--> Създадено за Vivacom Любопитно VIVACOM и TIDAL поставиха официално

...
--> Създадено за Vivacom Любопитно VIVACOM и TIDAL поставиха официално
Коментари Харесай

VIVACOM и TIDAL поставиха официално начало на партньорството си

 --> Създадено за Vivacom Любопитно VIVACOM и TIDAL сложиха публично начало на партньорството си На празненството участваха над 400 души- публицисти, известни персони, музиканти, продуценти, режисьори 20 септември 2019, 16:08  VIVACOM и TIDAL сложиха публично начало на партньорството си
грандиозно празненство в кино студио „ Бояна “ беше оповестено публично партньорството сред VIVACOM и TIDAL.

На празненството участваха над 400 души- публицисти, известни персони, музиканти, продуценти, режисьори.

Те се любуваха на неповторимата локация - Water Tank Studio Boyanа, където се гмурнаха в музиката и купона дружно с едни от най-популярните български реализатори, които към този момент са част от платформата TIDAL. В двучасовата стратегия участваха Павел и Венци Венц и Любо Киров, които показаха най-новото си парче „ Не бих могъл “.

„ VIVACOM непрекъснато влага, с цел да даде най-хубавото и да е водач на пазара, само че всичко това не е самоцелно – огромната задача на компанията е да прави своите клиенти свободни да поддържат връзка – както желаят, когато изискат, колкото изискат, да им дава постоянно нещо ново и друго като благоприятни условия. Мисия на VIVACOM е да прави разговора сред жанрове и генерации по-интересен и по-продуктивен. Затова за нас TIDAL е забавен сътрудник, с който споделяме сходни полезности “, сподели изпълнителният шеф на VIVACOM Атанас Добрев.

„ Българските почитатели ще получат едно изцяло друго преживяване посредством TIDAL. Клиентите на VIVACOM, които избират цени с TIDAL или купуват приложението като независим артикул, ще имат извънредна опция да се приближат до интернационалните и български актьори. Имаме специфични промоции на билети за концерти в цяла Европа, в това число и в България, които можете да спечелите, до момента в който слушате музика в приложението. Използвайте TIDAL всеки ден, с цел да сте в час с най-горещите вести, “ съобщи основният действен шеф на платформата Лиор Тибон.

От български реализатори, през всички международни жанрове, TIDAL дава същинско удоволствие за ценителите на музиката. ТIDAL е основан от артистите Alicia Keys, Beyoncé, Calvin Harris, Chris Martin от Coldplay, Daft Punk, Damian Marley, Deadmau5, J. Cole, Jack White, Jay Z, Lil Wayne, Madonna, Nicki Minaj, Rihanna, Usher. Платформата обезпечава достъп до над 60 милиона музикални осъществявания и повече от 250 000 клипа. В нея могат да бъдат открити специфични плейлисти, основани от реализатори и музикални редактори, както и подкасти, изявленията, видео сериали и документални рубрики „ Зад кулисите “.TIDAL предлага доста извънредни осъществявания, в това число и всички албуми на Jay-Z, които не могат да бъдат слушани в другите стрийминг приложения.

За клиентите на VIVACOM платформата към този момент е налична при сключване на нов контракт или преподписване на действителен за проекти Smart L/L+/XL/XL+/U и i-Traffic XL+/XXL+ без нарастване на цената им. До края на годината всички консуматори на оператора ще могат да слушат и гледат своите обичани албуми и концерти в TIDAL, без да се черпят от включените в проекта мегабайти на висока скорост. Потребителите с Android могат да се записват през приложението, а тези с iOS могат да го създадат през този линк.


 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Tidal празненство  --> Създадено за Vivacom
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР