Създателят на Facebook Марк Зукърбърг разпространява фалшиви новини, е заявила

...
Създателят на Facebook Марк Зукърбърг разпространява фалшиви новини, е заявила
Коментари Харесай

Русия: Създателят на Facebook пуска фалшиви новини

Създателят на Фейсбук Марк Зукърбърг популяризира подправени вести, е декларирала формалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова.

Високопоставената служителката на дипломатическата централа в Москва е употребила същата обществена мрежа, с цел да отговори на изявление на нейния създател.

Зукърбърг пред американската телевизия Ен Би Си е споделил, че има информация за подготвяни в Русия хакерски атаки по време на избори в доста страни по света през 2020 година "Сред евентуалните цели са Съединени американски щати, които ще избират президент на 3 ноември, членките на Европейския съюз и други страни, во които има планувани за идната година избори ", е споделил той. Създателят на най-популярната обществена мрежа също е показал, че има данни за подготвяни хакерски офанзиви и от Иран, и Китай.

"Всичко това е ушито с бели конци. Това е толкоз нелогично, че напряко прозира ", е декларирала Захарова Тя също е показала, че компанията Фейсбук е почнала да изпитва финансови усложнения поради проблеми в сигурността на мрежата и приключване на персонални данни на нейни консуматори.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР