Създателите на британското риалити шоу Ex on the Beach претърпяха

...
Създателите на британското риалити шоу Ex on the Beach претърпяха
Коментари Харесай

Любовница на Чарли Шийн била заставена да прави секс по време на тв риалити

Създателите на английското риалити шоу " Ex on the Beach " претърпяха съществено обвиняване от риалити звездата и модел Джес Импиаци.

В изявление за BBC Джес показа, че когато е взела участие в риалити предаването, е умолявала продуцентите да не излъчват фрагменти от нощта, когато се е напила и правила секс с един от участниците.

„ Почувствах се като в обществен дом, започнах да се обезценявам...това бяха просто инцидентни момчета...Знаех какъв е замисъла на предаването, само че това не означаваше, че ще го направя. Един от продуцентите пристигна и ни сподели, че довечера би трябвало да има доста секс. Точно тогава си помислих, че би трябвало незабавно да си потегли “.

Импиази не е първата участничка в риалити формат на MTV, която насочва такива обвинявания. Поради тази причина от малкия екран оповестиха, че всеки един участник е информиран за структурата на форматите, в които вземат участие и са осведомени с протокола, който е прецизен и съгласуван както със отбраната на аудиторията от нецензурирани фрагменти, по този начин и с правата на участниците.
Въпреки отрицателното отношение, което тя е усетила след този формат, Джес бе поканена в английския звезден формат „ Биг Брадър “. След това името й бе спрягано до това на Чарли Шийн. Тя не опроверга слуховете, а показа, че връзките им не са се задълбочили. Двамата са ходили по екскурзии, той й купувал скъпи дарове или й плащал козметичните процедури. /dariknews,bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР