Създателите на облеклата за продукции като "Игра на тронове“, "Имало

...
Създателите на облеклата за продукции като "Игра на тронове“, "Имало
Коментари Харесай

Дизайнерите на костюми обявиха номинациите за годишните си награди - slava.bg

Създателите на облеклата за продукции като "Игра на тронове “, "Имало едно време в Холувид " и "Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър " са измежду номинираните за 22-рите годишни награди на американската Гилдия на дизайнерите на костюми, предава Монитор.

В категорията за достижения в актуален филм ще се надпреварват проектантите на облеклата за "Хубав ден в квартала ", "Да свалиш Уолстрийт ", "Вади ножовете ", "Пералнята " и "Куин и Слим ".

За достижения в исторически филм са номинирани дизайнерите на костюмите за "Долимайт е моето име ", "Имението Даунтън ", "Джоджо Заека ", "Имало едно време в Холивуд " и "Рокетмен ".

Дизайнерите за продукциите "Аладин ", "Отмъстителите: Краят ", "Капитан Марвел ", "Господарка на злото 2 " и "Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър " ще се борят за отличие в категорията за научнофантастичен филм/ фентъзи.

Сред номинираните за дизайнерски достижения в телевизионни продукции са основателите на костюмите за епизоди от "Големите дребни неистини ", "Убивайки Ийв ", "Чернобил ", "Короната ", "Удивителната госпожа Мейзъл ", "Историята на прислужницата " и "Игра на тронове ".

С почетни награди на професионалната организация за заслуги и изцяло творчество ще бъдат удостоени надлежно Мери Елън Фийлдс и Майкъл Каплан.

С приз за извънредно съдействие пък ще бъде почетен режисьорът Адам Маккей.

За носителка на оценката "В светлините на прожектора " е определена актрисата Чарлийз Терон.

Наградите на Гилдията на дизайнерите на костюми ще бъдат раздадени на 28 януари в хотел "Бевърли Хилтън " в Бевърли хилс. В ролята на водеща за церемонията ще влезе актрисата Минди Кейлинг.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР