--> Създадено за Remotiv Любопитно Есенната депресия чука на вратата?

...
--> Създадено за Remotiv Любопитно Есенната депресия чука на вратата?
Коментари Харесай

Есенната депресия чука на вратата? Отпратете я!

 --> Създадено за Remotiv Любопитно Есенната меланхолия чука на вратата? Отпратете я! Тя може да „ покоси “ всеки, а когато това стане, е наложително да потърсим помощ, изключително в случай че признаците са тежки 18 ноември 2019, 11:38  Есенната меланхолия чука на вратата? Отпратете я! Източник: iStock/Getty Images
расиви, разноцветни листа, вкусна тиква с канела, благоуханен чай и уютни срещи с другари – множеството хора се радват на тези есенни привилегии, само че не всички. Сред нас има хора, за които есента идва като натрапен гостенин с кални обувки, и им предизвиква единствено болежка, незаинтересованост и горест.

Есенно-зимната меланхолия е положение, в което доста от нас попадат без даже да знаят какво им е – просто усещат, че настъпи ли този сезон, настроението им се трансформира към неприятно. Безсънието и тревогата се усилва, и животът като че ли става неправилен и обезсърчителен.

Да, това е депресията – една от най-разпространените, само че и лечими душевен заболявания. Тя може да „ покоси “ всеки, а когато това стане, е наложително да потърсим помощ, изключително в случай че признаците са тежки. За страдание, никой не знае какво тъкмо отключва депресията, само че множеството от хората, които я носят в себе си, знаят, че есенният сезон способства за неприятното им въодушевление, мрачните мисли, безпокойството и неприятният сън.

Вероятно това се дължи на по-малкото слънчеви часове, на които се радваме през студените месеци, на напрежението, напрегнатия метод на живот, елементарните битови обстановки, които ни изнервят. Достатъчно е да изкарваме по 2 часа дневно в задръстването на някой сив бул. и настроението към този момент си е отишло, колкото и да е било положително...

За депресията обаче има лек, изключително когато тя е лека до умерена, и това е доста значимо да се знае. Не се оставяйте да ви мине от единствено себе си – депресията не си отива ей по този начин, а и никой не заслужава да изкарва 6 месеца от годината, потопен в неприятно въодушевление и горест. За тежките случаи, несъмнено, е безусловно наложително да бъде потърсена съответна помощ от експерт, изключително в случай че индивидът развие животозастрашаващи признаци (халюцинации, суицидни мисли). Ако вие или ваш непосредствен е в сходно положение, незабавно се обърнете към доктор.

По-леките случаи обаче могат да бъдат облекчени с няколко метода – шерване на страховете и паниките ни с близки и другари, смяна на някои всекидневни привички, терапия с психолог, а също и с естествени средства с потвърден резултат върху тревожното, депресивно положение. Remotiv® - растителният артикул, употребен за краткосрочно лекуване на признаци на лека до умерена меланхолия, е деец в арсенала от оръжия против депресията. Той може да бъде прилаган без рецепта при признаци на депресивно и лабилно въодушевление, вътрешно безспокойство, тревога, положение на натегнатост, в това число мъчно заспиване и разтревожен сън.

Продуктът съдържа типов дестилат от Hyperici herba (стрък жълт кантарион), а резултатът от него идва при банкет от най-малко 4 седмици. При съществуване на признаци на меланхолия, паника, мъчно заспиване, мрачни мисли и лабилно въодушевление, препоръчваната доза за възрастни над 18-годишна възраст е 1 таблетка два пъти на ден, заран и вечер, по време на или след хранене. Таблетките не би трябвало да се дъвчат, а целесъобразният интервал на банкет е до 6 седмици. В случай, че признаците ви се влошат, наложително потърсете лекарска помощ!

И помнете – депресията може да засегне всеки и никой не е ваксиниран против нея. Тя не е нещо срамно или ужасно, а изцяло лечимо положение. Затова не се оставяйте на неприятното въодушевление и мрачните мисли, а потърсете помощ и облекчение. И си позволете най-малко веднъж да сте щастливи през есента – ще видите какъв брой хубава е в действителност тя!

Растителен лекарствен артикул. Съдържа дестилат от жълт кантарион. Лекарство за възрастни над 18 годишна възраст.

Лекарствен артикул, отпускан без лекарско наставление.

Преди приложимост прочетете листовката.

Рег. No. A0240/10.10.2019

КХП No BG/MA/MP-44758/26-02-2019

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза  --> Създадено за Remotiv .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  Напрежение в Българска социалистическа партия, Станишев атакува, Добрев отвърна Напрежение в Българска социалистическа партия, Станишев атакува, Добрев отвърна  <br> <strong> Звезди </strong>, които <strong> лишиха децата </strong> си от завещание <br>
Звезди , които лишиха децата си от завещание
 <br> Писмо на момиче до Дядо Коледа възмути хиляди <br>
Писмо на момиче до Дядо Коледа възмути хиляди
 <br> Меган и Хари <strong> няма </strong> да прекарат <strong> Коледа </strong> с кралицата <br>
Меган и Хари няма да прекарат Коледа с кралицата
Последни  <p>Отиде си <strong>фотографът на звездите</strong> Тери О&#39;Нийл</p> Отиде си фотографът на звездите Тери О'Нийл  Есенната меланхолия чука на вратата? Отпратете я!
Създадено за Remotiv
Есенната меланхолия чука на вратата? Отпратете я!  Колко е издръжката на живот за 4-членно семейство за 2019 Колко е издръжката на живот за 4-членно семейство за...  Опасно замърсяване с азотен диоксид в София Опасно замърсяване с азотен диоксид в София  Протест на синдикатите поради болничните Протест на синдикатите поради болничните  Фалшиви био артикули на пазара, по какъв начин да ги разпознаем Фалшиви био артикули на пазара, по какъв начин да ги разпознаем  <p><strong>Black Friday</strong> треска</p> Black Friday тресчица  Козметици инжектират ботокс и филъри, позволено ли е Козметици инжектират ботокс и филъри, позволено ли е  Земетресение сред Дупница и Перник Земетресение сред Дупница и Перник  <p>Учени: Слушайте тези песни, когато <strong>шофирате</strong></p> Учени: Слушайте тези песни, когато шофирате  <p>Това е електрическият Ford Mustang Mach-E</p> Това е електрическият Ford Mustang Mach-E  <p>През <strong>2020-а </strong>тези зодии ще са късметлии</p> През 2020-а тези зодии ще са късметлии  Бил Гейтс Бил Гейтс още веднъж е най-богатият в света  Проф. Олег Асенов, член на управителния съвет на АПИ Тол таксите: Какви цени, за кои пътища  ТЕЛК в Пазарджик лиши тежко болно дете от помощи ТЕЛК в Пазарджик лиши тежко болно дете от помощи  Хаос поради снега в Австрия, Франция продължава да има проблеми Хаос поради снега в Австрия, Франция продължава да има...  Градусите надолу, по кое време ще вали, ще има ли сняг Градусите надолу, по кое време ще вали, ще има ли сняг  Водният режим в Перник - от през днешния ден Водният режим в Перник - от през днешния ден  Южна Корея Бабите-първокласнички, които смаяха света  Apple iPhone 11 Pro Как да преоразмеряваме фотоси непосредствено в iPhone Всичко от през днешния ден Виц на деня В реката някакъв се дави и вика за помощ. - За, Бога дребосъче - подвиква му минаващият по брега лорд Джордж. Какви са тези нелепости!… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Българска компания основава игри за над 60 милиона души по света  Студенти трансформират български университет в Станфорд  Липсата на секс води до тези здравословни проблеми  Да осиновиш дете в България: историята на Яна  Градинарят на Моне: по какъв начин се съживява легенда  Българин усъвършенства втори връх на Гинес (СНИМКИ) Водещи вести  Колко е издръжката на живот за 4-членно семейство за 2019 Колко е издръжката на живот за 4-членно семейство за 2019  Протест на синдикатите поради болничните Протест на синдикатите поради болничните  Опасно замърсяване с азотен диоксид в София Опасно замърсяване с азотен диоксид в София  Градусите надолу, по кое време ще вали, ще има ли сняг Градусите надолу, по кое време ще вали, ще има ли сняг  Козметици инжектират ботокс и филъри, позволено ли е Козметици инжектират ботокс и филъри, позволено ли е  <p>През <strong>2020-а </strong>тези зодии ще са късметлии</p> Зодиите, за които 2020-а ще бъде незабравима  <p><strong>Black Friday</strong> треска</p> Black Friday тресчица  <p>Отиде си <strong>фотографът на звездите</strong> Тери О&#39;Нийл</p> Отиде си фотографът на звездите Тери О`Нийл  Хаос поради снега в Австрия, Франция продължава да има проблеми Хаос поради снега в Австрия, Франция продължава да има проблеми  Южна Корея Бабите-първокласнички, които смаяха света  Фалшиви био артикули на пазара, по какъв начин да ги разпознаем Фалшиви био артикули на пазара, по какъв начин да ги разпознаем  <p>Учени: Слушайте тези песни, когато <strong>шофирате</strong></p> Учени: Слушайте тези песни, когато шофирате  <p>Това е електрическият Ford Mustang Mach-E</p> Впечатляващи параметри за електрическия Ford Mustang Mach-E  Бил Гейтс Бил Гейтс още веднъж е най-богатият в света  Проф. Олег Асенов, член на управителния съвет на АПИ Тол таксите: Какви цени, за кои пътища  ТЕЛК в Пазарджик лиши тежко болно дете от помощи
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР