--> Създадено за Шуслерови соли Любопитно Как да си хапвате

...
--> Създадено за Шуслерови соли Любопитно Как да си хапвате
Коментари Харесай

Как да си хапвате от всичко, но да не пълнеете по празниците

 --> Създадено за Шуслерови соли Любопитно Как да си хапвате от всичко, само че да не пълнеете по празниците Може да комбинирате зеленчуците с пълнозърнести артикули, като нахут, фасул, леща 19 декември 2019, 11:07  Как да си хапвате от всичко, само че да не пълнеете по празниците Източник: iStock/Getty Images
тслабването е последната мисъл и цел на хората по Коледа – но какво намаляване, апелирам ви се, в този океан от сарми, щрудели, тиквеници, свинско (и още малко щрудел, да не ни падне кръвната захар)?? Ами то един път е Коледа, бе, един път се живее и в случай че не се натъпчем до гърлото с храна, току-виж останем без сили да посрещнем Новата година!

Затова в този момент няма да ви приказваме за диети и влизане във форма. Единствената форма, в която би трябвало да влезем в дълго чакания маратон от празници, е кръглата, и едвам откакто положителният дъртак мине, разтовари шейната и откакто тържествено изпратим остарялата година, изяждайки шестнайсет тави с баници и саралии, може да се замислим, дали, аджеба, не е време да позаслабнем малко. Освен в случай че, несъмнено, не ни харесва да си вървим по улиците, увити в холното перде, тъй като то ще е единственият текстил, който ще може да обвие Божественото ни коледно тяло!

Не звучи добре в действителност, само че няма какво да се лъжем – по този начин става всяка Коледа. Ояждаме се едно хубаво, изкарваме няколко дни в цялостен мързел и в НИКАКЪВ случай не се качваме пешком по стълбите, да не би инцидентно да изхарчим някоя непотребна калория, угаждаме си всячески и си мечтаем, че тази година кантарът няма да ни накара да плачем горко под одеялото. И това не се случва, естествено, тъй като физичните закони са си физични закони – нали всички сме наясно, че няма по какъв начин да изядеш пет хиляди калории повече от нужното и това да не се отрази на тежестта? Знаем го.

Но в случай че това ще ви успокои – фитнес инструкторите обичат да споделят, че не се дебелее сред Коледа и Нова година, а сред Нова година и Коледа – т.е., не си ги слагайте тия шест тави постни чушки на сърцето... така и така към този момент сте си ги поставили на ханша, та няма смисъл от спомагателни ядове.

Вместо това дайте да забележим какво можем да създадем, с цел да помогнем на организма по-бързо да влезе още веднъж в темп и тялото ви да се освободи от насъбраните непотребни мазнини (защото все някакви ще натрупаме, няма как).

Като начало – да не сме чули думата ГЛАД. С апетит не се реализира нищо с изключение на свирепо огладняване и наваксване на всички изгубени килограми. Така че – никакъв апетит. Ще ви би трябвало обаче някакво управление на храненето и съблюдаване на няколко правилото: банкет на повече вода, повече зеленчуци, супи и по-нискокалорични храни, които запълват добре стомаха – салати, по-сухи меса, пиле, риба. Избягвайте мазните и високовъглехидратните храни, изключително когато двете са комбинирани (тоест, баници, торти, всевъзможни сладкиши и джънкфуд). Може да комбинирате зеленчуците с пълнозърнести артикули, като нахут, фасул, леща.

И, с цел да ви е по-лесно и резултатите да са по-бързи и забележими (което постоянно стимулира много) – помогнете си и с композиция от Шуслерови соли за ускорение на метаболизма и намаляване - №5, №9, №10.

Прилагайте следната скица: заран приемайте Шуслерова сол №10, която подтиква функционалностите на отделителната система и детоксикацията. На обяд взимайте Шуслерова сол №5, която балансира нервната система, защищава от преяждане от стрес, зарежда с сила и положително въодушевление (всички знаем, че когато силата ни блика и настроението е супер, по-рядко се преяжда). А вечер заложете на Шуслерова сол №9, която подтиква метаболизма и усъвършенства преправянето на по-мазните храни.

Приемайте по 5 таблетки от всяка сол за интервал от 2 месеца, като този курс е добре да бъде юридически по няколко пъти годишно. Към таблетките умерено може да добавите Шуслеров мас №10, който форсира разграждането на мазнините при затлъстяване – нанасяйте го заран и вечер в региона на корема и талията.

И не забравяйте – единствено благодарение на минералите няма да стане, ще би трябвало да измененията малко и питателните си привички. Колкото и соли да изпиете, в случай че си тъпчете по три баници в устата всяка заран, тежестта няма да мръдне или най-малко не надолу. Пийте повече вода, яжте по-малко захар и мазнини, бяло брашно и спрете най-малко за малко съсредоточения алкохол. Ограничете полуфабрикатите и храните с доста добавки, които в допълнение товарят организма и обмяната на веществата. И това е – резултатите сами ще дойдат!
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза  --> Създадено за Шуслерови соли .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  Шофьор рита различен, пречи му Шофьор рита различен, пречи му  <br> Мръсен въздух и мъгли в сряда, вижте къде <br>
Мръсен въздух и мъгли в сряда, вижте къде
 <br> Тоалетите, с които <strong> Кейт Мидълтън </strong> впечатли през 2019 година <br>
Тоалетите, с които Кейт Мидълтън впечатли през 2019 година
 <br> <strong> Хемингуей </strong> предлага: <strong> Книгите </strong>, които да прочетем <br>
Хемингуей предлага: Книгите , които да прочетем
Последни  Как да си хапвате от всичко, само че да не пълнеете по празниците
Създадено за Шуслерови соли
Как да си хапвате от всичко, само че да не пълнеете по...  Google се срина, Youtube също, ето за какво и къде Google се срина, Youtube също, ето за какво и къде  <p><strong>Дворецът Кенсингтън</strong> - по какъв начин е изглеждал по времето на <strong>Даяна</strong></p> Дворецът Кенсингтън - по какъв начин е изглеждал по времето на...  f Хванаха перверзник, нападнал жена в рейс в София  Катастрофа на Катастрофа на " Тракия ", теч на метан  Кирил Ананиев Ананиев: До 20 януари се възобновява приемът в детската...  Peugeot e-2008 Формира се четвъртият по величина авто тръст в света  Версията на нападателя, който би водач в София Версията на нападателя, който би водач в София  Оранжерия за канабис вместо цех за каравани край Русе Оранжерия за канабис вместо цех за каравани край Русе  Иван Гешев Гешев желае да свика Конституционен съд за механизъм за унищожаване...  Сиберия, която търси своя виртуален настойник Сега или в никакъв случай! Станете виртуален настойник  Мъгли и облаци, какви ще са почивните и празнични дни Мъгли и облаци, какви ще са почивните и празнични дни  Доналд Тръмп Гласуваха "за " импийчмънт на Тръмп  Учени търсят извънземни посредством изчезнали звезди Учени търсят извънземни посредством изчезнали звезди  <p><strong>Утре е Игнажден</strong> - какво би трябвало да знаем</p> Утре е Игнажден - какво би трябвало да знаем  Масов пердах във Масов пердах във " Филиповци ", ранени, жандармерия  Археолози откриха гробници на 3500 години Археолози откриха гробници на 3500 години  Герои - момчета избавиха жена от пожар край Смолян Герои - момчета избавиха жена от пожар край Смолян  <p>Какво десетилетие оставяме зад себе си&nbsp;&nbsp;</p> Какво десетилетие оставяме зад себе си  <p>Върховният съд: Полша ще би трябвало да напусне ЕС</p> Върховният съд: Полша ще би трябвало да напусне Европейски Съюз Всичко от през днешния ден Виц на деня На въпроса: " Какво не харесвате в климата на Норвегия и пречи ли ви студът? "  случаен минувач дал отговор:  - Климатът си е супер, студът не е проблем,… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Любовниците от Аушвиц: историята, която трогна света  Френско списание от 30-те: София съвсем не е балкански град  Маги Джанаварова за „ Маскираният артист “: Най-много ме разсмя съмнение, че съм Геро Най-много ме разсмя догатката...  Българката, която направи интериора на най-мъжкия Mercedes  Хиляди българи се сбогуваха с великите Deep Purple  Непризнатият, непокорният, неспокойният. Вапцаров Водещи вести  Google се срина, Youtube също, ето за какво и къде Google се срина, Youtube също, ето за какво и къде  Кирил Ананиев Ананиев: До 20 януари се възобновява приемът в детската болница  Оранжерия за канабис вместо цех за каравани край Русе Оранжерия за канабис вместо цех за каравани край Русе  f Хванаха перверзник, нападнал жена в рейс в София  Версията на нападателя, който би водач в София Версията на нападателя, който би водач в София  <p><strong>Утре е Игнажден</strong> - какво би трябвало да знаем</p> Утре е Игнажден - какво би трябвало да знаем  Peugeot e-2008 Официално: образува се четвъртият по величина авто тръст в света  Сиберия, която търси своя виртуален настойник Сега или в никакъв случай! Станете виртуален настойник на домакински любим  <p><strong>Дворецът Кенсингтън</strong> - по какъв начин е изглеждал по времето на <strong>Даяна</strong></p> Дворецът Кенсингтън - по какъв начин е изглеждал по времето на Даяна  Доналд Тръмп Камарата на представителите поддържа импийчмънт на Тръмп  <p>Какво десетилетие оставяме зад себе си&nbsp;&nbsp;</p> Франс прес: Какво десетилетие оставяме зад себе си  Иван Гешев Гешев желае да свика Конституционен съвет за механизъм за унищожаване на основния прокурор  Мъгли и облаци, какви ще са почивните и празнични дни Мъгли и облаци, какви ще са почивните и празнични дни  Учени търсят извънземни посредством изчезнали звезди Учени търсят извънземни посредством изчезнали звезди  Масов пердах във Масов пердах във " Филиповци ", ранени, жандармерия
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР