--> Създадено за Parusan Любопитно 101 косъма на земята Загубата

...
--> Създадено за Parusan Любопитно 101 косъма на земята Загубата
Коментари Харесай

101 косъма на земята

 --> Създадено за Parusan Любопитно 101 косъма на земята Загубата на по-голямо количество и изтъняването на косъма е мотив да се вземат ограничения 16 декември 2019, 13:04  101 косъма на земята Източник: iStock/Getty Images
осата е от нещата, които обичаме да имаме допълнително – и дамите, и мъжете. Не е като космите по ръцете, килограмите или бръчките, с които сме повече от щастливи да се разделим. Когато се разделяме с косата си обаче, никой не се радва, а в противен случай – ужасяваме се, страдаме и малко се отчайваме. Дори от време на време ни идва да стартираме да си скубем косите от обезсърчение, само че след това се сещаме, че тя по този начин или другояче си пада сама и това никак не е добра концепция!

И вместо това започваме да търсим друго решение. Но какво е то? Да се намажем с нещо? Да пием витамини? Да си купим специфичен гребен, с който да се сресваме по пет пъти дневно?

Всичко това може и да има резултат, само че дано поговорим съществено по въпроса. Косата, както и кожата и ноктите, също отразява здравето ни. И в случай че ненадейно от гъста и блестяща, тя стане суха, чуплива и оредяваща, няма какво да гадаем – сигурно страдаме от някакъв дисбаланс - душевен или физически. Едни от най-честите аргументи за косопада са дефицитът на желязо, стресът, хормоналните нарушавания, болесттите на щитовидна жлеза и непълноценното хранене, само че към това би трябвало да прибавим и нечистият въздух, честото миене на косата и нападателния метод към нея – боядисване, къдрене, сушене и така нататък Често първите признаци, че нещо не е наред, се появяват със закъснение, няколко седмици или даже месеци след настъпването на повода.

Разбира се, би трябвало да вършим разлика сред естественото обособяване на космите от корените, което е натурален цикъл, и усиленото оредяване на косата. Загубата на към 100 косъма на ден (започвайте да броите!) е безусловно обикновено – това е част от процеса на възобновяване на косата, минаващ през няколко етапи. Загубата на по-голямо количество и изтъняването на косъма обаче към този момент е мотив да се вземат ограничения.

И в случай че към този момент сме минали в графата „ косопад “, ето какво би трябвало да знаем за него. Косопадът най-общо казано е два типа – постоянен (дифузен) и кръгообразен. Равномерният е този, при който загубата на коса е идентична по целия скалп, а аргументите за него за най-различни – хормонални, стрес, банкет на лекарства, сезонност, бременност и така нататък Кръговият пък е нормално наследствено свързан и при него въздействието е по-трудно.

Добрата вест е, че в множеството случаи равномерният косопад е обратим - в случай че се отстрани повода, в общия случай изчезва и косопадът, тъй че първата работа е да установим на какво се дължи той, а по-късно – да подпомогнем регенерацията на косата.

Един от най-устойчивите способи да го създадем е дa възложим тази задача на продуктите си за коса. Разбира се, те би трябвало да са съобразени с казуса и да работят за разрешаването му, да включват цялостна грижа за косата и да са приятни за прилагане.

Наглед това са много условия, само че не щеш ли има артикул, който ги извършва. Parusan е ефикасна грижа против oредяваща коса и косопад за мъже и дами. Клинични изследвания потвърждават, че за три месеца приложимост на продуктите са налице доста повече фоликули в дейната (анагенна) фаза на напредък на косата – нещо, което може единствено да ни радва.

Продуктите Parusan са налични в разнообразни версии – за дами и мъже, като в дамската серия са включени подтикващ шампоан, балсам-маска и енергизиращ тоник за пълноценна грижа. Продуктите подхранват скалпа, подтикват растежа на косата и благоприятстват за намаляването на оредяването ѝ, за което се грижат дейните съставки - L-аргинин, биотин, витамин Е и специфичен дестилат AnaGain.

Специално за брюнетките има и серия Parusan Brilliant Brown - за по-сияйна и здрава коса. В шампоана и балсама, с изключение на дейните съставки срещу косопад, са вложени и натурални растителни пигменти, които поддържат цвета на косата ослепителен и натурален, а резултатът е забележим още след първото прилагане. Според проучване на Институт Dr. Schrader Creachem, тестващ успеваемостта и сигурността на козметични артикули в Германия, при използване на продукта върху дами, в друга възраст и с друг вид кестенява коса и скалп - естествена или боядисана, 95% от тестваните лица биха употребявали продукта и в бъдеще, а 100% от експертите в грижа за косата, взели участие в изследването биха го предложили. В рамките на 10 дни, при еднократна приложимост се вижда подсилване на косата от корена до върха, по-наситен натурален цвят и по-сияйна коса.

За мъжете пък е серията със подтикващ шампоан с кофеин, L-аргинин, Витамин Е и В3, рициново и маслиново масло, пшенични протеини и урея, а енергизиращият тоник укрепва косата по цялата дължина на косъма и подкрепя метаболизма в основата на корена му – тъкмо в него се крие мощната формула, която оказва помощ косата да остане там, където ѝ е мястото

Специално за коледните празници, от Parusan са подготвили пакетни оферти - Комплексна терапия и Бляскаво предложение за брюнетки, които може да разгледате тук >> parusan.bg. Побързайте, тъй като са лимитирани.
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза  --> Създадено за Parusan .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  Хванаха шефa на Пътно управление-Перник да кара пийнал Хванаха шефa на Пътно управление-Перник да кара пийнал  <br> Гимнастичката, която пребори рака и стигна до златото <br>
Гимнастичката, която пребори рака и стигна до златото
 Кои са най-скъпоплатените певици за 2019 Кои са най-скъпоплатените певици за 2019  Три значими новости в актуализирания браузър Chrome Три значими новости в актуализирания браузър Chrome Последни  Росен Желязков Желязков: Нужен е нов Закон за придвижване по пътищата . Как да се оправим със зимната отмалялост?  101 косъма на земята
Създадено за Parusan
101 косъма на земята  <p><strong>IL VOLO</strong> още веднъж идват в България през 2020 г.</p> IL VOLO още веднъж идват в България през 2020 година  <p>Едни от най-известните и следвани<strong> <span style= Едни от най-известните и следвани БГ бащи  <p>Какво си <strong>пожела принц Джордж</strong> за Коледа</p> Какво си пожела принц Джордж за Коледа  <p><strong>Треска </strong>за Димитрис Папайоану</p> Треска за Димитрис Папайоану  Сотир Цацаров Президентът освободи Цацаров като основен прокурор  <p><strong>Учени </strong>разкриват <strong>древните тайни</strong>&nbsp;на кучешките впрягове</p> Учени разкриват античните секрети на кучешките...  Тайните от снимачната площадка на „ Пътят на достойнството “ Тайните от снимачната площадка на „ Пътят на достойнството “  ClearSpace Европа ще чисти космоса със специфичен робот  <p>Тези 6 <strong>лидери оформиха света</strong> през 2019 г.</p> Тези 6 водачи оформиха света през 2019 година  <p>Изчезна майката на отровеното дете от Кардам</p> Изчезна майката на отровеното дете от Кардам  <p>Бивш началник на НСО: С реформирането стартира деформацията</p> Бивш началник на НСО: С реформирането стартира деформацията  Как да не харчим доста пари за дарове Как да не харчим доста пари за дарове  Медици нощуваха пред Министерски съвет, желаят среща с Борисов Медици нощуваха пред Министерски съвет, желаят среща с...  <p>Днес <strong>имен ден</strong> имат&hellip;&nbsp;</p> Днес имен ден имат…  Кои са 10-те най-могъщи страни в света Кои са 10-те най-могъщи страни в света  Volkswagen e-Up Украйна желае да премине на електрически автомобили до 2030 година  <p>Какво да си извиним <strong>преди 2020</strong> съгласно зодията</p> Какво да си извиним преди 2020 съгласно зодията Всичко от през днешния ден Виц на деня Превързвайки главата на мъжа си, който бе цапардосала с тигана, тя сподели: - Не знам, какво щеше да правиш без мен? Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Френско списание от 30-те: София съвсем не е балкански град  Маги Джанаварова за „ Маскираният артист “: Най-много ме разсмя съмнение, че съм Геро Най-много ме разсмя догатката...  Българката, която направи интериора на най-мъжкия Mercedes  Хиляди българи се сбогуваха с великите Deep Purple  Непризнатият, непокорният, неспокойният. Вапцаров  Стоянка Мутафова: Кралицата на българската комедия Водещи вести  Мальовишката покруса: 11 български алпинисти умират Мальовишката покруса: 11 български алпинисти умират  <p>Изчезна майката на отровеното дете от Кардам</p> Изчезна майката на отровеното дете от Кардам  Росен Желязков Желязков: Нужен е нов Закон за придвижване по пътищата  Кои са 10-те най-могъщи страни в света Кои са 10-те най-могъщи страни в света  Медици нощуваха пред Министерски съвет, желаят среща с Борисов Медици нощуваха пред Министерски съвет, желаят среща с Борисов  <p>Какво си <strong>пожела принц Джордж</strong> за Коледа</p> Какво си пожела принц Джордж за Коледа  <p>Едни от най-известните и следвани<strong> <span style= Едни от най-известните и следвани БГ бащи  <p>Днес <strong>имен ден</strong> имат&hellip;&nbsp;</p> Днес имен ден имат… . Как да се оправим със зимната отмалялост?  <p>Тези 6 <strong>лидери оформиха света</strong> през 2019 г.</p> Тези 6 водачи оформиха света през 2019 година  <p><strong>Учени </strong>разкриват <strong>древните тайни</strong>&nbsp;на кучешките впрягове</p> Учени разкриват античните секрети на кучешките впрягове  Сотир Цацаров Президентът освободи Цацаров като основен прокурор  <p><strong>IL VOLO</strong> още веднъж идват в България през 2020 г.</p> IL VOLO още веднъж идват в България през 2020 година  <p><strong>Треска </strong>за Димитрис Папайоану</p>
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР