Създателите на тоталния хит на миналото лято – „Sagapao“, се

...
Създателите на тоталния хит на миналото лято – „Sagapao“, се
Коментари Харесай

Холивудски лукс в новия хит на Дара Екимова и Искрен Тончев-Искрата ВИДЕО

Създателите на тоталния шлагер на предишното лято – „ Sagapao “, се събират още веднъж, този път за дует. Царствената конюнктура, която артистите демонстрираха в обществените си мрежи загатна холивудския сюжет на „ Apology”. Музиката на песента е дело на хитмейкъра Искрен Тончев-Искрата, а текста двамата с Дара Екимова написват дружно. Идеята за образната реализцая на „ Apology “ е на надарения режисьор Бойко Щонов, работил със звезди като Михаела Филева, Графа, Рут Колева. Зад камерата застава операторът Калоян Игнатов. Екипът отхвърля да издаде местоположението, на която е сниман клипът. Това се оказва най-строго защитаваната загадка, за която всеки от участниците е подписал декларация за конфиденциалност. Редица начин на живот медии дефинираха видеото като съвременен прочит на естетиката от филмите на италианския режисьор Паоло Сорентино, дал на публиката „ La Grande Bellezza”, паметния сериал „ Младият Папа” и продължението му „ Новият Папа” в комбиниране с достоверността и пищността на „ Великият Гетсби”.

Специално за фотосите идва шикозният ретро автомобил Pontiac Firebird, модел 1970-а година. Любопитното е, че мощното возило идва в България през 2015-а година. Реставрацията му лишава 4 години, а под капака му се крият 300 конски сили.
„ Автомобилът провокира същинска сензация. Всички желаеха да се снимат с него” – разкриват изпълнителите и допълват – „ Снимачната площадка беше толкоз огромна, че се наложи да включим локациите на смарт часовниците си, с цел да се открием. Точно както в самата „ Apology “ двама млади се гонят, с цел да преоткрият любовта.”
„ Понякога най-трудната дума в връзките сред двама души е „ извинявай”. Създадохме тази ария, с цел да покажем, че в любовта няма потребност от извинения. Страстта и обичта са задоволителни, с цел да намерят влюбените път един към различен, макар болките и огорченията” – споделят още Дара и Искрата.

„ Apology” към този момент е в YouTube канала на Дара Екимова. Проектът е сбъднат с помощта на Garmin България.
Песента „ Apology” Дара Екимова и Искрен Тончев-Искрата записват при започване на юни. Финалната реализация на плана реализират месец по-късно, поради епидемиологичната конюнктура, изпитите за довеждане докрай на 11-и клас и шофьорските курсове, които Дара поставя в границите на 20 дни. В края на юни надарената певица навърши пълноправие, само че множеството задължения й попречиха да отпразнува осемнадесетия си рожден ден с шумно празненство.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР