Създателят на космическите храни - българският учен проф. Никола Александров,

...
Създателят на космическите храни - българският учен проф. Никола Александров,
Коментари Харесай

Създателят на космическите храни разработи пробиотик с българския бацил срещу COVID-19

Създателят на галактическите храни - българският академик проф. Никола Александров, и екипът му са създали пробиотик на основата на " лактобацилус булгарикус ", който бори COVID-19. За това оповестява clinika.bg.
Препаратът е на основата на козето мляко, което по състав е най-близко до майчиното, обявнява проф. Александров и добавя, че с помощта на българксия микроб - той има освен профилактични, само че и лечебни свойства.
Пробиотикът се тества като съпътстващо средство при лекуването на вируса от юли месец в Университетскатa многопрофилна болница за интензивно лекуване в Плевен. До края на месеца в лечебницата са били третирани 20 лежащо заболели от Инфекциозната клиника на УМБАЛ Плевен и 4 - амбулаторно. За момента няма данни пробиотикът да е повлиял зле на някой от пациентите.
Препаратът към този момент е с американски патент, има подобен и от Европейския патентен институт.
При COVID-19 най-често се развива стрептококова или стафилококова пневмония. Оказва се, че българската пръчицовидна бактерия унищожава тези микроорганизми, като в същото време укрепва имунитета. В резултат болните се възвръщат доста по-бързо. По думите на проф. Александров поради това пробиотиците са и чудесно профилактично средство против коронавирусите.
Оказва се, че създаденият пробиотик и ма положително влияние върху кожата и лигавиците, която доста постоянно бива повредена при COVID-19. Подобно усъвършенстване се следило при пациент с лющещ се епидермис, който страдал и от диабет. Имал и тежко инфектиране в устата.
„ След включването на пробиотика към главната терапия кожата по ръцете, раменете и главата, както и устната му празнина се възвърнаха за дни ", споделя проф. Александров и илюстрира случая със фотоси, направени от лекарите в Инфекциозната клиника.
Полезното деяние на българският микроб - какво още бори той?
„ КОВИД-инфекцията удря мощно артериолите, както се назовават на медицински език по-големите артерии, по-малките артерии и крайните разклонения на капилярите. Получава се тромбозиране и незадоволително оросяване с кръв. Такива са и последните научни изявления за последствията от вируса.
Затова хората с повредени кръвоносни съдове вследствие на хипертония, да вземем за пример, диабет или затлъстяване, биват засягани по-тежко от заболяването. На това се дължи и фактът, че по-уязвими са възрастните, в сравнение с младите и децата, изяснява професорът. Заразата визира клетъчния имунитет, който е виновен за вирусите и за онкологичните болести.
В резултат, тези диагнози се лекуват мъчно, защото самият вирус и раковото образувание са вътре, в самата клетка.
Нещо повече, вирусите заразяват доста бързо огромен брой кафези в близост, които на собствен ред инфектират идващите.
Точно тук на помощ идва неповторимият " лактубацилус булгарикус ". Пробиотиците с него се дават на пациента редом със мощните медикаменти, с цел да подсилят тъкмо клетъчният имунитет в битката им с микроорганизмите.
Освен това, преди шест години екип на Индийската организация за нуклеарни и галактически проучвания с началник проф. Палок Айк открива, че той трансформира макрофагите М2, които са щит против бактериите, в М1. М1 пък унищожават вирусите и раковите кафези.
„ Това изобретение дава отговор на въпроса за какво тъкмо българският микроб е ефикасно средство към главното лекуване на COVID-19.Той усилва и общата имунна отбрана на организма. ", акцентира пред cliniцa.bg проф. Никола Александров.
Припомняме, че още веднъж в края на юли интернационално проучване, ръководено от проф. Жан Бускет от университета в Монпелие сподели, че киселото мляко е потребно в битката и с ковид.
Проучване: Киселото мляко може да е помогнало за ниската смъртност от COVID-19 в България
* Проф. Никола Александров е лекар на медицинските науки, основател на галактическите храни и основател на актуалните български пробиотици на основата на прочулия се по целия свят микроб – лактобацилус булгарикус. Генерал-майор е от запаса. Дълги години е бил шеф на Катедрата по токсикология и алергология на Военномедицинската академия. В момента обаче се е посветил на новото изобретение.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР