Създателите на сериала Короната са обидили дълбоко принц Уилям. Оказа

...
Създателите на сериала Короната са обидили дълбоко принц Уилям. Оказа
Коментари Харесай

Създателите на сериала Короната обидили принц Уилям със скандална сцена

Създателите на сериала " Короната " са обидили надълбоко принц Уилям. Оказа се, че безусловно на 800 метра от спалнята на херцога на Кеймбридж в двореца Кенсингтън е сниман прочут абсурден миг от живота на майка му.

Сценаристите пресъздадоха вечерта, когато принцеса Даяна, изиграна от 31-годишната австралийска актриса Елизабет Дебики, наруши кралския протокол, като облече тясна черна рокля за възмездие с голи плещи, откакто принц Чарлз призна за изневярата си по малкия екран.

Епизодът е сниман в Кенсингтън Гардънс, където лейди Ди отиде на вечеря в художествената изложба Serpentine през 1994 година Това място се намира на 800 метра от спалнята на принц Уилям и се вижда ясно от прозореца.
свързани новини2190на 18.10.2021
Близки до кралското семейство настояват, че Уилям би бил " разгневен ", в случай че разбере за това. " Те биха могли да пресъздадат тази сцена на всички места, само че избраха да изберат място, което Уилям да вижда от прозореца на спалнята си ", сподели непосредствен до принца.

" Само си представете, в случай че го е видял. И поражда въпросът по какъв начин са съумели да получат позволение за снимане на филм в кралския парк, от което кралското семейство, меко казано, не е доста предостатъчно. Но още по-изненадващ е фактът, че на " Короната " беше позволено да снима в парка до къщата на Уилям “, продължи източникът.

Петият сезон на сериала ще бъде отдаден на такива чувствителни тематики като развода на принц Чарлз и Даяна, скандалното ѝ изявление с Мартин Башир през 1995 година, автомобилната злополука и интервала след гибелта на принцесата на Уел, написа " Тялото ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР