--> Създадено за Regulatpro® Kids Любопитно Грипът и митовете за

...
--> Създадено за Regulatpro® Kids Любопитно Грипът и митовете за
Коментари Харесай

Грипът и митовете за него

 --> Създадено за Regulatpro® Kids Любопитно Грипът и митовете за него Ето какво споделя доктор Милушева - холистичен терапевт, за митовете, свързани с грипа 11 февруари 2020, 07:00  Грипът и митовете за него Източник: iStock/Getty Images
края на януари стана всекидневно да приказваме за грип – няколко години поред той се развихря тъкмо през януари и февруари. Както се вихри грипът, по този начин се „ вихрят “ и митовете за него.

Единствените, които могат да развенчаят погрешните информации и до които би трябвало да се допитваме, са лекарите.

Ето какво споделя доктор Милушева - холистичен терапевт, за митовете, свързани с грипа:
Мит 1: Зимата е сезонът на грипа и вирусните инфекции, тъй като през зимата е студено и вероятно, в случай че одобряваме витамини, обличаме се дебело и стоим на топло ще се предпазим от простуда и грип.
Настинката не се дължи на студа. Тя в действителност си е вирусна зараза. Зимата в нашите географски условия на умерено-континентален климат е удобна за развиване на грипния и някои други респираторни вируси не тъй като е студена, а заради неустойчивия темперамент на времето.

От друга страна зимата е сезонът, в който прекарваме най-дълго време в затворени пространства, а те също съставляват идеалната среда за развиване на вируси.

Затова съветът ми е проветрявайте постоянно пространствата, в които се застоявате по-дълго или спите през нощта. Не се опасявайте, че ще нахлуе леден въздух. Той е за предпочитане!
Мит 2: Приемането на мултивитамини и топли питиета ще ни защищити от разболяване.
Произволният банкет на мултивитамини също може да се окаже извънредно неефикасен, в случай че се одобряват синтетични витамини, каквито са множеството на пазара.

Има смисъл от приемане на витамини, единствено в случай че са в усвояема форма, с натурален генезис - – да вземем за пример витамин С от ацерола. Приемът би трябвало да е в огромни дози.
Мит 3: Приемът на антивирусни медикаменти в първите 48 часа на инфекцията ще предотврати по-нататъшното ѝ развиване и надлежно ще ни защищити от затруднения.
Това несъмнено е доста огромен мит! Те биха могли само да съкратят интервала на боледуване с един ден (това е резултатът от метаанализи на клинични наблюдения с доста пациенти). Не бива да бъде подценявано нещо доста значимо – всички антивирусни медикаменти потискат имунната система да образува антитела, което понижава нейната подготвеност и успеваемост, а имунната ни система ни е нужна цялостен живот, през всеки сезон.

Какво можем да създадем, с цел да се предпазим от грипа и неговите затруднения?

Освен познатите общи препоръки, свързани с поддържане на добра персонална хигиена по повод най-много на ръцете, приемът на свежа, жива храна, отбягване на контакти с доста хора и престой в непроветрени пространства, мога да предложа банкет на един същински балсам на здраве – Регулатпро Био или за децата Регулациус. Изключително целесъобразен е приемът му от рисковите групи - дребни деца, възрастни хора и такива с компрометирана имунна система.

А какво в действителност съставлява и по какъв начин би трябвало да се приема?

Това е течност, с кисел усет, защото е напълно ферментационен артикул и няма добавени подобрители на усета и консерванти. Подходящ е във всяка възраст. Получен е вследствие на характерен патентован способ, наименуван каскадна ферментация от отгледани при биосертифицирани условия плодове, зеленчуци, ядки и подправки. В 10мл от тази Регулат-есенция се съдържа енергийната и пластична мощ на дейните съставки в 6 кг плодове и зеленчуци.

Струва ми се малко киселичък! Не мога да си показва по какъв начин някоя от дъщерите ми би се съгласила да го пие! Наистина!

Съгласна съм. Това е проблем от време на време освен за децата. Допустимо е да се добави към сок или да се разреди в малко вода, само че в действителност към този момент има и детска формула – Регулациус. Тук усетът е много по-различен – може да опиташ, няма заплаха от предозиране.

А какво можем да създадем, в случай че въпреки всичко се разболеем? Или в случай че се постанова да одобряваме и други медикаменти?

Тази година грипните вируси от група А и В – Брисбейн, Канзас и Колорадо поразяват най-много деца в ученическа възраст, което ги включва в групата на застрашените, които би трябвало да одобряват Регулатпро Био или Регулациус. Още при първи признаци дозата се усилва до 2-3 пъти – 3 х 20 мл за деца над 12 години и възрастни. Децата сред 6 и 12 години одобряват надлежно 3 х 15мл. От 1 до 6 години – 3 х 5мл. Допуска се и по-голям банкет, не може да има предозиране. Обикновено в границите на първите 2 дни признаците отзвучават или осезателно се облекчават, само че не тъй като сме ги потиснали с парацетамол или нестероидни противовъзпалителни, а тъй като сме регулирали имунната система – повишили сме нейната подготвеност и реактивност, тъй като в този миг се нуждаем от тъкмо това. В идващите дни можем да продължим с редуцирана доза от 3 х 10мл, респективно на половина се понижава и детската доза, а след 5 ден минаваме на регулярната доза от 2 х 10мл. Гарантирам, че след резултата, който ще изпита всеки, решил да се довери на Регулатпро Био или Регулациус, няма да се откаже от него и в бъдеще.

Регулатпро Био е един от към момента дребното артикули – представители на нутрифармацевтиката и регулаторната медицина. За децата има и детска формула, наречена Регулациус, която дава опция на родителите да се усещат спокойни за здравето на децата си.



Всичко за метода, по който този артикул оказва помощ, както и още легенди за грипа, вижте във видеото горе.

Участвай в играта на Ведра във Facebook "Срещу нас, грипът няма късмет “, чакат ви страхотни награди. Включи се в този момент тук >>

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза  --> Създадено за Regulatpro® Kids .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  <br> И огромните <strong> спечелили </strong> на премиите <strong> „ Оскар” </strong> 2020 са... <br>
И огромните спечелили на премиите „ Оскар” 2020 са...
 <br> <strong> Най-добре облечените </strong> звезди на аления килим <br>
Най-добре облечените звезди на аления килим
 Над 10 подпалени къщи във Врачанско Над 10 подпалени къщи във Врачанско  Само за ден 97 души починаха от вируса в Китай Само за ден 97 души починаха от вируса в Китай Последни  Грипът и митовете за него
Създадено за Regulatpro® Kids
Грипът и митовете за него  <p>Средната възраст на &bdquo;новия внос&ldquo; е 17 години</p> Средната възраст на „ новия импорт “ е 17 години  Архив Космически радиосигнал се повтаря на всеки 16 дни  <p>Модна полиция:<strong> най-зле облечените</strong> на &quot;Оскар&quot;-ите&nbsp;</p> Модна полиция: най-зле облечените на...  Доналд Тръмп Доналд Тръмп с предсказване за ковид  <p>Деца в IV клас, принудени да рисуват полови органи</p> Деца в IV клас, принудени да рисуват полови органи  <p>Солена санкция за водач, теглил с колата си шейна с дете</p> Солена санкция за водач, теглил с колата си шейна с дете  <p>Бизнесът изиска оставки в енергетиката</p> Бизнесът изиска оставки в енергетиката  Музеят „ Лувър ” След абсурда: анулират българската галерия в музея...  <p><strong>&bdquo;Откраднат живот&ldquo;</strong> се завръща в ефира с нов сезон</p> „ Откраднат живот “ се завръща в ефира с нов...  <p>Турция разруши български канал за органи</p> Турция разруши български канал за органи  Горанов: Хазната губи половин милиарда лв. годишно от укриване на доходи Горанов: Хазната губи половин милиарда лв. годишно от...  Александър Тумпаров Откриха търсения Александър Тумпаров в България  <p><strong>След &quot;Оскар&quot;-ите:</strong> празненството, на което всички отиват</p> След "Оскар "-ите: празненството, на което всички...  Анатолий Макаров Макаров: Освен Съединени американски щати, има доста страни, в които да се...  Спипаха водач на микробус, блъснал пешеходец и избягал Спипаха водач на микробус, блъснал пешеходец и избягал  Херо Мустафа: Името на Миталов няма да е последното в листата на Съединени американски щати (Видео) Херо Мустафа: Името на Миталов няма да е последното в...  <p>Тя е изнасилена на 14 и се появява в порносайт</p> Тя е изнасилена на 14 и се появява в порносайт  Мощни стихии убиха човек в Швеция, предизвикаха вреди в Чехия, Полша и Литва Мощни стихии убиха човек в Швеция, предизвикаха вреди в Чехия...  Явор Бахаров може да получи до 5 години затвор (+Видео) Явор Бахаров може да получи до 5 години затвор (+Видео) Всичко от през днешния ден Виц на деня Учителят пита Иванчо: - Можеш ли да ми дадеш исторически образец за цялостен крах? - Да! Христофор Колумб. - Защо? - Защото не знаел къде… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Пълен поврат, след санкциите жителите на „ Кармен ” почистиха Пълен поврат, след санкциите жителите на „ Кармен ” почистиха  Джей Ло и Шакира превзеха сцената на Супербоул и превзеха сцената на Супербоул  Марин Льо Пен: Brexit е началото на края на Европейски Съюз Марин Льо Пен: Brexit е началото на края на Европейски Съюз  Ванеса Брайънт проговори за първи път след нещастието  Съпругата на президента Радев: Държавната измяна дебне отвред Съпругата на президента Радев: Държавната измяна дебне отвред  Има ли заплаха левът да се обезцени Има ли заплаха левът да се обезцени Водещи вести  <p>Бизнесът изиска оставки в енергетиката</p> Бизнесът изиска оставки в енергетиката  Доналд Тръмп Доналд Тръмп с предсказване за ковид  Музеят „ Лувър ” След абсурда: анулират третата българска галерия в музея „ Лувър ”  Архив Космически радиосигнал се повтаря на всеки 16 дни  <p>Средната възраст на &bdquo;новия внос&ldquo; е 17 години</p> Средната възраст на „ новия импорт “ е 17 години  <p>Модна полиция:<strong> най-зле облечените</strong> на &quot;Оскар&quot;-ите&nbsp;</p> Модна полиция: най-зле облечените звезди на " Оскар " -ите  <p>Голямата българска актриса <strong>Татяна Лолова</strong>&nbsp;на 86г.!</p> Голямата българска актриса Татяна Лолова чества рожден ден  <p>&bdquo;Готов съм да <strong>пия тази вечер,</strong> чак до сутринта&rdquo;</p> Най-емоционалните речи на спечелилите на " Оскар " 2020  <p><strong>След &quot;Оскар&quot;-ите:</strong> празненството, на което всички отиват</p> Партито на " Венити феър ": събитието, на което всички отиват  <p>Тя е изнасилена на 14 и се появява в порносайт</p> Ужасната история на една жертва на обезчестяване  <p>Деца в IV клас, принудени да рисуват полови органи</p> Деца в IV клас, принудени да рисуват полови органи  <p>Турция разруши български канал за органи</p> Турция разруши български канал за органи

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР