--> Създадено за Vivacom Технологии Как да организираме дигиталния си

...
--> Създадено за Vivacom Технологии Как да организираме дигиталния си
Коментари Харесай

Как да организираме дигиталния си свят

 --> Създадено за Vivacom Технологии Как да организираме цифровия си свят Технологичните устройства са от огромна изгода по време на обществената изолираност 25 март 2020, 16:50  Как да организираме цифровия си свят Източник: iStock/Getty Images
андемията от ковид незабелязано принуди по-голямата част от света да спре. Най-честият съвет на лекарите е обществената изолираност, която се оказва скъп асистент за забавянето на разпространяването на Covid-19. А това значи, че доста огромен брой хора ще би трябвало да прекарат много време в домовете си през идващите седмици.

Технологиите са от огромна изгода в такава обстановка. Благодарение на тях ще могат да работят от вкъщи си, да споделят с другари или просто да почиват и да се забавляват. Чрез софтуерните устройства човек постоянно може да е „ в час “ с всичко протичащо се и да бъде работлив макар рестриктивните мерки за излизане. Ето и оптималното съоръжение за пълностоен домакински цифров свят.

Лаптоп

Лаптопът е изключително значим в сегашната обстановка, тъй като посредством него човек може да работи от вкъщи си пълноценно. Освен това му разрешава да се настани по-удобно или по-далеч останалите в дома, с цел да не си пречат взаимно.

Трябва да се поставят по-внимателни грижи за преносимия компютър, а да може да работи добре и да не се повреди тъкмо в този момент. Например да се оставя единствено на твърди повърхности, с цел да може да се охлажда добре и да не прегрее. Също по този начин да се внимава с напитките към него.

Смартфон

Разбира се смарт телефонът също е от основно значение. Той ще обезпечава връзката с доста хора, ще оказва помощ и за информираността посредством мобилни приложения и услуги.

Комбинацията от смарт телефон и преносим компютър е доста потребна за работата от разстояние. Модерните смарт телефони оферират голям брой функционалности и към този момент даже и моделите от по-евтините класове имат задоволително мощен хардуер да се оправят без проблем с по-високата натовареност.

Слушалки с микрофон

Работата у дома значи и растеж на видеоконферентните диалози и на гласовите диалози като цяло. Затова първокласен комплект слушалки с микрофон е наложителен. Те би трябвало да са комфортни и шумоизолиращи, с цел да могат да се носят дълго време и да не разрешават елементарно разпръскване.

Качеството на микрофона също е от голяма важност, тъй като всеки желае събеседниците му да го чуват ясно. Освен това прави и по-добро усещане, когато микрофонът е първокласен.

Мишка

Дългата работа с преносим компютър несъмнено е по-приятна, когато човек употребява комфортна мишка. Тракпадът е комфортен за работа в движени или за малко, само че когато ще се работи през целия ден, мишката е наложителна. Освен това ще спести и много време.

Допълнителен екран

Някои задания изискват повече работна повърхност, с цел да може човек да се развихри. Добавянето на втори екран може да е идеалното решение. Чрез него човек може да работи с повече отворени прозорци, да следи повече информация или просто да има по-глолям диспей за видео и игри, когато пристигна време за отмора.

Принтер

Дори и в изискванията на пандемия, бюрокрацията не стопира. Рано или късно, ще се наложи да се разпечатат някои документи. Наличието на домакински принтер в този момент може да се окаже изключително потребно и да спести ненужното вървене до книжарницата.

Умен часовник

И въпреки човек в този момент да прекарва повече време вкъщи си, това не значи, че от самото начало би трябвало да е на компютъра. Напротив, пълноценната отмора е от доста огромно значение и за физическото, и за психическото положение.

Умният часовник е уместно решение, с цел да може човек да е в течение с последната информация, без непрекъснато да поглежда към преносимия компютър или телефона. Освен това модерните умни часовници имат и много функционалности за следене на здравните индикатори, което също е потребно постоянно.

Много интернет

И несъмнено, всеки домакински офис има потребност от постоянна и бърза интернет връзка. И защото повече хора ще са си вкъщи и ще употребяват интернет по едно и също време, значимо е и домашната мрежа да е на равнище. Затова отговарящ безжичен рутер е от огромно значение. В наши дни е добре рутерът да поддържа работа на 5GHz, която се оправя без проблеми с едновременния стрийминг на видео от повече от две устройства.

Ето по този начин, елементарно и без доста старания, човек може да разполага с всичко належащо, с цел да има пълностоен цифров свят в дома си. Свят, който ще е потребен и когато обстановката по света стартира да се усъвършенства.

#ОставамВкъщи

VIVACOM приканва да си останете вкъщи и да поддържате връзка с вашите близки и другари чрез нашите услуги.
 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  технологии умни устройства преносим компютър компютър смарт телефон мобилен телефон джаджи интернет vivacomeshop  --> Създадено за Vivacom .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 По 40 лева за Великден, само че не за всички пенсионери  1 Как ще се отразят на сметките новите цени на парното и топлата вода  1 Кои браншове ще получат пари поради рецесията  1 Ще затворят ли бензиностанциите у нас --> Пaрите ни  По 40 лева за Великден, само че не за всички пенсионери По 40 лева за Великден, само че не за всички пенсионери  Как ще се отразят на сметките новите цени на парното и топлата вода Как ще се отразят на сметките новите цени на парното и топлата вода  Кои браншове ще получат пари поради рецесията Кои браншове ще получат пари поради рецесията  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 --> Не пропускай  <br> Нова машинация – продават проби за COVID-19 в интернет <br>
Нова машинация – продават проби за COVID-19 в интернет
 <br> Дончев: Банките да кажат какъв брой гъвкави ще са <br>
Дончев: Банките да кажат какъв брой гъвкави ще са
 Съединени американски щати позволиха потреблението на плазма от пациенти, възстановили се от COVID-19 Съединени американски щати позволиха потреблението на плазма от пациенти, възстановили се от COVID-19  <br> <strong> Лейди Гага: </strong> Моментът <strong> не е </strong> подобаващ за издаване на албум <br>
Лейди Гага: Моментът не е подобаващ за издаване на албум
Последни  <p><strong>Дъщерята </strong>на Стив Ъруин <strong>се омъжи в зоопарка&nbsp;</strong>в Австралия</p> Дъщерята на Стив Ъруин се омъжи в зоопарка в...  Как да организираме цифровия си свят
Създадено за Vivacom
Как да организираме цифровия си свят  <p>5 коктейла, с които да си пожелаем <strong><span style= 5 коктейла, с които да си пожелаем...  Берлин, Германия В Германия против ковид: Вадим огромната базука  Путин разгласи изключителни ограничения за ковид в Русия Путин разгласи изключителни ограничения за ковид в Русия  Арнолд Шварценегер Арнолд Шварценегер подари 1 милион $  Съдбовни решения след вечерта на истината в „ All Inclusive “ Съдбовни решения след вечерта на истината в „ All...  Volkswagen e-Up Мит е, че е-колите замърсяват повече  Комисията по <a href=хазарта лиши краткотрайно лиценза на Еврофутбол " /> Комисията по хазарта лиши краткотрайно лиценза на Еврофутбол  Човек се болести по едно и също време с два варианта на ковид Човек се болести по едно и също време с два варианта на ковид  „ Софиямед “ с лаборатория за PCR диагностика на COVID-19 „ Софиямед “ с лаборатория за PCR диагностика на COVID-19  <p>Кои&nbsp;<strong>суперхрани </strong>ни<strong>&nbsp;</strong>помагат&nbsp;в <strong>борбата</strong> с <strong>килограмите</strong></p> Кои суперхрани ни оказват помощ в битката с...  Асоциацията на прокурорите прикани за единна дарителска акция Асоциацията на прокурорите прикани за единна дарителска...  <p>Лекар: Турция да се готви за зараза като в Италия</p> Лекар: Турция да се готви за зараза като в Италия  <p><strong>И Испания с антирекорд</strong> - над 700 инфектирани единствено за ден</p> И Испания с антирекорд - над 700 инфектирани единствено за ден  Борисов и министрите дават по 1000 лева от заплатите си за обществено слаби Борисов и министрите дават по 1000 лева от заплатите си...  <p>Нова машинация &ndash; продават проби за COVID-19 в интернет</p> Нова машинация – продават проби за COVID-19 в...  Мъжки сълзи в Hell’s Kitchen Мъжки сълзи в Hell’s Kitchen  <p><strong>Принц Чарлз</strong> с позитивна проба за <strong>COVID-19</strong></p> Принц Чарлз с позитивна проба за COVID-19  Медицинска сестра от болница в Пловдив е с COVID-19 Медицинска сестра от болница в Пловдив е с COVID-19 Всичко от през днешния ден Виц на деня Най-после добра вест! На 29 март се сменя часовото време. Това значи, че можем един час повече да си останем у дома. Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Млада българка впечатлява с новаторски план в Лондон  Михаил Йорданов: Ще се веселя, в случай че Гери грабне огромната премия   Това ли е бъдещето: момиче изобрети технология за проучване на водата  Венеция си отдъхва: водата в каналите е бистра  Мнение в отбрана на ген. Мутафчийски взриви интернет Мнение в отбрана на ген. Мутафчийски взриви интернет Водещи вести  <p>Вирусолог: Пикът на COVID-19 в България ще е през май</p> Вирусолог: Пикът на COVID-19 в България ще е през май  Берлин, Германия Коронавирус: Германия дава 750 милиарда, с цел да избави стопанската система  <p><strong>Принц Чарлз</strong> с позитивна проба за <strong>COVID-19</strong></p> Принц Чарлз с позитивна проба за COVID-19  <p><strong>И Испания с антирекорд</strong> - над 700 инфектирани единствено за ден</p> И Испания с антирекорд - над 700 инфектирани единствено за ден  <p>Лекар: Турция да се готви за зараза като в Италия</p> Италиански доктор: Турция да се готви за зараза като в Италия  <p>Как <strong>Япония</strong> се оправя с <strong>коронавируса</strong> - значим <strong>урок</strong> за всички ни</p> Как Япония се оправя с ковид - значим урок за всички ни  <p>Изследване: Българинът няма да се болести с коронавирус&nbsp;</p> Изследване: Голяма част от българите считат, че няма да се зара

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР