Създателят на известната антивирусна програма McAfee, Джон Макафи, който досега

...
Създателят на известната антивирусна програма McAfee, Джон Макафи, който досега
Коментари Харесай

Експерт: Биткойнът е стар и тромав, бъдещето е в Altcoins

Създателят на известната антивирусна стратегия McAfee, Джон Макафи, който до момента е бил прям почитател на биткойните и криптовалутата, ненадейно си върна похвалите за актива, оповестява Learnbonds.

Той назова биткойнът " остарял, муден, нерешителен " и го сравни с характерностите на други активи като Ethereum и неговите интелигентни контракти.

Макафи прави смелото прогнозиране, потвърждавайки, че " бъдещето на криптовалутата е в ръцете на монетите Alt ". Altcoin е постоянно срещан термин в промишлеността за всеки актив, който не е Bitcoin. Има хиляди от тях, всеки с друга стойност, съгласно CoinMarketCap.

Мнението на Макафи за биткойна е толкоз изменчиво, колкото и самата криптовалута. Предприемачът един път беше споделил, че биткойнът ще доближи 1 милион $ до края на 2020 година, единствено с цел да отстъпи от тази прогноза пет след началото на новата година. Настоящото твърдение е изключително необичайно, като се има поради, че понастоящем цената на биткойна е Щатски долар 9 300 и пораства.

Мнозина считат, че това повишаване на цената се дължи на институционалния интерес към биткойна, като компании като Bakkt и CME Group вкарват биткойн варианти и фючърси, като в допълнение легитимират актива в очите на огромните вложители.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР