--> Създадено за Regulatpro® Kids Любопитно Занимания с детето, когато

...
--> Създадено за Regulatpro® Kids Любопитно Занимания с детето, когато
Коментари Харесай

Занимания с детето, когато навън е студено

 --> Създадено за Regulatpro® Kids Любопитно Занимания с детето, когато на открито е студено Няколко потребни съвета за родители и техните деца, когато на открито върлуват вируси 28 януари 2020, 11:56  Занимания с детето, когато на открито е студено Източник: iStock/Getty Images
ъпреки че няма нормалните признаци на обичайната зима, сезонът сега си е тъкмо зимен, а той идва с какво? Разбира се, че с вирусите и грипните епидемии! Въпреки че те се отразяват на всички хора, на родителите се отразяват двойно – първо, тъй като децата са нежни и постоянно се разболяват, и второ – тъй като когато детето се разболее и остане у дома, някой би трябвало също да си остане с него у дома – и всекидневно това е майката. И тогава идва въпросът – какво да вършим с това дете, та хем и ние, и то да не скучаем?

Сигурно към този момент си представяте ясно този сюжет, дано погледнем невъзмутимо на казуса и да забележим какви са вариантите. Да се затворим у дома за 7 дни и да не си подаваме носа е немислимо – единствените случаи, в които това е годно, е в случай че детето е лежащо болно. Във всички останали случаи, в случай че положението на детето го разрешава, и то, и вие, ще желаете да излезете най-малко за малко на открито и, не, молът не е добър вид. Той е просто малко по-голям развъдник на заболявания, а ние тъкмо от тях желаеме да избягаме.
Тогава какво друго да вършим? Ето няколко хрумвания!
Пригответе си една торба с самообладание, въоръжете се със занимателни игри и занимателни филмчета. Можете да редувате „ Не се сърди дребосъче “, с „ Черен Петър “, пъзели и някое просветително филмче. Това са си няколко часа занимания! Книгите, пеенето, както и присъединяване на детето в домакинските действия също е чудесна алтернатива. Докато са дребни, децата обожават да извършват задания, да чистят килима с прахосмукачка и други сходни неща – възползвайте се и им измислете проект за деня. Те ще бъдат повече от щастливи, че са го преизпълнили!

Добре е да не пропускате разходката на открито, в случай че мъглата е толкоз непрогледна, че рискувате да се загубите от вас до кварталния магазин. Ако няма мъгла обаче, може да съчетаете разходката с подскачане до магазина или до детската площадка. Ако времето е изсъхнало, едно кръгче с тротинетката или колелото ще е отлично преживяване!

Планината и зимните спортове са превъзходна опция за нашарване на деня и борене на вирусите – на мраз вирус не вирее, а въздухът нависоко е толкоз чист, че не можем да се сетим за по-добро лекуване или профилактика в подобен „ болен “ сезон. Съчетайте визитата в планината с една гореща чорба в хижата и вечерта ще се радвате на едно щастливо и изтощено дете, което ще си легне в точния момент и ще спи бездънен, възстановителен сън. Същата работа прави и ледената пързалка.

Някои родители обичат да посещават и солната стая – имайте поради единствено, че тя не е целесъобразна, в случай че детето към този момент е болно и кашля. За профилактика и подсилване обаче е превъзходен избор.

Вкъщи пък проветрявайте постоянно, в случай че въздухът на открито е с неприятно качество, включвайте овлажнителя за въздух, или в случай че нямате подобен, сложете да вземем за пример върху радиатора в помещението, където спи детето, съд с вода с няколко капки евкалипт или масло от чаено дърво.

Осигурявайте му разнообразно меню, в което има обилие от зеленчуци, протеини, млечни артикули и плодове. А с цел да сте сигурни, че сте създали най-хубавото за детето, прибавете към всички тези ограничения и имуномодулатор, който ще оказва помощ на детето да се бори с патогенните организми, с които се сблъсква. Да имаш на разположение артикул, който по едно и също време оказва помощ в превъзмогването на вирусните инфекции и в съзряването на имунната система е скъпо за всяка майка, а с Регулациус всичко това се случва по извънредно апетитен, потребен и здравословен метод.

Регулациус е артикул, изработен от биологично отгледани плодове, ядки, подправки и зеленчуци, които посредством 12-седмична каскадна ферментация са „ разрушени “ до извънредно лесни за неотложно асимилиране от организма частици, без никакво наличие на алергени.

Той съдържа съсредоточената мощност на специфичната есенция Regulatessenz®, богата на олигопептиди, антиоксиданти и дясно въртяща млечна киселина, с добавени витамин С от ацерола и сироп от агаве (който е с доста по-нисък гликемичен показател от всички останали подсладители).

Продуктът спомага за регулирането на детската имунна система, усъвършенства производството на сила, понижава оксидативния стрес в клетките и оказва помощ за нарасналото произвеждане на ензими. Регулациус има мощен антибактерициден, както и противовъзпалителен резултат, който е доста нужен при остри вирусни инфекции. Освен това спомага за преборване на изтощението и умората и въздейства позитивно на всички регулаторни процеси в тялото – т.е., в негово лице имате пълностоен, всеобхватно настоящ артикул, който ще ви помогне да преодолеете провокациите на зимния вирусен сезон доста по-лесно.
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза  --> Създадено за Regulatpro® Kids .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  Има ли заплаха левът да се обезцени Има ли заплаха левът да се обезцени  Защо Китай не сподели цялата истина за новия ковид Защо Китай не сподели цялата истина за новия ковид  <br> <strong> Красотата </strong> е наследствена – ослепителни <strong> баби, майки и внучки </strong> <br>
Красотата е наследствена – ослепителни баби, майки и внучки
 <br> Доли Партън провокира в мрежата с един колаж <br>
Доли Партън провокира в мрежата с един колаж
Последни  <p>Помните ли Дюи от <strong>&quot;Малкълм&quot;</strong>? Ето по какъв начин се промени</p> Помните ли Дюи от "Малкълм "? Ето по какъв начин се...  Microsoft Microsoft пуска нови функционалности за Гугъл Chrome  Никол Станкулова Никол Станкулова се появи без грим, наподобява прелестно  Занимания с детето, когато на открито е студено
Създадено за Regulatpro® Kids
Занимания с детето, когато на открито е студено  Експерт с значими препоръки за отбрана в цифровия свят
Създадено за Cyber 360 academy
Експерт с значими препоръки за отбрана в цифровия свят  Маргарита Милиджийска Чували ли сте за тази българска художничка  Иван Гешев Гешев: Има неясноти за имунитета на президента  <p><strong>Кейт </strong>Мидълтън снима оживели от <strong>Холокоста</strong></p> Кейт Мидълтън снима оживели от Холокоста  Снимката е илюстративна 83-годишна жена с деменция записа първата си ария  Борисов: Цените няма да се покачат, откакто влезем в еврозоната Борисов: Цените няма да се покачат, откакто влезем в...  <p>Близнашки за имунитета на Радев и държавната измяна</p> Близнашки за имунитета на Радев и държавната измяна  Кето диетата е рискова за здравето! Вижте за какво Кето диетата е рискова за здравето! Вижте за какво  Румен Радев Радев за дейностите на Гешев: Нямам концепция за аргументите  <p><strong>34 г.</strong> от <strong>най-голямата трагедия</strong> в историята на задачите в космоса</p> 34 година от най-голямата покруса в историята на задачите в...  Как коронавирусът удря световния бизнес Как коронавирусът удря световния бизнес  <p>Полицейска обсада на врачанско село</p> Полицейска обсада на врачанско село  Фандъкова: Въпросът за евакуация на Перник в София не е обсъждан Фандъкова: Въпросът за евакуация на Перник в София не е...  <p><strong>Грипът</strong> се популяризира, <strong>къде</strong> е обявена<strong> епидемия</strong></p> Грипът се популяризира, къде е оповестена зараза  Самолет E-11A Талибаните: Свалихме аероплан със чиновници на Централно разузнавателно управление на САЩ  <p>Новият вирус стигна Германия, смъртността расте</p> Новият вирус стигна Германия, смъртността пораства Всичко от през днешния ден Виц на деня Двaмa cтyдeнти, cъĸвapтиpaнти, cи гoвopят. Eдиният ĸaзвa: – Mнoгo e тeжĸo пoлoжeниeтo c xpaнaтa… бeз ниĸaĸви дoxoди… Иcĸaш ли дa cи взeмeм eднo пpace и… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Има ли заплаха левът да се обезцени Има ли заплаха левът да се обезцени  Британският Шиндлер, който избави хиляди деца от газовите камери   Учебник по история упрекна Централно разузнавателно управление на САЩ за атентатите от 11 септември Учебник по история упрекна Централно разузнавателно управление на САЩ за атентатите от 11 септември  Великият български публицист, който беше преведен на 37 езика  Кирил Петков: Българинът, който откри потребна бактерия в бяло кокиче Водещи вести  Борисов: Цените няма да се покачат, откакто влезем в еврозоната Борисов: Цените няма да се покачат, откакто влезем в еврозоната  <p>Близнашки за имунитета на Радев и държавната измяна</p> Близнашки разяснява въпросите за имунитета на президента и държавната измяна  Фандъкова: Въпросът за евакуация на Перник в София не е обсъждан Фандъкова: Въпросът за евакуация на Перник в София не е обсъждан  Иван Гешев Гешев: Има неясноти за имунитета на президента  <p>Полицейска обсада на врачанско село</p> Полицейска обсада на врачанско село  Никол Станкулова Никол Станкулова качи свои фотоси без грим  Снимката е илюстративна 83-годишна жена с деменция записа първата си ария  Самолет E-11A Талибаните: Свалихме аероплан със чиновници на Централно разузнавателно управление на САЩ  <p>Новият вирус стигна Германия, смъртността расте</p> Новият вирус стигна Германия, смъртността пораства  Кето диетата е рискова за здравето! Вижте за какво Кето диетата е рискова за здравето! Вижте за какво  <p><strong>34 г.</strong> от <strong>най-голямата трагедия</strong> в историята на задачите в космоса</p> 34 година от най-голямата покруса в историята на задачите в космоса  <p>Помните ли Дюи от <strong>&quot;Малкълм&quot;</strong>? Ето по какъв начин се промени</p> Помните ли Дюи от " Малкълм "? Ето по какъв начин се промени  Microsoft Microsoft пуска нови функционалности за Гугъл Chrome  <p><strong>Кейт </strong>Мидълтън снима оживели от <strong>Холокоста</strong></p> Кейт Мидълтън снима оживели от Холокоста
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР