--> Създадено за Vivacom Технологии Онлайн пазаруването изпъква с все

...
--> Създадено за Vivacom Технологии Онлайн пазаруването изпъква с все
Коментари Харесай

Онлайн пазаруването изпъква с все повече предимства

 --> Създадено за Vivacom Технологии Онлайн извършването на покупки изпъква с от ден на ден преимущества Атрактивни оферти и цени към този момент са налични с едно допиране на смарт телефона  Мартин Дешев 31 март 2020, 11:26  Онлайн извършването на покупки изпъква с от ден на ден преимущества Източник: iStock/Getty Images
оденето по магазините е прелестно занятие за много хора, само че не за всички. А в обстановка като сегашната, даже не е целесъобразно. Благодарение на модерните технологии и интернет, не е нужно да се обикаля из комерсиалните центрове в търсене на положителни оферти. Те към този момент са налични с едно допиране на телефона.

Онлайн извършването на покупки има от ден на ден преимущества - пести време, човек може да открие и прегледа доста повече предложения, по-бързо и елементарно. А това значи че ще спести и пари.

Един от образците за това е онлайн магазинът на VIVACOM. В него телекомът предлага огромно многообразие от устройства и на атрактивни цени. Потребителите на мобилни гласови услуги на VIVACOM ще могат да намерят и специфични предложения за преподписване на своя контракт.

Освен преференциалните цени и предложения, онлайн магазинът на VIVACOM предлага и много дарове за клиентите си. Всяка онлайн покупка, която включва мобилна гласова услуга, върви с подарък карта памет. А при поръчка на определени смарт телефони, потребителят получава подарък външна батерия. Това са още спестени средства и потребни аксесоари за всеки мобилен телефон.

Направените поръчки също идват бързо – в границите на 48 часа при поръчка в работен ден. Има и няколко метода на заплащане, в това число с карта или при доставка, съгласно персоналните желания на всеки клиент. И се оферират 14 дни време за връщане на поръчката – двойно по отношение на изискуемия най-малко.

Онлайн извършването на покупки е преференциално и несъмнено. Пратките се доставят комфортно непосредствено до клиента и доставката е безвъзмездна, тъй че се пестят още повече пари. Всички устройства в онлайн магазина получават и 24 месеца гаранция от датата на доставка.

Клиентите на оператора имат достъп и до приложението My VIVACOM. То предлага спомагателни бонуси като повече мобилен трафик и други Освен това е по-лесно да се ръководят, задействат и деактивират услуги и пакети, без да се постанова на хората да вървят до магазин.

Онлайн магазинът и приложението My VIVACOM са част от главните услуги на телекома. Те са налични постоянно. А в изискванията на изключителното състояние, потребителите на My VIVACOM получават и още спомагателни, безвъзмездни
бонуси.

Специалните пакети са налични единствено през приложението, което си коства да бъде конфигурирано от всеки клиент на VIVACOM. В композиция и с онлайн магазина на телекома, потребителите му разполагат с всичко належащо, с цел да са изцяло в звук с онлайн трендовете и ще имат непрекъснат достъп до най-атрактивните предложения.

#ОставамВкъщи

VIVACOM приканва да си останете вкъщи и да поддържате връзка с вашите близки и другари чрез нашите услуги
 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  Автор: Мартин Дешев vivacomeshop онлайн извършването на покупки VIVACOM  --> Създадено за Vivacom .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 Заетостта стартира да се възвръща в края на 2020 година  1 До събота е гратисният интервал за маските  1 При злоупотреби по схемата 60/40 компаниите ще връщат парите  1 Ще удължат ли периода на годишните винетки --> Пaрите ни  Заетостта стартира да се възвръща в края на 2020 година Заетостта стартира да се възвръща в края на 2020 година  До събота е гратисният интервал за маските До събота е гратисният интервал за маските  При злоупотреби по схемата 60/40 компаниите ще връщат парите При злоупотреби по схемата 60/40 компаниите ще връщат парите  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 --> Не пропускай  338 са общо случаитe на ковид у нас - Теми в развиване | Vesti.bg 338 са общо случаитe на ковид у нас - Теми в развиване | Vesti.bg  <br> Кой се оправи с COVID-19 без да затваря бизнеси и учебни заведения <br>
Кой се оправи с COVID-19 без да затваря бизнеси и учебни заведения
 <br> Какво ще се случи с банковите заеми на хората <br>
Какво ще се случи с банковите заеми на хората
 <br> За Ковид-19: Разказва един българин в Мадрид <br>
За Ковид-19: Разказва един българин в Мадрид
Последни  Онлайн извършването на покупки изпъква с от ден на ден преимущества
Създадено за Vivacom
Онлайн извършването на покупки изпъква с от ден на ден преимущества  <p><strong>Фики </strong>с същински рок и поредна победа в <strong>&bdquo;Като две капки вода&ldquo;</strong></p> Фики с същински рок и поредна победа в „ Като две...  КРИБ желае смяна в Закона за ограниченията при изключителното състояние КРИБ желае смяна в Закона за ограниченията при изключителното...  <p>Няма да повярвате с какво се запасяват хората при коронавирус</p> Няма да повярвате с какво се запасяват хората при...  <p>Най-голямата опасност за&nbsp;здравеопазването на България по време на COVID-19&nbsp;</p> Най-голямата опасност за опазването на здравето на...  Как да разберем какво знаят Фейсбук и Instagram за нас Как да разберем какво знаят Фейсбук и Instagram за нас  <p>Дончев с прогноза за края на рецесията с коронавируса</p> Дончев с прогноза за края на рецесията с ковид  Каква е обстановката с маските, има ли задоволително в аптеките Каква е обстановката с маските, има ли задоволително в...  <p><strong>Хари и Меган:</strong> Занапред няма да ни виждате тук</p> Хари и Меган: Занапред няма да ни виждате тук  <p>Изплащането на пенсиите ще продължи до 23 април</p> Изплащането на пенсиите ще продължи до 23 април  Достъпни ли са проучванията за ковид Достъпни ли са проучванията за ковид  Владислав Горанов Горанов: Очакваме 3,5 милиарда лева недостиг за 2021 година  Мутафчийски 25 нови случая в България, има гратисен интервал за...  Добра вест от Италия, скок на умрелите и инфектираните в Германия Добра вест от Италия, скок на умрелите и инфектираните...  <p>Идва сняг, какво ще е времето през април</p> Идва сняг, какво ще е времето през април  <p>Край на карантината в Банско</p> Край на карантината в Банско  <p>VW &bdquo;гори&rdquo; по 2 милиарда евро седмично</p> VW „ гори” по 2 милиарда евро седмично  <p><b>ТЕСТ:&nbsp;</b>Познавате ли <strong>световните столици</strong>?</p> ТЕСТ: Познавате ли международните столици?  х Хакнаха персоналните данни на съвсем всички грузинци  Третият тест за ковид на Меркел е негативен Третият тест за ковид на Меркел е негативен Всичко от през днешния ден Виц на деня Толкова неприятно време пристигна, че и таксиметровите водачи не знаят по какъв начин ще се оправи страната. Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  За Ковид-19: Разказва един българин в Мадрид  Баба Тонка - майката на бунтовниците, която живее в името на свободата  Нютон прави велико изобретение по време на обществена изолираност  Принц Чарлз с позитивна проба за COVID-19  Изследване: Голяма част от българите считат, че няма да се заразят с ковид  Млада българка впечатлява с новаторски план в Лондон Водещи вести  Мутафчийски 25 нови случая в България, има гратисен интервал за носенето на маски  Владислав Горанов Горанов: Очакваме 3,5 милиарда лева недостиг за 2021 година  <p>Дончев с прогноза за края на рецесията с коронавируса</p> Дончев: Надяваме се началото на лятото тази рецесия да е зад тила ни  <p>Най-голямата опасност за&nbsp;здравеопазването на България по време на COVID-19&nbsp;</p> Euronews: Най-голямата опасност за опазването на здравето на България и Румъния по време на COVID-19  Добра вест от Италия, скок на умрелите и инфектираните в Германия Добра вест от Италия, скок на умрелите и инфектираните в Германия  Достъпни ли са проучванията за ковид Достъпни ли са проучванията за ковид  <p>Няма да повярвате с какво се запасяват хората при коронавирус</p> Няма да повярвате с какво се запасяват хората при ковид  <p><strong>Хари и Меган:</strong> Занапред няма да ни виждате тук</p> Хари и Меган: Занапред няма да ни виждате тук  <p>Идва сняг, какво ще е времето през април</p> Идва сняг, какво ще е времето през април  <p><b>ТЕСТ:&nbsp;</b>Познавате ли <strong>световните столици</strong>?</p> ТЕСТ: Познавате ли международните столици?

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР