Създателят на „Игра на тронове“ Джордж Р. Р. Мартин потвърди

...
Създателят на „Игра на тронове“ Джордж Р. Р. Мартин потвърди
Коментари Харесай

Джордж Р. Р. Мартин: Драконите се завръщат

Създателят на „ Игра на тронове “ Джордж Р. Р. Мартин удостовери в дълга обява в своя блог, че драконите в действителност се завръщат. Преди дни от НВО оповестиха, че приготвят нов сериал с име „ Домът на дракона “, който е от света на „ Игра на тронове “, и се развива преди истинската история, проследявайки събитията към дом Таргариен.
НВО разгласи нов сериал от „ Игра на тронове “ – „ Домът на дракона “ В същото време от компанията стопираха продукцията на друга лента от света на Дж. Р. Р. Мартин
„ Имаме зелена светлина за още едно шоу по „ Игра на тронове “. И освен за пилотен епизод, а за цялостен сезон с 10 серии “, написа Мартин. Той разяснява, че историята ще се развива няколко века преди „ Песен за огън и лед “ и ще е основана върху „ Огън и кръв “.

„ Новите епизоди са поверени на двама страхотни режисьори – Раян Кондал и Мигел Сапочник. Името на Мигел не е непознато за феновете на „ Игра на тронове “ – той е режисирал пет епизода и има премия „ Еми “ за работата му по „ Битката на копелетата “, разяснява Мартин.

Снимка: HBO

На Сапочник е поверен първият епизод от „ Домът на дракона “. Раян Кондал е непосредствен другар с Марин и обожател на „ Игра на тронове “ „ Той е страховит сценарист и почитател на книгите ми доста отпреди да се срещнем “, споделя Мартин.

Снимка: Getty Images

В блог поста си основателят на „ Игра на тронове “ разкрива също, че предложил „ Домът на дракона “ на НВО доста по-рано. „ Това беше първото предаване, което им предложих като правоприемник на „ Игра на тронове “ още през лятото на 2016г. “, споделя той.

Въпреки това създателят по този начин и не разкрива никакви детайлности към историята, нито кои артисти ще се превъплътят в основните функции.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР