Създателите на първите и единствени по рода си Виц дуели

...
Създателите на първите и единствени по рода си Виц дуели
Коментари Харесай

От Виц дуели канят на първи рожден ден

Създателите на първите и единствени по рода си " Виц дуели " канят на първия рожден ден на интерактивния план през днешния ден, 21 ноември, от 20 ч., в столичния клуб " Алкохол ". Записалите се участници (максимум 8 души) се изправят против своя конкурент. Разполагат единствено с три вица, с цел да убедят журито и публиката, че са по-добри разказвачи от другите.

Събитието е с времетраене три часа, като протича в няколко стадия. По време на първия, който продължава към 40 минути) двамата водещи - професионалните артисти Илия Виделинов и Даниел Пеев-Дънди, подготвят публиката по авансово готова художествена форма. Вторият стадий включва към половинчасова презентация на журито, като членовете му описват вицове, с цел да се показват. Същото вършат и специфичните посетители на проявата. В третата част стартират самите дуели, следват директни елиминации и награждаване на спечелилите близо 1 час и 45 минути). Най-добрият повествовател печели каса бира, приз " Душата на компанията " и статуетка " Златна рибка ". Всеки, взел присъединяване във " Виц дуели ", получава утешителна премия по едно пиво, за безстрашието си да се качи на сцената. Накрая има отворен микрофон и закриване на събитието.

Малкият, само че стилен екип на плана, който може да се похвали с над 30 събития в цялата страна, включва режисьора Александър Събев, който дава отговор за структурата и формата. Консултант за вицове е Григор Григоров - теоретичен служащ в Българска академия на науките, който прави разбори на структурата и историята на вицовете и оказва помощ при предварителния асортимент. Журналистът и публицист Ангел Иванов се занимава с правенето на материалите за пресата.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР