--> Създадено за Vivacom Любопитно Концертите, които да не пропускате

...
--> Създадено за Vivacom Любопитно Концертите, които да не пропускате
Коментари Харесай

Концертите, които да не пропускате до края на годината

 --> Създадено за Vivacom Любопитно Концертите, които да не пропускате до края на годината На каква музика онлайн да се насладим  Ива Ваташка 12 ноември 2019, 15:46  Концертите, които да не пропускате до края на годината
Концертите, които да не пропускате до края на годината
 Знаменитостите, с които се сбогувахме на върха на славата им
Знаменитостите, с които се сбогувахме на върха на славата им
 Той е копие на своя прочут татко (СНИМКИ)
Той е копие на своя прочут татко (СНИМКИ)
 Прасе успокоява и забавлява пасажери преди полет
Прасе успокоява и забавлява пасажери преди полет
 Съпругата на Михаел Шумахер с доста рядко изявление
Съпругата на Михаел Шумахер с доста рядко изявление
 Шарън Стоун пресъздаде паметната сцена от
Шарън Стоун пресъздаде паметната сцена от " Първичен инстинкт "
 Славяни изгубиха, само че се усещат спечелили в „ Игри на волята “
Славяни изгубиха, само че се усещат спечелили в „ Игри на волята “
 Алек Болдуин и брачната половинка му изгубиха бебето си
Алек Болдуин и брачната половинка му изгубиха бебето си

расивата и топла есен ни предлага освен прелестно време за разходка, само че и обилие от културни събития. Ако желаете да усетите невероятната сила на музиката, то безусловно посетете някой концерт. Тук ви предлагаме топ 4 на музикалните събития до края на годината, които да не пропускате.

1. Dubioza Kolektiv – 29 ноември, София

Това е една от обичаните групи на доста хора от Балканите. Музикантите от Босна и Херцеговина не могат да бъдат вписани в една жанрова ниша. Те са новаторски, разнообразни и политически неточни. А единственият непрекъснат детайл в музиката им е опитът да се резервира достоверният балкански тон към нея. За да знае всеки, който си пусне Dubioza, от кое място идват те.

"Хората имат мощни предубеждения към балканската музика и желаеме да покажем, че музиката от този район съществува отвън нормалните медийни стандарти ", споделят от групата.



Тези дни те още веднъж изненадаха българската аудитория, когато направиха концерт на Женския пазар в София.

„ Когато посещаваме някой град, отиваме всякога на локалния пазар, тъй като там усещаш силата на хората, които живетя в града. Преди 3 дни дойдохме на Женския пазар за първи път, харесахме мястото и незабавно взехме решение, че желаеме да свирим “, описват членовете на групата.

Ако още не сте слушали най-новите песни на групата или желаете да си припомните старите им шлагери – може да го извършите в платформата на TIDAL. Там ще имате непрекъснат достъп до голямо количество песни, както и до завладяващи концерти.

2. Питър Бенс – 13 ноември, София

Според Книгата на върховете на Гинес Питър Бенс е най-бързият пианист в света.

Той стартира да свири на пиано на 2-годишна възраст, на 7 години написа първата си комбинация, а на 11 основава първия си албум, повлиян от Моцарт и Шопен. След класическото обучение в академия "Ференц Лист ", в Будапеща, Унгария, музикантът се реалокира в Съединени американски щати, където приключва пиано и композиране на кино музика в влиятелния музикален лицей "Бъркли " в Бостън.

Той стартира да прави много импровизации на известни песни и през 2015 година пуска първото си такова видео в интернет. Това го трансформира в същинска сензация.



Ако сте почитатели на импровизациите и на актьори като Дейвид Гарет или 2Cellos, то можете да чуете красивите им осъществявания в платформата на Tidal, която от скоро е и в България. В нашата страна стрийминг услугата се популяризира от VIVACOM и е включена в някои от тарифните проекти на мобилната услуга. Там можете да създадете личен плейлист и да слушате музика от всички жанрове. Базата данни се обновява непрестанно с най-новите сингли и албуми от обичаните ви български и международни звезди.

3. Браян Адамс – 14 ноември, Пловдив

Световноизвестният реализатор идва за първи път в Пловдив на 14 ноември 2019 година Концертът е част от международното турне на музиканта - „ Shine A Light”.

Канадската звезда има зад тила си продадени над 65 милиона копия албуми, а кариерата му продължава към този момент повече от 30 години.



Искате ли да се насладите на едни от най-известните му балади, не пропускайте концерта. А и по този начин ще можете да разгледате Европейската столица на културата за 2019 година - Пловдив. Докато пътувате натам и сте офлайн, не е нужно да се притеснявате, че няма да имате разполагаем музика. В Tidal можете да изтеглите обичаното си наличие и да слушате музика и без достъп до Wi-Fi.

4. Бет Харт – 10 декември, София

Миналият месец Бет Харт пусна в продажба най-новия си албум - „ War in my mind”.

„ Сега аз съм най-открита и най-вече себе си”, споделя тя по този мотив.

Изпълнителката, която се бори със своите проблеми и не крие това от почитателите, можете да слушате онлайн в България на 10 декември.



Рок, блус и доста откровенос т – това е обезпечено за всеки концерт на певицата. Бет стартира да свири на пиано, когато е на 4-годишна възраст, само че с годините се увлича по рок и блус музиката. Първият ѝ албум излиза през 1993 година Партнира си с огромни виртуози на китарата като Джо Бонамаса, а поради неповторимия ѝ тембър е номинирана за премия „ Грами “.

А феновете ѝ споделят: „ Аз не чувам Бет, а усещам Бет”.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР