--> Създадено за Mucosolvan Natural Complete Любопитно Извинете, имате ли

...
--> Създадено за Mucosolvan Natural Complete Любопитно Извинете, имате ли
Коментари Харесай

Извинете, имате ли нещо за кашлица

 --> Създадено за Mucosolvan Natural Complete Любопитно Извинете, имате ли нещо за кашлица Дали е време да посетите доктор ще ви оказват помощ да разберете отговорите на някои от тези въпроси си 31 октомври 2019, 12:04  Извинете, имате ли нещо за кашлица Източник: iStock/Getty Images
астъпи ли есен, един от най-често задаваните въпроси в аптеките е „ Имате ли нещо за кашлица? “ Ако се абстрахираме от парадокса в него (би трябвало да е „ срещу “, а не „ за “ кашлица), ще разберем, че кашлицата фактически е най-често свързваният с есенно-зимния сезон признак.

Без значение от какъв източник е породена, тя би трябвало да бъде третирана съответно, а с цел да го създадем, би трябвало да знаем някои елементарни правила. Това ще ни помогне в ориентирането дали е време на посетим доктор или просто през вчерашния ден сме прекарали малко повече време леко облечени на открито.

Острата кашлица нормално е породена от някаква простуда и продължава към 2-3 седмици, в които и останалите признаци постепенно отшумяват. В множеството такива случаи тя стопира сама и не предизвиква повече затруднения. Ако не усещате други притеснителни признаци, нямате зной, висока температура и тресчица, най-вероятно става въпрос точно за простуда или вирус.

Ако обаче кашлицата продължава над 3 седмици, и усещате, че няма признаци да ви минава, е добре да се обърнете към експерт, тъй като може да става дума и за по-тежко положение.

Дали е време да посетите доктор ще ви оказват помощ да разберете отговорите на някои от тези въпроси: имате ли зной, тресчица, губите ли тегло, пушите ли или били ли сте пушач в предишното си? И в случай че отговорът е „ Да “, то може би е добра концепция да посетите доктор.

Хроничната кашлица пък е тази, която продължава над 8 седмици, и за нея също е добра концепция да се обърнете към експерт, който да ревизира на какво се дължи тя, защото аргументите може да са многочислени – тютюнопушене, алергии, проблеми с храносмилането, банкет на избрани медикаменти и някои по-сериозни болести.

При всички положения, в случай че кашлицата ви мъчи и сте сигурни, че е просто признак на простуда или леко протичащ вирус, няма потребност да търпите неприятните ѝ проявления и можете да вземете ограничения, с цел да облекчите положението си. Обичайно естествените средства са най-хубавият избор за туширането ѝ, а по традиция мащерката, живовлякът и обичаният ни естествен лек – медът, са най-често търсените и комбинираните средства.

За да не се чудите по какъв начин да си ги миксирате сами и в какви пропорции, най-лесно е да заложите на тествани артикули, като Mucosolvan Natural Complete, който е подготвен да третира двата най-често срещани вида кашлица – суха и влажна, по едно и също време.

Срeд останалите му позитивни качества е, че съумява да създаде резултат в границите на 24 часа – т.е., ще усетите понижаване на честотата на кашляне единствено за 1 денонощие, а тези, които страдат от влудяваща нощна кашлица, ще са най-доволни.

100% натуралните му съставки пазят лигавицата, като образуват филм, който я защищава, а комбинацията от мащерка и живовляк отстраняват гъстия и леплив бронхиален секрет. Плюс са и свойствата на двете билки: живовлякът защищава лигавицата на гърлото от изсъхване и раздразнение, и настрана от това я овлажнява и успокоява. Мащерката пък е известна с антиоксидантните свойства, които облекчават

и предотвратяват дискомфорта от раздразненото гърло. За меда даже няма какво да приказваме – като се изключи че е апетитен и потребен, той притегля молекули на водата и по този начин овлажнява лигавицата.

С Mucosolvan Natural Complete умерено може да третирате суха и влажна кашлица при възрастни и деца над 1 година, като при упорити случаи, може да имате банкет на сироп до 4 пъти на ден.

А в този момент, в случай че към този момент ви е заболяло гърлото от кашляне, тичайте към аптеката и даже няма потребност да задавате оня въпрос от началото на текста, тъй като към този момент знаете верния отговор - Mucosolvan Natural Complete.

Мукосолван Натурал Къмплийт е здравно произведение за възрастни и деца над 1 година. За повече информация „ Санофи България “ ЕООД; гр. София 1784,бул. Цариградско шосе 90, Офис постройка Капитал Форт, тяло А, ет. 10, тел: 02/9705300, факс: 02/9705333, e-mail: [email protected] SABG.MUNC.18.11.0372а/11/18
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза  --> Създадено за Mucosolvan Natural Complete .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  Горанов сподели по кое време влизаме в чакалнята на Еврозоната Горанов сподели по кое време влизаме в чакалнята на Еврозоната  <br> Путин: " />
Путин: "Турски поток " през България от следващата година
 <br> <strong> Тервел Пулев </strong> и неговото прелестно семейство (СНИМКИ) <br>
Тервел Пулев и неговото прелестно семейство (СНИМКИ)
 <br> Заражда се нов авто колос <br>
Заражда се нов авто колос
Последни  Apple iPhone 11 Pro Apple обмисля да продава абонаменти за iPhone  Извинете, имате ли нещо за кашлица
Създадено за Mucosolvan Natural Complete
Извинете, имате ли нещо за кашлица  Бойко Борисов Борисов: 130 милиарда Брутният вътрешен продукт до края на мандата ни  Лекари с две версии за гибелта на момчето от Кардам Лекари с две версии за гибелта на момчето от Кардам  <p>Средновековно богатство: <strong>Боянската църква</strong> отбелязва две годишнини</p> Средновековно богатство: Боянската черква отбелязва две...  <p>Само 30% българи редовно&nbsp;се грижат за зъбите си&nbsp; &nbsp;</p> Само 30% българи постоянно се грижат за зъбите...  <p><strong>Хелоуинът на звездите</strong>. Кой облече най-страшния костюм?</p> Хелоуинът на звездите. Кой облече най-страшния костюм?  <p>Гърция заяви, че е открила&nbsp;&quot;супер находище&quot; от газ</p> Гърция заяви, че е разкрила "супер...  <p><strong>Никога</strong> не сте виждали <strong>кралицата</strong> да театралничи по този начин за снимка</p> Никога не сте виждали кралицата да театралничи по този начин за фотография  Иван Портних Портних: Убеден съм, Варна ще гласоподава за...  <p>Осем разновидността на задвижване за новия VW Passat</p> Осем разновидността на задвижване за новия VW Passat  <p>Поптодорова: Да се отърсим от атавистичния страх&nbsp;от Русия</p> Поптодорова: Да се отърсим от атавистичния...  <p>Човекът, който <span style= Човекът, който стигна до Луната, само че не стъпи на нея  Мая Манолова Манолова за Фандъкова: Целият под земята свят е...  <p>&quot;Не е измислица<strong> морето и щастието</strong> съществува&quot;</p> "Не е небивалица морето и щастието съществува "  Нов мощен трус във Филипините, рухна хотел Нов мощен трус във Филипините, рухна хотел  <p>Показаха видео от ликвидирането на Ал Багдади</p> Показаха видео от ликвидирането на Ал Багдади  Днес дъжд, какво време ни чака през ноември Днес дъжд, какво време ни чака през ноември  <p>Прекрасни: известните <strong>българки над 50 г.</strong> (СНИМКИ)</p> Прекрасни: известните българки над 50 година (СНИМКИ)  <p>Ретрограден Меркурий в Скорпион - усмихнете се на страховете</p> Ретрограден Меркурий в Скорпион - усмихнете се на... Всичко от през днешния ден Виц на деня Клиент в ресторант вика сервитьора: - Намалете малко климатика, че умрях от горещина! Сервитьорът си отива. След пет минути отново го вика: - Засилете малко… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Обречен, драматичен, белязан. Яворов, който не живее, а гори  Евтим Евтимов: „ Звездите са звезди, тъй като са високо “  Експерт: Радеви изглеждаха по-добре от кралските двойки  Зимата е на хоризонта, задава се първият сняг  Кейт и облеклата, с които не чакахме да я забележим в Пакистан  5 високоенергийни места в България, които да посетите (СНИМКИ) Водещи вести  Бойко Борисов Борисов: 130 милиарда Брутният вътрешен продукт до края на мандата ни  Днес дъжд, какво време ни чака през ноември Днес дъжд, какво време ни чака през ноември  Лекари с две версии за гибелта на момчето от Кардам Лекари с две версии за гибелта на момчето от Кардам  <p>Показаха видео от ликвидирането на Ал Багдади</p> Показаха видео от интервенцията, при която бе премахнат Ал Багдади  <p>Гърция заяви, че е открила&nbsp;&quot;супер находище&quot; от газ</p> Гръцкият щемпел: Супер находище от газ до Крит  <p>&quot;Не е измислица<strong> морето и щастието</strong> съществува&quot;</p> " Не е небивалица морето и щастието съществува "  <p>Прекрасни: известните <strong>българки над 50 г.</strong> (СНИМКИ)</p> Прекрасни: известните българки над 50 година  <p>Човекът, който <span style= Човекът, който стигна до Луната, само че не стъпи на нея  <p>Средновековно богатство: <strong>Боянската църква</strong> отбелязва две годишнини</p> Средновековно богатство: Боянската черква отбелязва две годишнини  <p><strong>Хелоуинът на звездите</strong>. Кой облече най-страшния костюм?</p> Хелоуинът на звездите. Кой облече най-страшния костюм?  <p><strong>Никога</strong> не сте виждали <strong>кралицата</strong> да театралничи по този начин за снимка</p> Показаха " най-непринудената " фотография на кралица Елизабет  Apple iPhone 11 Pro Apple обмисля да продава абонаменти за iPhone  Нападнаха и пребиха артист в София Нападнаха и пребиха артист в София  <p>Поптодорова: Да се отърсим от атавистичния страх&nbsp;от Русия</p> Елена Поптодорова: Да се отърсим от страха от Русия  <p>Само 30% българи редовно&nbsp;се грижат за зъбите си&nbsp; &nbsp;</p>
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР