Създателите на кемпери ползват за основа на творенията си най-различни автомобили. Много

...
Създателите на кемпери ползват за основа
на творенията си най-различни
автомобили. Много
Коментари Харесай

Направиха разкошен кемпер на базата на Volkswagen Transporter

Създателите на кемпери употребяват за основа на творенията си най-различни автомобили. Много забавна разработка представиха от каросерийното ателие Jumos от Джакарта, Индонезия. Техният кемпер е развит въз основата на Volkswagen Transporter и донакъде припомня охлюв, което е и основание за името му.

Силно скосеният и съвсем полукръгъл покрив се съчатава добре с дизайна на старниците и задната част, изпълнени в стила на първия Volkswagen Transporter Т1. Полезната вътрешна повърхност се уголемява с помоща на специална сгъваема палатка на покрива.

Много забавен е и вътрешният дизайн, предлагащ много изненади – грамаден кожен диван, трансформиращ се в креват, кухненска гарнитура с мивка и газов котлон, ледник с голяма вградена емблема на Volkswagen. А на пода е залепена истинска керамика. Особен уют на интериора придават панелите от натурално дърво, книжните лавички и изкусно инсталираните LED-телевизори.

Каросерийното ателие Jumos се занимава именно с доработка на Volkswagen Transporter T1 и T2, като си употребяват освен фургони, само че и микроавтобусите с 11,13,15 и 23 прозореца, ако броим и дребните над главните. През януари 2016-а година Jumos показа удължен почти два пъти микроавтобус - от 4,3 до 7,25 м. Тази машина беше с добавена трета ос, а инвестициите в нея са възлезли на 30 000 долара. Колко са били те в новото им творение не се оповестява, само че отчитайки оборудването и преустройствата, сумата в никакъв случай не е по-малка.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР