--> Създадено за Уча.се България Уча.се в помощ на всички

...
--> Създадено за Уча.се България Уча.се в помощ на всички
Коментари Харесай

Уча.се в помощ на всички ученици за успешен край на учебната година

 --> Създадено за Уча.се България Уча.се в помощ на всички възпитаници за сполучлив завършек на образователната година Подходът на Уча.се при представянето на уроците постоянно се е ръководел от правилото „ Уроците на забавен и понятен език “ 20 май 2020, 17:17  Уча.се в помощ на всички възпитаници за сполучлив завършек на образователната година Източник: Уча.се
амо за дни системата на образованието в България се преобразува от обичайната във виртуална.

И в случай че за родители и учители това беше стрес, доста от учениците в действителност бяха удовлетворени, че образователният развой се случва в среда, в която те се усещат в свои води – онлайн, през телефоните и преносимите компютри.

Голямото терзание за сполучливото довеждане докрай на годината обаче остана. В изключително огромна степен това се отнася за завършващите 7. и 12. клас, за които предстоят напълно действителни изпити.

На фона на необикновените условия, в които учениците би трябвало да се приготвят за края на образователната година и изпитите, на помощ идва най-награждаваната просветителна платформа в България – Уча.се. Сайтът съществува от 2012 година и в него към този момент има над 16 000 видео урока и теста, които се употребяват от над 900 000 консуматори в страната и в чужбина.

Подходът на Уча.се при представянето на уроците постоянно се е ръководел от правилото „ Уроците на забавен и понятен език “. Материалът е поднесен под формата на къси и точни видео уроци, посредством които учениците бързо и елементарно запомнят всичко най-важно от всяка тематика.

След като изгледат видео урока, учениците незабавно могат да затвърдят знанията си със особено създадени проби. В тях има залегнала неповторима технология - в случай че ученикът сбърка на даден въпрос, системата на Уча.се автоматизирано предлага точния фрагмент от видео урока, с цел да му помогне да навакса пропуща.

В екипа на уеб страницата работят над 150 експерти – учители, сценаристи, озвучители, аниматори, програмисти, дизайнери и доста други. В записването на видео уроците се включват даже известни персони, които поддържат идеята за по-добро българско обучение – Любо Киров, Юлиан Вергов, Наум Шопов, Мария Илиева и доста други.

Материалите следват изцяло формалната учебна стратегия на МОН (Министерството на образованието и науката) и са съобразени с ДОС (държавните просветителни стандарти). Структурирани са по този начин, че учениците по забавен и понятен метод да си оказват помощ с уроците за учебно заведение и още по-бързо и елементарно да реализират триумфи в класната стая.

Абонаментът в уеб страницата на Уча.се облекчава ролята и на родителя, който не е нужно към този момент да се връща обратно в годините и да се пробва да си спомни по какъв начин се развъжда зелената еуглена. В уеб страницата обясненията на материала са предадени на понятен и забавен език, с подобаващи образци, и ученето по този метод е извънредно прелестно и дейно за учениците.

Колкото до подготовката на възпитаници в 7. и 12. клас, за тях в уеб страницата има специфични видео уроци за НВО (Национално външно оценяване) и матура, както и с решени задания от минали разновидности на изпитите. С тях учениците могат елементарно и дейно да се приготвят за идните провокации и да реализират отлични резултати.

Ето по какъв начин наподобява един образцов видео урок за подготовка за матура:

Системата от видео уроци е толкоз сполучлива, че към този момент има възпитаници, които са заменили частните уроци за кандидатстване с абонамент в Уча.се и са признати в мечтаните от тях гимназии и университети. Това включва и кандидат-студенти в медицински специалности, които се приготвят с видео уроците по биология и химия, както и с наличните в уеб страницата решени задания по химия, написани от един от най-хубавите преподаватели в страната – Мария Николова.

Регистрацията в Уча.се е изцяло безвъзмездна и с нея ученикът може да гледа гратис първите 5 урока от всеки предмет и клас, както и да прави тестванията към тях. Безплатни са и видеата от разделите „ Ценно и забавно “, „ Пари и бизнес “ и „ Забавни “, в които има любопитни видеа от разнородни сфери на живота. За да може да употребява всички над 16 000 видео урока и теста по всички предмети и класове, ученикът може да задейства абонамент за 6, 12 или 24 месеца. Цената на месец при активиране на абонамент за 12 месеца с предплащане е 14,95 лева./месец.

Ето по какъв начин учениците си научават сполучливо с видео уроците и тестванията на Уча.се:


 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза   --> Създадено за Уча.се  1 Сачева: Безработни ще могат да се наемат по схемата “60 на 40 “  1 1231 чужденци са намерили работа у нас по време на рецесията  1 МФ: Намаляването на Данък добавена стойност ще вдигне налозите  1 Държавните бензиностанции ще взривят цената на земята --> Пaрите ни  Сачева: Безработни ще могат да се наемат по схемата “60 на 40 “ Сачева: Безработни ще могат да се наемат по схемата “60 на 40 “  1231 чужденци са намерили работа у нас по време на рецесията 1231 чужденци са намерили работа у нас по време на рецесията  МФ: Намаляването на Данък добавена стойност ще вдигне налозите МФ: Намаляването на Данък добавена стойност ще вдигне налозите  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 --> Не пропускай  Шефът на Спецпрокуратурата подаде оставка - България | Vesti.bg - https://www.vesti.bg/bulgaria/shefyt-na-specprokuraturata-podade-ostavka-6109531 Шефът на Спецпрокуратурата подаде оставка - България | Vesti.bg - https://www.vesti.bg/bulgaria/shefyt-na-specprokuraturata-podade-ostavka-6109531  <br> От първи юни пада 14-дневната карантина с Гърция и Сърбия <br>
От първи юни пада 14-дневната карантина с Гърция и Сърбия
 " Източноевропейците търпят доста, само че това към този момент е скотщина "  Родители откриха отвлеченото си дете 32 година по-късно Родители откриха отвлеченото си дете 32 година по-късно Последни  Уча.се в помощ на всички възпитаници за сполучлив завършек на образователната година
Създадено за Уча.се
Уча.се в помощ на всички възпитаници за сполучлив завършек на...  Нова експертиза на СРС-та отсрочи за юли делото Нова експертиза на СРС-та отсрочи за юли делото...  Кирил Домусчиев Домусчиев: И шведските притежатели на Нова ТВ ли са...  <p>Изваждат телеграфа на &quot;Титаник&quot;&nbsp;от дъното на океана&nbsp; &nbsp;</p> Изваждат телеграфа на "Титаник " от...  Мълнии провокираха три пожара във Видинско Мълнии провокираха три пожара във Видинско  Горанов: 24% Данък добавена стойност или 18% налог облага Горанов: 24% Данък добавена стойност или 18% налог облага  Домбровскис: В Европейски Съюз единствено България съблюдава критерия за бюджетен недостиг Домбровскис: В Европейски Съюз единствено България съблюдава критерия за...  Системата ESP дебютира в Mercedes-Benz S-Class coupe (C140) през май 1995 година Системата ESP навършва 25 години  Павел Колев Колев: Трябват 3 млн. лева, с цел да оцелее „ Левски ”  Разрешиха груповите спортни занимания на закрито Разрешиха груповите спортни занимания на закрито  <p>Карантината -&nbsp;проблем за мъжете с няколко съпруги в Кувейт</p> Карантината - проблем за мъжете с няколко съпруги...  Най-рядката пума в света се появи още веднъж след десетилетие Най-рядката пума в света се появи още веднъж след...  Галя за Hell’s Kitchen: Букет от страсти, които се преливаха всеки ден Галя за Hell’s Kitchen: Букет от страсти, които се...  99,1% от огромните промишлени предприятия в Китай възвърнаха активността си 99,1% от огромните промишлени предприятия в Китай...  Гледайте онлайн суперзвездите DJ Khaled и Bebe Rexha в Coke Studio Sessions
Специално
Гледайте онлайн суперзвездите DJ Khaled и Bebe Rexha в...  Фики за успеха: Не мога да допускам, магическо е Фики за успеха: Не мога да допускам, магическо е  <p>Нова заповед на Ананиев за пациенти с COVID-19 над 60 г.</p> Нова заповед на Ананиев за пациенти с COVID-19 над 60 година  Стоян Александров беше министър на финансите в държавното управление на Движение за права и свободи с министър председател Любен Беров Отнемат имущество на някогашен финансов министър, запорират...  <p>Братя Домусчиеви и БМФ Порт Бургас станаха най-големият донор в региона</p> Братя Домусчиеви и БМФ Порт Бургас станаха най-големият...  <p>&bdquo;Галъп&rdquo;: Паниката към ковид намалява</p> „ Галъп”: Паниката към ковид... Всичко от през днешния ден Виц на деня Въпрос към Радио Ереван: - Каква е разликата сред желанията на мъжа и желанията на дамата? - Жената желае доста неща, само че от един мъж, а… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  СЗО: Втора по-смъртоносна вълна от COVID-19 ще удари Европа  Проф. Близнашки: Румен Радев се трансформира в проблем за страната  " Дано времето да е изсъхнало и горещо, с цел да не му е удобно на вируса "  Пред банкрут ли е Турция? Пред банкрут ли е Турция?   Европейската комисия предизвести България за вносните храни Европейската комисия предизвести България за вносните храни Водещи вести  Стоян Александров беше министър на финансите в държавното управление на Движение за права и свободи с министър председател Любен Беров КПКОНПИ лишава имущество на някогашен финансов министър, запорират и акции на Прокопиеви  Кирил Домусчиев Домусчиев: И шведските притежатели на Нова ТВ ли са рекетирали?  <p>Нова заповед на Ананиев за пациенти с COVID-19 над 60 г.</p> Нова заповед на Ананиев за пациенти с COVID-19 над 60 година  10-годишно дете умря, откакто се заклещи в резервоар за дарени облекла 10-годишно дете умря, откакто се заклещи в резервоар за дарени облекла  Домбровскис: В Европейски Съюз единствено България съблюдава критерия за бюджетен недостиг Домбровскис: В Европейски Съюз единствено България съблюдава критерия за бюджетен недостиг  Фики за успеха: Не мога да допускам, магическо е Фики за успеха: Не мога да допускам, магическо е  Мона Лиза Предлагат Лувърът да продаде " Мона Лиза ", с цел да покрие загубите от COVID-19  <p>Изваждат телеграфа на &quot;Титаник&quot;&nbsp;от дъното на океана&nbsp; &nbsp;</p> Изваждат от дъното на океана телеграфа, изпращал сигнали за паника от " Титаник "  <p>Карантината -&nbsp;проблем за мъжете с няколко съпруги в Кувейт</p> Как карантината се трансформира в проблем за мъжете с няколко съпруги в Кувейт
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР