Създателите на Игра на тронове Дейвид Бениоф и Д. Б.

...
Създателите на Игра на тронове Дейвид Бениоф и Д. Б.
Коментари Харесай

Създателите на "Игра на тронове" подписаха договор с "Нетфликс"

Създателите на " Игра на тронове " Дейвид Бениоф и Д. Б. Вайс подписаха контракт с " Нетфликс ". Новината беше оповестена от стрийминг колоса, а двамата сценаристи и продуценти преговаряха още с " Дисни " и " Амазон ", съобщи Би Би Си.

Изпълнителният шеф на " Нетфликс " Тед Сарандос съобщи, че се вълнува да посрещне " огромните разказвачи ". Бениоф и Вайс благодариха обществено на HBO за взаимната им работа, която продължи повече от 10 години. Те акцентираха, че там постоянно са се чувствали " като вкъщи си ". Предстои HBO да излъчи предисторията на " Игра на тронове ". Тя ще се появи най-рано през 2020 година и ще върне феновете към 5 хиляди години обратно във вселената на Дж. Р. Мартин.

Бениоф и Вайс описаха, че имат доста допирни точки с управлението на " Нетфликс ", в това число със Сарандос. " Помним едни и същи фрагменти от филми от 80-те години; обичаме същите книги; вълнуваме се от едни и същи благоприятни условия за описване на истории ", акцентираха те. Двамата прибавиха, че стрийминг платформата е построила нещо " необикновено " и " невиждано " и за тях е чест да се причислят към нея.

Според " Варайъти " за момента няма детайлности за цената на договорката, само че за сумите при хора от сектора като създателката на " Анатомията на Грей " Ронда Раймс, подписала също с " Нетфликс ", се говорело, че са деветцифрени.

Успехът на Бениоф и Вайс с " Игра на тронове " беше голям. Сериалът, основан на книгите на Дж. Р. Мартин, получи 160 номинации за премиите " Ейми ", от които взе 47 статуетки. А тази година " Игра на тронове " добави още 32 номинации, а церемонията по разпределяне на премиите ще се състои на 22 септември.

Много фенове подлагаха на критика последния сезон на сериала и направиха подписка с искане за неговото презаснемане. Бениоф и Вайс обаче дадоха отговор, че нямат такива планове, а реакцията на феновете показвала какъв брой е значимо шоуто за тях.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР