свои сътрудници да споделят техния скъп опит пред огромна публика.

UEFA Champions Festival ще бъде с дълготрайност 4 дни и ще завърши с провеждането на финала на Шампионската лига на 30 май. Освен презентации, в програмата на събитието ще бъдат включени и осъществявания на известни музикални актьори.

Акцентът в презентацията на Виктор Кирков ще бъде върху обществения резултат от провеждането на международното състезание по футбол за бездомни хора (Homeless World Cup) и от работата му с младежи в неравностойно състояние в България. Компанията на българина Sports Management Bulgaria развива самодейността " Отбор на вярата " от 11 август 2011 година до през днешния ден.

В обществения план са взели присъединяване над 800 младежи, които живеят в институции, в бежански лагери, в центрове за рехабилитация на зависимости и в противозаконни постройки.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР