--> Създадено за Samsung Технологии Как изглежда един ден през

...
--> Създадено за Samsung Технологии Как изглежда един ден през
Коментари Харесай

Как изглежда един ден през призмата на модерните технологии

 --> Създадено за Samsung Технологии Как наподобява един ден през призмата на модерните технологии Или по какъв начин умните устройства от фамилията Samsung Galaxy безапелационно станаха неизменими спътници в всекидневието ми 13 ноември 2019, 10:36  Как наподобява един ден през призмата на модерните технологии Източник: Samsung
ного изявления и разбори демонстрират, че огромна част от сполучливите хора стават рано всеки ден, само че за мнозина това към момента е огромно предизвикателство. Всеки, който става рано, обаче споделя, че последователно привиква, усеща се добре и има доста повече сила и време денем.

Да ставаш рано не е елементарно – изключително в някои интервали от годината или при избрани специалности, само че с малко помощ, последователно може да се трансформира в табиет. И тази помощ идва от модерните технологии. Комбинацията от Samsung Galaxy S10 и Galaxy Watch Active2 е ключът към триумфа. Умният часовник разполага с вградена функционалност за следене на качеството на съня. А когато часовникът е сдвоен с Galaxy S10, може да употребява приложението Samsung Health, с цел да резервира цялостната информация и да я проучва паралелно с другите данни, които приложението генерира. Чрез него мога да въведа и задачите, които желая да реализира, като приложението ми оказва помощ със препоръки по какъв начин да направя това по-бързо и дейно.

Резултатът? Ранното ставане към този момент не ми е проблем и фактически екстрахирам максимума от съня си, усещам се по-свеж през целия ден и съумявам да свърша повече неща. Сега имам и повече време заран за спортуване. Отново благодарение на Galaxy Watch Active2 и Galaxy S10 резултатите от тренировката ми се записват и по този начин не преставам да усъвършенствам достиженията си.

Но, с цел да може една подготовка да е по-ефективна, би трябвало да има и подобаваща мотивация. А каква по-добра мотивация от обичаната музика? На помощ идват безжичните слушалки Galaxy Buds. Разработени взаимно с AKG, те оферират високо качество на звука и песните звучат прелестно без да бъдат заглушавани от околния звук във фитнес залата или парка. Освен това имат и добър микрофон, който разрешава да повеждам и телефонни диалози без да преустановявам тренировката си.

След края на тренировката е време за закуска. И до мен, паралелно с кафето, застава Galaxy Tab S6. Компактен, бърз и доста комфортен за бърз обзор на обществените мрежи и главните вести, както и за отговори на следващите „ незабавни “ имейли, които още веднъж не търпят отсрочване. Освен това, на него мога да си повеждам бележки, да сътворявам и коригирам документи и мултимедийно наличие, да рисувам посредством S Pen и даже да го употребявам като сурогат на компютър посредством платформата DeX.

На път за работа, в колата Galaxy S10 ми оказва помощ с информация за трафика и с музикалното въодушевление. А в случай че съм с градския превоз или пешком, към S10 още веднъж прибавям Galaxy Buds, с цел да чувам подкастове или аудио книги. Разбира се, Watch Active2 от самото начало също е на линия, като ме осведоми за нови известия и ми оказва помощ да подкрепям движение.

Работният ден протича доста по-лесно, тъй като Galaxy устройствата ми са свързани и елементарно синхронизират и обменят информация между тях. Платформата Knox пази данните в телефона, а спомагателните технологии като гласовият помощник Bixby и Bixby Vision ми оказват помощ да правя повече и да намирам информация за новостите, които ме заобикалят в всекидневието.

В края на деня справедливо се приписвам на занимания. Мога да поиграя на игри с другари, както онлайн, по този начин и дружно непосредствено на устройството. След като се разберем за мястото на срещата, заплащам резервацията непосредствено от смарт телефона си. Обратно вкъщи, пущам фотосите и клиповете непосредствено на тв приемника и в случай че съм уловил специфичен миг – споделям с другите в мрежата. Без проблем ревизирам Samsung Health и по какъв начин съм се справил с задачите си за този ден.

Защо към момента не съм загатнал батерията? Защото не се постанова. Всички четири устройства разполагат с задоволително мощни акумулатори, които да устоят през целия ден естествена приложимост. Когато ги употребявам повече, функционалностите им за безжично и бързо презареждане обезпечават няколко часа спомагателен заряд единствено за минути. Така „ галактиката “ на Samsung не губи своята бляскавост денем и е постоянно разполагаем.
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза  --> Създадено за Samsung .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 Колко български компании дават 13-а заплата  1 Купувачите избират по-скъпи жилища в София  1 Внимавайте при покупко-продажби с турски и румънски компании  1 Без пожизнена втора пенсия за 50% от новите пенсионери --> Пaрите ни  Колко български компании дават 13-а заплата Колко български компании дават 13-а заплата  Купувачите избират по-скъпи жилища в София Купувачите избират по-скъпи жилища в София  Внимавайте при покупко-продажби с турски и румънски компании Внимавайте при покупко-продажби с турски и румънски компании  Без пожизнена втора пенсия за 50% от новите пенсионери Без пожизнена втора пенсия за 50% от новите пенсионери Не пропускай  Какви са версиите - водачът може да не е схванал какво е станало Какви са версиите - водачът може да не е схванал какво е станало  <br> Химическа офанзива в детска градина, десетки ранени деца <br>
Химическа офанзива в детска градина, десетки ранени деца
 <br> <strong> Знаменитостите, </strong> с които се сбогувахме на <strong> върха </strong> на славата им <br>
Знаменитостите, с които се сбогувахме на върха на славата им
 <br> Съпругата на <strong> Шумахер </strong> с доста рядко изявление <br>
Съпругата на Шумахер с доста рядко изявление
Последни  Как наподобява един ден през призмата на модерните технологии
Създадено за Samsung
Как наподобява един ден през призмата на модерните...  <p>Общата възраст на тази двойка -&nbsp;211 години</p> Общата възраст на тази двойка - 211 години  <p>Арктически мраз скова САЩ</p> Арктически мраз скова Съединени американски щати  Парите за здраве - извънболничната помощ е подценена Парите за здраве - извънболничната помощ е подценена  Автобус на градския превоз и кола се удариха във Варна Автобус на градския превоз и кола се удариха във...  <p>Защо <strong>Полша се разгневи</strong> на филм на Netflix&nbsp;</p> Защо Полша се разгневи на филм на Netflix  <p><strong>Кейт Мидълтън </strong>отново<strong>&nbsp;</strong>очарова с визия (СНИМКИ)</p> Кейт Мидълтън още веднъж очарова с визия (СНИМКИ)  Какви са версиите - водачът може да не е схванал какво е станало Какви са версиите - водачът може да не е схванал какво...  Мащабна акция в Бургас, има арестувани Мащабна акция в Бургас, има арестувани  <p>Три <strong>измислени научни факта</strong>, в които евентуално вярвате</p> Три измислени научни обстоятелството, в които евентуално вярвате  Янине Анес Моралес си потегли, Боливия с нов президент  До 6 година затвор грозят пияния кантонер До 6 година затвор грозят пияния кантонер  Георги Пеев Да имаш втори живот след трансплантации: Георги Пеев  Гай Лалиберте Арестуваха създателя на Cirque du Soleil за развъждане...  <p>Новата Octavia влиза в първокласния сегмент</p> Новата Octavia влиза в първокласния сегмент  Рекордно наводняване във Венеция Рекордно наводняване във Венеция  Дъждовно време, идва стопляне - по кое време Дъждовно време, идва стопляне - по кое време  <p><span style= Проверете: Кой кино воин дава отговор на зодията ви?  Мигрантите чакат да слязат от ферибот при идването си от остров Самос на пристанището Елефсина покрай Атина, Гърция, 22 октомври 2019 година Построен за 650, вътре - 6000 мигранти. " Няма да...  Фейсбук Pay Фейсбук пуска услуга за онлайн заплащания Всичко от през днешния ден Виц на деня В реката някакъв се дави и вика за помощ. - За, Бога дребосъче - подвиква му минаващият по брега лорд Джордж. Какви са тези нелепости!… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Студенти трансформират български университет в Станфорд  Липсата на секс води до тези здравословни проблеми  Да осиновиш дете в България: историята на Яна  Градинарят на Моне: по какъв начин се съживява легенда  Българин усъвършенства втори връх на Гинес (СНИМКИ)  От Стакевци до НАСА и Водещи вести  Дъждовно време, идва стопляне - по кое време Дъждовно време, идва стопляне - по кое време  Гай Лалиберте Арестуваха създателя на Cirque du Soleil за развъждане на канабис  Рекордно наводняване във Венеция Рекордно наводняване във Венеция  <p>Арктически мраз скова САЩ</p> Арктически мраз скова Съединени американски щати  Георги Пеев Да имаш втори живот след трансплантации: Георги Пеев  <p><strong>5 знака</strong>, че в дома ви има <strong>дървеници</strong></p> 5 знака, че в жилището ви има дървеници  <p>Защо <strong>Полша се разгневи</strong> на филм на Netflix&nbsp;</p> Защо Полша се разгневи на филм на Netflix  <p><strong>Кейт Мидълтън </strong>отново<strong>&nbsp;</strong>очарова с визия (СНИМКИ)</p> Очаквано добра композиция: Кейт още веднъж очарова с визия  <p>Три <strong>измислени научни факта</strong>, в които евентуално вярвате</p> Три измислени научни обстоятелството, в които евентуално вярвате  Турция експулсира джихадисти, какво прави Европейски Съюз Турция експулсира джихадисти, какво прави Европейски Съюз  <p>Общата възраст на тази двойка -&nbsp;211 години</p> Това е най-старата двойка в света
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР