--> Създадено за Kärcher България Ефект УАУ за градината, дома

...
--> Създадено за Kärcher България Ефект УАУ за градината, дома
Коментари Харесай

Ефект УАУ за градината, дома и автомобила

 --> Създадено за Kärcher България Ефект УАУ за градината, дома и автомобила Водоструйките са новият безвъзвратен другар на фамилията в грижата за двора, терасата или колата 18 май 2020, 08:00  Ефект УАУ за градината, дома и автомобила Източник: iStock/Guliver Images
началото на хубавата част от годината всичко в двора и гаража чака да бъде възобновено.

Градинските мебели, даже да са били на закрито, са посивели от прахуляк, алеята е обрасла в мъх, а велосипедите на децата несъмнено би трябвало да се постегнат, преди още веднъж да влязат в приложимост.

На пръв взор, изправени пред цялата планина от задания, а тук даже не загатваме автомобила, на човек му идва просто да махне с ръка и да купи всичко ново.

Да, можете да махнете с ръка, само че дано ви предложим решение, посредством което незабавно да премахнете всички замърсявания, било то от терасите, алеята пред дома или автомобила.

И какво по-лесно и налично от това да употребявате силата на водата, с цел да изчистите пластовете прахуляк и нечистотия и изкарате на повърхността блясъка и хубостта на всичко, което ви заобикаля.

Водоструйките са новият безвъзвратен другар на фамилията в грижата за двора, терасата или колата.

Качествените водоструйки дават опция за друга регулация на силата на водата.

Можете да избирате сред мощно разчистване и нежно ободряване, както и да зададете мощ, с която следено да отстраните замърсяванията от другите повърхности. Обърнете внимание на успеваемостта на водоструйката, колкото по-силно водно налягане и колкото по-голямо е количеството вода, толкоз по-лесно ще се разтворят упоритите замърсявания. В взаимозависимост от вашите потребности, немската компания Kärcher предлага на пазара водоструйки с друга мощ.

Според местата, които ще почиствате, може да се насочите:
- към по-големи и мощни уреди, предопределени за мощно нечисти повърхности в градината или
- ръчни компактни, маневрени водоструйки, с които достигате до всички детайли от градинското обзавеждане.
Вече е елементарно да откриете на пазара огромна и мощна водоструйка, която съчетава и двете качества: да е мощна, само че и компактна и да не заема толкоз място, тъй че терзанията от липса на място или превозване към този момент не са на дневен ред.

Голямото преимущество на качествените уреди е способността им да почистват и без препарати. Само със силата на водата се отстраняват замърсявания и наслоявания, които на пръв взор не могат да изчезнат без химическа интервенция.
Ефект УАУ за градината, дома и автомобила  Karcher  Karcher  Karcher  Karcher
Ще се удивите какъв брой елементарно се връща блясъкът на градинската врата, на алеята, на автомобила - без никакво изпитание от ваша страна и без риск да повредите повърхността с погрешно определен препарат. Но, с цел да избегнете увреждане, Kärcher предлага особено създадени почистващи препарати за приложимост с водоструйки, с които може да сте сигурни, че без значение от повърхността, резултатът ще е повече от прелестен.

За още по-голямо улеснение се насочете към модели, като Серия Full Control Plus и Premium Full Control Plus, които не изискват промяна на накрайниците, а оферират мултифункционален струйник от вида 3-в-1. Това ще ви даде спокойствието, че каквато и задача за разчистване да се появи, ще я приключите елементарно, ефикасно и без да губите ненужно време.

За да не се постанова да сменяте постоянно този вид апарат, най-добре е да се насочите към качествените водоструйки на Kärcher, с които още веднъж ще върнете УАУ резултата на вашата градина, дом и автомобил.

Всички модели може да разгледате в галерията и да изберете съгласно функционалностите, които дават отговор на вашите желания.

Или да посетите уеб страницата на Kärcher.
 Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза  Източник: Kаrcher водоструйка дом градина  --> Създадено за Kärcher  1 Масово се предоговарят по-ниски наеми  1 Колко завоюваха банките от такси и комисиони  1 Държавата прибира „ спящите акции “ от всеобщата приватизация  1 Вижте карта с рестриктивните мерки за пътешестване в Европа --> Пaрите ни  Масово се предоговарят по-ниски наеми Масово се предоговарят по-ниски наеми  Колко завоюваха банките от такси и комисиони Колко завоюваха банките от такси и комисиони  Държавата прибира „ спящите акции “ от всеобщата приватизация Държавата прибира „ спящите акции “ от всеобщата приватизация  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 --> Не пропускай  Три нови жертви на COVID-19 у нас, огнище и на Ку-треска Три нови жертви на COVID-19 у нас, огнище и на Ку-треска  " Дано времето да е изсъхнало и горещо, с цел да не му е удобно на вируса "  <br> 7 съвета за <strong> предотвратяване от инфаркт </strong> и инсулт <br>
7 съвета за предотвратяване от инфаркт и инсулт
 " Винаги има смях с този човек ": ATP честити рождения ден на Гришо Последни  <p>Ефект УАУ за градината, дома и автомобила</p>
Създадено за Kärcher
Ефект УАУ за градината, дома и автомобила  Скок на ковид след отварянето на моловете в Сърбия Скок на ковид след отварянето на моловете в...  При какви ограничения моловете и фитнесите отварят порти през днешния ден При какви ограничения моловете и фитнесите отварят порти през днешния ден  Тази седмица - спад на температурите и превалявания Тази седмица - спад на температурите и превалявания  Промененият свят затруднява изкуствения разсъдък Промененият свят затруднява изкуствения разсъдък  <p>Недялка: &bdquo;Hell&rsquo;s Kitchen&rdquo; е страст</p> Недялка: „ Hell’s Kitchen” е пристрастеност  <p>Вълшебни статуи, с които книгите оживяват (СНИМКИ)</p> Вълшебни статуи, с които книгите оживяват (СНИМКИ)  <p>По какви правила ще стане връщането на децата в детските градини</p> По какви правила ще стане връщането на децата в...  <p>Четиричленно семейство е в болница след катастрофа</p> Четиричленно семейство е в болница след злополука  <p>СЗО: Втора по-смъртоносна вълна от COVID-19 ще удари Европа</p> СЗО: Втора по-смъртоносна вълна от COVID-19 ще удари...  Протест на Политическа партия Два митинга в София в неделния ден  Георги Близнашки Проф. Близнашки: Румен Радев се трансформира в проблем за...  Нестандартно: Пълнени чушки с карфиол и телешка кайма Нестандартно: Пълнени чушки с карфиол и телешка кайма  <p>Какво е паническа офанзива и по какъв начин да се оправим с нея</p> Какво е паническа офанзива и по какъв начин да се оправим с нея  Пътеводител на потребните свойства на ядките Пътеводител на потребните свойства на ядките  <p>Гърците се върнаха по плажовете</p> Гърците се върнаха по плажовете  <p>Ще дадат ли спомагателен отпуск на родителите</p> Ще дадат ли спомагателен отпуск на родителите  Ново огнище на COVID-19 в Китай: Стотици селища са под обсада Ново огнище на COVID-19 в Китай: Стотици селища са под...  В Пловдив излекуваха пациент след 26 дни интубация В Пловдив излекуваха пациент след 26 дни интубация  Задържаха нападателя на 15-годишното момче, потърпевшо при сборичкване в София Задържаха нападателя на 15-годишното момче, потърпевшо... Всичко от през днешния ден Виц на деня Пролет, отлично време... по какъв начин пък никой не се тагна от Терминал 1 или 2, че пътува на някъде!? Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте   Европейската комисия предизвести България за вносните храни Европейската комисия предизвести България за вносните храни  Мутафчийски: Карантината е най-силното оръжие против епидемията Мутафчийски: Карантината е най-силното оръжие против епидемията  Ананиев вкара 4 нови заповеди за изключителната епидемиологична конюнктура Ананиев вкара 4 нови заповеди за изключителната епидемиологична конюнктура  Обявяват изключителна епидемиологична конюнктура у нас  Изненадите от Димитър Маринов не стопират! Изненадите от Димитър Маринов не стопират! Водещи вести  Тази седмица - спад на температурите и превалявания Тази седмица - спад на температурите и превалявания  Скок на ковид след отварянето на моловете в Сърбия Скок на ковид след отварянето на моловете в Сърбия  Георги Близнашки Проф. Близнашки: Румен Радев се трансформира в проблем за страната  <p>СЗО: Втора по-смъртоносна вълна от COVID-19 ще удари Европа</p> СЗО: Втора по-смъртоносна вълна от COVID-19 ще удари Европа  <p>По какви правила ще стане връщането на децата в детските градини</p> По какви правила ще стане връщането на децата в детските градини  <p>Недялка: &bdquo;Hell&rsquo;s Kitchen&rdquo; е страст</p> Недялка: „ Hell’s Kitchen ” е пристрастеност  <p>Вълшебни статуи, с които книгите оживяват (СНИМКИ)</p> Вълшебни статуи, с които книгите оживяват (СНИМКИ)  Нестандартно: Пълнени чушки с карфиол и телешка кайма Нестандартно: Пълнени чушки с карфиол и телешка кайма  Пътеводител на потребните свойства на ядките
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР