--> Създадено за Regulate Pro Kids Любопитно Напитката, която ще

...
--> Създадено за Regulate Pro Kids Любопитно Напитката, която ще
Коментари Харесай

Напитката, която ще подобри здравето на всяко дете

 --> Създадено за Regulate Pro Kids Любопитно Напитката, която ще усъвършенства здравето на всяко дете Супер героя Регулациус ускорява и подкрепя имунитета на вашето дете 20 декември 2019, 15:39  Напитката, която ще усъвършенства здравето на всяко дете
дигането на тостове е традиция, която се среща във всички краища на света. Тук и там има разнообразни традиции, свързани с докосването на чашите с алкохол, само че в действителност на всички места този обред съществува.

Наздравица се подвига по целия свят, само че всяка просвета има своите характерни традиции. В някои страни е неприемливо да вдигнеш наздравица с безалкохолна напитка, само че в други това е признато.

Не постоянно обаче се замисляме, че когато споделяме „ наздраве “, ние пожелаваме на цялата компания най-много точно това – здраве.

Обикновено децата са изключени от този обред, тъй като чашите им не са цялостни с алкохол. Но пък всеки, който има деца, знае, че наздравицата е обичана и на дребните и те на драго сърце подвигат цялостните си с мляко или вода чашки.

А знаете ли, че наздравицата би могла безусловно да усъвършенства здравето на детето ви. Не като го почерпите с чаша греяно вино, несъмнено, а като му предложите подобаваща за неговата възраст напитка, цялостна с витамини и повдигащи имунитета съставки.

Регулациус е точно такава напитка. Съдържа съсредоточената мощност на неповторимата есенция REGULATESSENZ ®, създадена по патентован способ на каскадна ферментация от био плодове, зеленчуци, ядки и подправки, дружно с прибавен витамин С от ацерола и сироп от агаве.

Повлиява всички регулаторни процеси в тялото и поддържа вярното развиване и действие на имунната система.

Регулациус усъвършенства производството на сила, спомага за премахването на умората и има противовъзпалителен резултат, както и антимикробен. Подходящ е и за по-бързото възобновяване след боледуване.

Тъй като е под формата на течност, можете да сипете от него на детенцето за наздравица с огромните и да сте щастливи, че то е изпило един извънредно потребен за здравето балсам.

Ако детето е пред разболяване или към този момент е болно, само че не желае да приема нищо, повдигането на наздравица може да бъде „ играта “, която ще ви помогне да му дадете по този начин нужния за него Регулациус, който бързо ще спомогне за отшумяване на признаците освен това като се въздейства непосредствено на аргументите за здравословното неразположение.

Ето по какъв начин една наздравица в действителност ще ни трансформира в здрави и енергични – и нас, и децата ни.
  Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза  --> Създадено за Regulate Pro Kids .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  Бавят импийчмънта на Тръмп, най-рано 2020 година Бавят импийчмънта на Тръмп, най-рано 2020 година  <br> 5 от най-цензурираните и <strong> забранявани песни </strong> <br>
5 от най-цензурираните и забранявани песни
 <br> <strong> Неочаквано: </strong> след едногодишна връзка, те се разделиха <br>
Неочаквано: след едногодишна връзка, те се разделиха
 <br> Какво не знаете за <strong> </strong> <br>
Какво не знаете за
Последни  Напитката, която ще усъвършенства здравето на всяко дете
Създадено за Regulate Pro Kids
Напитката, която ще усъвършенства здравето на всяко дете  Ангел Джамбазки Екологичен потенциал проверява Ангел Джамбазки  „ Темата на NOVA “ със специфични празнични издания „ Темата на NOVA “ със специфични празнични издания  <p>Повече непознати вложения тази година, спрямо миналата&nbsp; &nbsp;</p> Повече непознати вложения тази година, спрямо...  Огненият асцендент и неговите супер сили Огненият асцендент и неговите супер сили  <p>Одобриха пакета &quot;Мобилност&quot;, какво планува той&nbsp;</p> Одобриха пакета "Мобилност ", какво планува...  Дигиталните просветителни игри „ Пукльовците “ с първи учебен шампионат Дигиталните просветителни игри „ Пукльовците “ с първи...  Теменужка Петкова Първият стадий на "Балкански поток"... . Почина едно от девойките на Бонд  <p><strong>Москва</strong> - същинска зимна приказка по празниците (СНИМКИ)</p> Москва - същинска зимна приказка по празниците (СНИМКИ)  Всички в черно на премиите Най-добрите моменти от аления килим за десетилетието  <p>Тази <strong>билка </strong>е същинско <strong>съкровище</strong>! За какво <strong>помага</strong></p> Тази билка е същинско богатство! За какво оказва помощ  Защо толкоз доста български деца се разболяват от параноидна шизофрения Защо толкоз доста български деца се разболяват от...  124 запалени коли в София 124 запалени коли в София  <p><strong>Научен експеримент</strong> донесе купата на <strong>Мис Америка</strong></p> Научен опит донесе купата на Мис Америка . Какво не знаете за Дядо Коледа  Добра вест – избавиха 10 500 дървета от изсичане
Създадено за ЧЕЗ
Добра вест – избавиха 10 500 дървета от изсичане  Ива Стоянова Ива Стоянова се причислява към екипа на NOVA  Съпоставка сред трите НАСА откри планети като " захарен памук "  <p>Съветът на финансист - в какво да се&nbsp;инвестира и по какъв начин да печелим</p> Съветът на финансист - в какво да се влага и... Всичко от през днешния ден Виц на деня Ходих да подарявам кръв. Ама те доста любопитни там, бе: " На кого е тая кръв?  Защо е в такова шише? " Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Откриха монумент на Капитан Петко челник в Борисовата градина  Хемингуей предлага: Книгите, които да прочетем  Любовниците от Аушвиц: историята, която трогна света  Тайната на положителния самун и препоръките по какъв начин да го съхраняваме  Френско списание от 30-те: София съвсем не е балкански град  Маги Джанаварова за „ Маскираният артист “: Най-много ме разсмя съмнение, че съм Геро Най-много ме разсмя догатката... Водещи вести  <p>Повече непознати вложения тази година, спрямо миналата&nbsp; &nbsp;</p> Борисов: Повече непознати вложения тази година, спрямо предходната  Теменужка Петкова Теменужка Петкова: Приключи първият стадий на " Балкански поток "  Ангел Джамбазки Екологичен потенциал проверява Ангел Джамбазки  Защо толкоз доста български деца се разболяват от параноидна шизофрения Защо толкоз доста български деца се разболяват от параноидна шизофрения  Земният магнитен полюс се мести бързо, никой не знае за какво Земният магнитен полюс се мести бързо, никой не знае за какво  <p>Проговори водачът, снимал фрагменти с НЛО</p> Проговори водачът, снимал фрагменти с НЛО . Почина едно от девойките на Бонд  Огненият асцендент и неговите супер сили Огненият асцендент и неговите супер сили  <p>Тази <strong>билка </strong>е същинско <strong>съкровище</strong>! За какво <strong>помага</strong></p> Тази билка е същинско богатство! За какво оказва помощ  <p><strong>Москва</strong> - същинска зимна приказка по празниците (СНИМКИ)</p> Москва - същинска зимна приказка по празниците (СНИМКИ)  <p>Съветът на финансист - в какво да се&nbsp;инвестира и по какъв начин да печелим</p> Никола Янков: Изкуството е добра инвестиция. Съвети по какъв начин да пестим и в какво да влагаме  Какво сподели Доган в речта си, желае рестарт Какво сподели Доган в речта си, желае рестарт  „ Темата на NOVA “ със специфични празнични издания „ Темата на NOVA “ със специфични празнични издания  Дигиталните просветителни игри „ Пукльовците “ с първи учебен шампионат Дигиталните просветителни игри „ Пукльовците “ с първи учебен шампионат  Всички в черно на премиите Най-добрите моменти от аления килим за десетилетието  124 запалени коли в София 124 запалени коли в София  <p><strong>Научен експеримент</strong> донесе купата на <strong>Мис Америка</strong></p> Научен опит донесе купата на Мис Америка  Добра вест – избавиха 10 500 дървета о </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР